יש לי רעיון

blaumark

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

אנחנו כאן מקשקשים בנינו ואפילו מתחילים להכיר אחד את השני אולי נוסיף איזה תמונה של כל אחד מאיתנו יחד עם כמה פרטים בסיסים וקצת לספר על עצמינו לדעתי זה יכול להיות חביב למדי ואפילו מעניין ולאחר מכן נוכל קצת לארגן מישחקי רשת והכירויות מה דעתכם בנושא ממתין לשמוע ממכם בברכה מארק בלאו אני מוכן להתחיל לראשון ברגע שאגיע הביתה

dianah

New member
המממממ......

הרעיון הזה זה לא כבר קיים במאמרים??? ולגבי התמונות....באופן אישי לא הייתי שמה תמונה שלי חופשייה לכל - אלא רק אם אני אבחר לשלוח אותה למישהו מסוים, ונדמה לי שרבים מעדיפים ככה בכל מקרה, לא? משחקי רשת...מה זה??

blaumark

New member
טוב שיהיה

אם את אומרת שהוא כבר קיים אז פיספסתי אבגל אני מוכן לשים תמונה ממש לא מפחד מקסימום יקשקשו עליו משחקי רשת משחקי D&D וירטואלי כל מיני משחחקי הרפתקאות וירטואלים כגון כל מיני חידות שמקדמים אותך לשלב הבא כגון אחרי פיתרון של מספר חידות מקבלים בונוס של רמזים בהודעות פרטיות ועוד השאלה אם יש עניין לשחק ועוד יותר מורכב עניין לבנות את החידות אם הקשר מה אתם אומרים??? בברכה מארק בלאו ואגב הנה בתמונה שלי

blaumark

New member
מי מצטרף אלי לתמונה

3 ראשונים יקבלו בונוס מדהים משעשע ומרענן הכולל בתוכו 8 חלקים נהדרים ומפוארים אשר ישממשו אתכם בכל ימות השנה ובכל מקום גם בקיץ וגם בחורף ביום ובלילה ובמיוחד כאשר אתם שמחים אבל אפשרי גם כשאתם עצובים זה מגיע אם אפשרות לאריזה צבעונית משעשעת וגם אם אפשרות למנשא כדי לשאת לשטח וכל זה כולל 8 סוגי ברכות ואיחולים לבבים
מקווה שהחוש הומור שלי לא מופרע מידי לטמכם מארק

ליאן.

New member
אולי על התמונה שלך יקשקשו ..

וישחקו משחקי רשת.. על שלי ישחקו קליעה למטרה...

נאם השתנתה

עמדת מנהלות הפורום לגבי תמונות ופטפטת בפורום? זה יהיה ממש נחמד! או שאולי זה רק לאלו אשר מנהלות הפורום שמו עליהם עין? כי אם כן, אני חתיך די רציני ומנהלות הפורום מוזמנות לשים עלי עין גם כן

ליאן.

New member
שלום יהודה איש שלום..

אתה חדש בפורום וכבר כזו בקיאות ? אז קודם כל, ברוך הבא..
ושנית, מארק דיבר איתי אתמול ואמר שברצונו לנסות להחיות את הפורום ולהעלות הודעות. כמובן שהמטרה היא ליצור הידובבות, גיבוש ושיתוף כלשהו. הדבר בהחלט מבורך ונעשה בתיאום. כמובן שאין מה להשוות כלל בין עמית שהגיב לכל הודעה בלאקוניות של ´היי, צרי קשר´ בצירוף תמונתו והציף את הפורום לבין מארק שמספר על עצמו ומנסה לגרום לאחרים לעשות כן. ולשאלך, אכן השתנתה עמדת המנהלות, אך לא באופן קיצוני ורשמי. עדיין מטרת הפורום המרכזית היא הכרויות של פנויים/ות, אך לא נפסול הודעות אחרות הקשורות לענייני סינגלס.

ליאן.

New member
ועוד משהו..

יהודה, אתה בהחלט מוזמן להעלות תמונה שלך. אני מתה לדעת איך נראה יהודה החתיך..
רק אל תשכח לצרף כמה מילים כדי שנוכל להעלות לך מאמר..

מי אמר שאני חדש?

אני קורא בפורום מאז יומו הראשון וכפי שמנהלות הפורום אוהבות להגדיר את זה, אני שייך בדרך כלל לרוב הדומם. זכור לי שבתחילת דרכו של הפורום נאסר מכל איסור לכתוב הודעות שאינם בנוסח של מודעת הכרות, למרות מחאות אנשים מסוימים בפורום. נחמד לראות שמנהלות הפורום התרכחו קצת ומאפשרות גם דברים אחרים. למרות שאני תוהה מה גרם לשינוי. לגבי מאמר, אני מעדיף שלא, אני לא אוהב להיות חלק מהעדר, אני אוהב לצת דופן ולאור העובדה שהרוב במאמרים, אני מעדיף להיות במיעוט ולחזור לדממתי. לגבי תמונה, כשאחותי תבוא אם המצלמה הדיגיטלית שלה, את תהיה הראשונה שתקבלי אותה.

ליאן.

New member
ואני תוהה מה אתה בעצם רוצה

כי אתה הרי הרוב הדומם, לדברייך, אז לכתוב, להכיר ולהשתתף בפורום - זה לא. מאמר אישי כנהוג בפורום - לא. להזמין את המנהלות לשים עלייך עין- זה כן, אבל לשים תמונה שלך - לא. להעיר להעיר ולהעיר - כן. אז באמת כדאי שתחזור לדממתך. שלום.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מחמיא ואת מגרשת אותי. אני מבטיח תמונה ואת טוענת שאני לא רוצה לשים תמונה (לא כולנו משוכללים שיש לנו תמונה בשלוף). נעלבתי. אולי בכל זאת את צודקת והדברים לא מאוד השתנו ועדיף לחזור לרוב הדומם. הערה אחרונה: לא תמיד כדי להכיר צריך לכתוב בפורום, לפעמים מספיק לפנות לבנות שכותבות כאן (כפי שכבר עשיתי בעבר), חשבתי שגם זה מקובל מסתבר שלא.

ליאן.

New member
גם אני נעלבתי.

איזה רוב דומם? ל- 65 ממשתתפי הפורום יש ייצוג במאמרי הפורום (הורדנו את המשתתפים הזוגיים
).. 65 אנשים זה בהחלט מכובד. אלו אנשים שמשתתפים ולא דוממים. ואתה? אתה קראת להם עדר. אז מה זה הרוב הדומם? אשמח לדעת. אתה הנציג של אותו רוב? כמה אנשים אתה מייצג? האם כל הדוממים הללו חושבים ששאר המשתתפים הם עדר? אנשים שלא משתתפים תמיד יהיו, בכיף. רוצים להגיב מדי פעם? לפנות לאנשים? ת´אפדל. אבל לצוץ משום מקום (ממש ככה נדמה), לפתוח ניק חדש במיוחד(!!), לכתוב ביקורת לא הכי בונה ולקרוא לזה מחמאה?! אולי אני מוזרה, אבל אני לא רואה זאת כך, מה גם שאם ממילא אתה לא משתתף בפורום ולא מתכוון להשתתף, מה משנה לך עמדת מנהלות הפורום? בקיצר, לדעתי, ´הרוב הדומם´ צריך למצוא לו נציג אחר

ליאן אני אוהב אותך

התנשאי לי? אני מתעלם מהחסימה כי אני יודע שזאת לא את, את חמודה אמיתית (בדרך כלל, חוץ מאותה הפעם הקודמת שבה עלבת בי)

ליאן.

New member
הצעת נישואין ?

תודה, אמא תשמח באמת.. אבל אני חוששת שהצעות נישואין מאנשים זרים, חשוכי גיל, שם ותיאור - לא עושות לי את זה. ולכן אסרב (בלי קשר לכך שגם אני נעלבתי ממך ושהעלבת את עינת)

סליחה? איך אנחנו קוראות לזה?

בתור המעריץ הסודי שקורא אותנו מהיום הראשון, אני מוחה על המצאת מונח ושיכו לנו. הרב הדומם? מה זה זה? דווקא מקוראים ותיקים אני מצפה ליותר - קוראים לזה "דנידינים". ועכשיו, אתה מוזמן לחזור לדממת האלחוט שלך, אתה לא באמת תורם לנו משהו. לילה טוב.

מה קרה שם?

מארק יקירי- אני אישית הייתי מתעצבנת מאוד מכל מה שקרה כאן אתה (וכל הכבוד אגב) מנסה לפתוח ביוזמה מעניינת ומר איש שלום היקר (שאגב אני מבינה את ההתמרמרות שלו) והמנהלת היקרה שלנו גברת ליאת-סליחה ליאן מבלבלים לנו את המוח וגוררים את עצמם לויכוח מטופש ומעצבן. טוב אז לעניין ההכרות אני כיפודונת ים ב-כ´ כי אף אחד לא מושלם. אני אוהבת נורא לצחוק ואני אשמח אם תספרו לי בדיחות קרש. אני מתנצלת מראש שאין לי תמונה להציג בכיף הייתי מציגה אותה אבל כמו יהודה שלנו גם לי אין תמונה בשלוף...אני אנסה לקמבן משהו בעתיד. חוץ מזה אני מחייכת עכשיו.

blaumark

New member
קדימה יקירתי ספרי קצת על עצמך

למה להתעצבן הרי סוף סוף משהו זז כאן אולי זה התחיל קצת בעצבים אבל גם זה ירגע ואנשים יתחילו לכתוב אבל בואי נתרכז בך לכמה שניות ספרי לנו על עצמך: בת כמה? מאיפה? מה עושה בחיים? מה את מחפשת בגבר? אפילו תמונה יהיה נחמד ונמצא לך חתן עד סוף השנה !!! לגבי בדיחות למה יש רק פולניה אחת בגן עדן??? התשובה: כי אם היו 2 זה היה גהינום !!! בברכה מארק

blaumark

New member
נו ליאן אמרתי לך שאני הולך

להזיז קצת את הפורום זה רק ההתחלה אני צריך עוד משתפים ותראי מה אני עוזה כאן הדרכים שלי הם קצת לא קונביציונליות אבל למטרה אנחנו נגיע בברכה מארק

למעלה