יש לי רעיון.....

Mary Kate14

New member
יש לי רעיון......./images/Emo8.gif

תשרשרו תמונות של מרי קייט ואשלי מהסרט כשברומא ותמונות גם שהם היו ברומא!!
דרך אגב..... זאת מרי קייט נכון?

RinRan

New member
זאת אשלי וגם...

חוץ מזה- לא לכולם יש עכשיו תמונות מהסרט בעצם..... אני לא בטוחה- כי לי אין- אני לא מוצאת בשומקום......

RinRan

New member
ניצו"ש דחוף לכל הפורום במיוחד למוטי

אוקיי זה ממש ממש ממש דחוף
כתבתי בקאזה (עוד פעם...) מרי קייט ואשלי (כמובן שבאנגלית...) ופשוט לחצתי שמה על הכל (כהרגלי...) וכזהוריד אז ראיתי שזה הוריד כל מיני תמונות (בעצם- תמונה אחת אבל מלא פעמים.....) שהתאומות ערומות ונראה לי שאתם מכירים את התמונה הזאת כי שמו אותה כאן פעם אבל בתמונה ההיא זה היה בלי צינזור... בכל מקרה רציתי לשאול אם לשים אותה כאן- ולא- אני לא שואלת את כל הבנים החרמנים בפורום...... חחחחחח........ אני שואלת אתכם ובעיקר את מוטי (שעכשיו ישן......
) טוב אז מוטי כשתתעורר אז תגיד לי אם לשים או לא...

AM16

New member
אל תדאגי זה לא אמיתי

ולא, מוטי לא יסכים שישימו תמונות ערום בפורום (הוא יוריד אותם, כבר היו מקרים) מי שרוצה לראות יכול להוריד מהקאזה אבל תהיו בטוחים שזה לא אמיתי

RinRan

New member
ברור שזה לא אמיתי../images/Emo70.gif לא דואגת......

אבל בכל מקרה רציתי לשאול את מוטי מי יודע
אולי הוא יסכים שאני אשים ואז כולם יראו ואז הוא ימחוק
...... נחכה שהוא יתעורר.....(
חחחח.....)

RinRan

New member
ויש לי עוד תמונה שהורדתי מקאזה

שאותה ברור שאפשר לשים כי היא לבושה אבל בעיקרון היא נראית כאילו היא מתפשטת בתמונה הזאת או משהו כזה...

RinRan

New member
ניצו"ש- מי ער../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

AM16

New member
אני לא יודע על מה את מדברת?

אני מוריד משם מלא ובחיים לא קיבלתי וירוס מזה ואם את מפחדת, תורידי איזה אנטיוירוס טוב.

mandy

New member
רואים שזה עבודת מחשב...../images/Emo31.gif

שימי לב לידיים, הן גדולות מידי יחסית לראש. ואם היא הייתה מצטלמת ככה, היא לא הייתה מחייכת...
זה פשוט נורא מעצבן שאנשים משועממים באינטרנט מנסים להרוס את השם הטוב שלהן! "התא"* שלנו לא היו מצטלמות ככה בחיים!!! *=התאומות אולסן
REAL BEAUTY FOR REAL GIRLS

motib4

New member
בשום אופן לא...

תמונות מסוג זה או כל חומר פורנוגרפי אחר לא יכול להיות בפורום הזה. זה חוק של תפוז וגם של הפורום. טוב ששאלת קודם.

:) אני מנצלת רגע את השירשור../images/Emo85.gif

אני מצטערת עם השובע הזה לא יצא לי להיות פה הרבה, יש לי אלף ושתיים דברים על הראש ואני לא יודעת מאיפה להתחיל אתם תראו אותי פה, אבל פחות מהרגיל:)(כיף כם
אז"ש) לא לדואג אני יחזור אח"כ :)
נועה

RinRan

New member
ברור שזאת לא היא.......

אופקורס שזאת לא היא
או בשפת נוף נתנזון- כאילו דהה שזאת לא היא
אני מודעת לזה שהן לא מצטלמות ככה........

למעלה