יש לי רעיון

יש לי רעיון

עקב גל ההודעות בנוסח "כל אחד יכתוב מהן הלהקות האלטרנטיביות- הלא מוכרות שהוא הכי אוהב/ שירים שאף אחד לא מכיר".. אני בעד, שכל אחד יכתוב שמות של לפחות שלושה שירים שהם טוטאלי מיינסטרים- כאילו, פופ בטירוף- שהוא הכי הכי אוהב, והוא לא יפסיק לשמוע אותם גם כשהוא יחזור הביתה מיום קקה בים. (כן, זה נראה לי כמו תיאור של שגרת חיים של מישהו- לא שלי.. אבל שיהיה). אז זהו, שיהיה לכם בהצלחה *ותפסיקו לטחון נושאים* שתהיה לכם גם שבת טובה

כמובן

תגידי לי את שלך, אני יגיד לך את שלי..... ?!?!?
led zeppelin- rock and roll!!!!
או שמא אני אמורה לשמוע את i love rock´n´rol של בריטני יקירתינו?

*GormE*

New member
אני מתה על פינק. התוודתי!!

מה לעשות שהיא ממש כלה... מי עוד? גם את basement jaxx אני אוהבת, אבל אני לא בטוחה עד כמה מיינסטרימי זה. מתאים להם להיות, בכל מקרה.

Fish in the sea

New member
אני אוהב מאוד את

מוקי.מאוד מאוד.את השב"ק לא אהבתי אבל הדיסק של מוקי פשוט מעולה בעיניי. זהו,עכשיו אני אוכל לכתוב אותו ב
np
בלי להתבייש. ו...זאת הזדמנות מצויינת לווידוי קצת יותר קשה. אני אוהב את השיר back for good של טייק דאט. להקה מבחילה,סגנון מחפיר אבל השיר הספציפי הזה פשוט יפה בעיני. שבת שלום.
strokes - is this it - 02 - the modern age
שיר מדהים..ממליץ להוריד למי שלא מכיר.

Esmena

New member
כבר לא שמת פעם?

אני...אני. יכולה להנות מגלגל"צ לפעמים? דונט לט מי גט מי...של פינק..היה חביב. ושאקירה...(די.אל תתפסו אותי במילה). Velvet Underground -All Tomorrow´s parties (באמת. באמת!)

Superunknown1

New member
אני לא יודע עד כמה פופ זה אבל...

savage garden matchbox 20 bare naked ladys ממ...זה לא ממש מיינסטרים, אבל זה פופ, מבחינת הלחנים. אם כבר מינסטרים אז מיוז, רדיוהד, מרלין מנסון ועד מלא..

Fish in the sea

New member
לא לזה התכוון המשורר

פספסת את הנקודה לגמרי...נראה לי. שוב כתבת שאתה שומע את רדיוהד ומיוז אבל הכוונה פה היתה הפעם דברים אחרים ויותר "קלים" שאתה שומע. אז בסדר,אפשר להגדיר את מיוז כמיינסטרים אבל זאת לגמרי לא היתה הכוונה. למרות שלא אני בכלל שאלתי את השאלה...
החברים של נטאשה - בדקה אחת שפויה

Superunknown1

New member
אז, שוב.

אני חובב מוזיקה כבדה יותר. רדיוהד, מיוז אלו הלהקות הכי "קלילות" שאני שומע [למרות שאותן, בזמן האחרון, אני שומע הכי הרבה
] טוב, פופ: הזכרתי בהודעה הקודמת 3 להקות כאלה..

lide

New member
נראה לי שהנושה הזה נטחן עד...

מעבר לראש...
Big Ideas (Don´t Get Any)
אני עדיין מחפס את השיר הזה בגירסת אולפן.

למעלה