יש לי רעיון
!!!

יש לי רעיון ../images/Emo62.gif !!!

מה דעתכם שבשירשור הבא כל אחד מאיתנו יספר את האמת וכל האמת על הפחדים שלו, אני אהיה אמיצה ואתחיל.... אז ככה, משחר ילדותי, היתי ילדה רגשנית ותמימה מלאת אהבה ואימון כלפי כל העולם, היתי אף עוזרת לכל זקנה וזקן, לסחוב את סלי המכולת, מקשיבה לכל אלה שאין להם מי שיקשיב להם (בד´כ זקנים), בסה´כ ממי כזאת, עדינה, שברירית...ומאאאאאאאאוד בישנית (גם כיום). אז היתם מצפים שילדה כזאת ממי, תהיה מוקפת אהבה אך במקום זאת היתי מוקפת לעג...מה היתי צריכה להסיק מכל זה? 1. שמי שמרגיש עוצמת רגשות סוחפת, רעוי ללעג? 2. שמי שמחצין את ריגשותיו הוא נלעג? 3. שתום ונתינת אמון, זה טיפשות? 4.שכולם מסביבי יודעים דבר מה שאני פיספסתי, ונמצאים כמה צעדים לפני? 5.שלכולם לועגים ורק שלי אין את הכלים להתמודד עם זה? מה דעתכם? בההההמממממון אהבה

כיום....

בעצם רק לאחרונה, ממש התמודדתי עם הפחד הזה מלעג וזילזול. חיי הגיעו למצב כזה בלתי הגיוני ונסבל, שממש הרגשתי- או שאני בוחרת בחיים- וזה אומר מהפך בחיי, או שאני אמות פשוט (היתי קרובה למות כמה פעמים בשנתיים האחרונות, כל מיני "תאונות"). בחרתי במהפך - נפרדתי מכל מי שהקרין לי לעג , זילזול בין היתר גם מבעלי, ומהעישון,( כל כך טוב לי עם זה). גם אוהבת אותך

~דויד~

New member
הדבר הראשון שעלה לי...

איזון בין הנתינה והקבלה... גם אני בתור ילד, ועוד ילדים רבים אחרים רצינו לעזור, ומה קיבלנו בתמורה? עלינו ללמוד לתת רק למי שמבקש, ולא לתת לכל מי שמבקש. עלינו ללמוד להבחין בבקשות, גם אלו שלא נאמרות. בתור ילדים, אף אחד לא לימד אותנו את זה, ועל כן היום אנחנו מרגישים פגועים... אולם בעצם ההבנה אנו יכולים לרפא את הפצעים...

כן, ותמיד כשאני

נפתח ורוצה לאהוב ולעזור ולהיות אני, אז תוקפים אותי... לא יודע למה כתבתי את זה, סתם משפט שיצא מתוכי... באהבה בן

לא הבנתי

לא הבנתי ממה את מפחדת. בכל מקרה, הפחד הגדול שלי הוא להיקבר חיים. כל הסיפורים הנוראיים האלה על נזירות שהוטמנו בקירות המנזר בעודן חיות.... בררר. למרבה השמחה/הצער כנראה שלא אצטרך/אוכל לתרגל התמודדות עם הפחד הספציפי הזה. עם שאר הדברים שמפחידים/מגעילים אותי אני מתמודדת על בסיס של אין ברירה. ואני מוכרחה לציין שמאז שהתחלתי להתנדב בגן החיות מעט מאד דברים מחידים או מגעילים אותי באמת.

הסבר...

פחדתי מלעג וזילזול=רישעות כיום אני מרשה לעצמי לתת קונטרה כלפי כל תקיפה, וגם משחררת מדי פעם את הצד המרושע זדוני שיש בכולנו הפחד נעלם ואיננו עוד אבל יש תמיד משהו חדש להתמודד איתו.

למעלה