יש לי רעיון..

יש לי רעיון..

אולי חלק מהאנשים פה שמעו על זה אבל בטוח יש כמה שלא יודעים עליו.. לפני כמה שנים קניתי לי חמסות עם אבנים אחד אבן האושר אחד אבן למציאת אהבה.. אמרו לי שכדי שזה יקרה אני צריכה להאמין בזה ולקחת איתי את החמסות לכל מקום ובזמן האחרון באמת התחלתי ללכת עם החמסות לכל מקום ובגלל שהאמנתי בזה כל כך ועשיתי משהו כדי לקבל את האושר זה באמת קרה.. פתאום אני מוצאת פתרון לכל דבר.. אנשים מייעצים לי ועוזרים לי.. כאילו השתנתי לגמרי אבל זה לא רק בגלל החמסות אלא גם כי קראתי המון מאמרים על חשיבה חיובית וזה נכנס לי לתת מודע בלי שאשים לב. מה שאני בעצם מנסה להגיד הוא שאם אתם באמת רוצים להאמין במשהו ולקבל אותו לאו דווקא צריך חמסה כן?! אבל אפשר לרשום דברים שאתם רוצים ומאמינים בהם וללכת איתם לכל מקום, פשוט להאמין בדבר שאתם חפצים בו ולאו דווקא משהו מוחשי אלא אושר, בריאות הצלחה וכד' וגם שלא יהיה לכם ספק קטנטן במה שאתם רוצים כי הספק הכי קטן הוא מה שיכול להרוס לכם. מקווה שעזרתי,ליאת. ד"א אני חולקת בעצות שלי כיוון שקראתי מאמר שאני צריכה לתת מעצמי ולתת ממה שטוב בי וכך יהיה לי יותר טוב, זה עוד טיפ למי שלא שם לב:)

GMjoy

New member
את כבר מגבילה את עצמך, שמת לב?

את כותבת שאם תהיי בספק - דברים לא יקרו - ייהרסו. זה אומר שאת מתנגדת לחששות ולספקות - וככה את מגבילה את עצמך מהחופש הזה. אז במה זה טוב ? החכמה היא לדעת להתיידד עם הפחדים האלה והספקות שלנו.

קראתי לא רק בפורום הזה אלא בעוד

מקומות שאם נהיה בספק האם זה יקרה והאם זה יתגשם אז אנחנו לא מאמינים במה שאנחנו רוצים 100%. אני יודעת שאין דבר כזה מושלם אבל תחשוב בהיגיון.. אם אני רוצה משהו וכל הזמן מאמינה שאני אקבל את זה זה יקרה..אני לא התכוונתי להגזים כשאמרתי שאסור לחשוש אפילו טיפה ולא להתסכל על זה מכל הצדדים. הכוונה שלי הייתה ואולי לא הבנת את זה שאם מישהו רוצה להאמין במשהו הוא צריך להאמין בזה עד הסוף ולא לחשוב מה יקרה אם לא ולהתחיל להטיל ספק כי אחרת זה לא יקרה.. עכשיו זה מובן יותר?

למעלה