יש לי רעיון!!

berko666

New member
יש לי רעיון!!

בגלל שאני מסתכל פה על השאלות והתשובות בפורום אני מתרשם לטובה ורואה שיש פה מיקצענים אמיתיים! לא סתם חרטטנים קיצר אז אולי ורק אם בא לכם תכתבו מידי פעם מדריכם בתוכנות שונו איך לעשות אפקטים מסויימים או טיפים כל דבר שיכול להביא תרומה לשאר החברים פה.. מקווה שתרצו ברעיון כמוני...

MaSTeRLou

New member
טיפים יכול להיות רעיון טוב

מדריכים לתוכנות? יש כאלה בהמוניהם באינטרנט, אז בשביל מה לכתוב אותם שוב? אתה חופשי לשאול שאלות u know...

berko666

New member
סבבבבה!!

אתה יודע איזה אתרים העיברית נותנים מדריכים אולי?

jamoos123

New member
לא ממש נכון...

וזה לא ממש נכון אמנם יש המוני מדריכים ברשת אבל רובם המכריע (אם לא כולם..) בשפות שונות אך לא בעברית
ברור שאף אחד פה לא בא לחייב מישהו, אבל זה יהיה מאוד נחמד אם יהיו מדריכים בעברית (לפחות לתוכנות הפופולריות יותר..)

pinoki

New member
אמממ???

תראה יש בעיה עם זכויות יוצרים... ככה שלוקח הרבה זמן לאתר ולאשר מאמר לפירסום ועוד יותר אם הוא באנגלית... אז ההצעה נכונה... לכתוב מאמרים .... ולך יש את הפוטינציל.... (בלי להתחנף)

MaSTeRLou

New member
אמממ... ../images/Emo9.gif

את צודקת לגמרי, אז כדאי שאני אבהיר את עצמי. אפשר במקום לכתוב מדריכים לתת קישורים לאתרים בהם מופיעים מדריכים שמסבירים בצורה טובה ומפורטת תוכנה או פיצ'רים מסויימים. כבר העלו פה בפורום לאחרונה כל מני לינקים לTutorials לפרימייר, לAfterEffects ולעוד תוכנות אחרות. גדי - אולי כדאי שתאסוף את מה שמצטבר פה תחת תת-נושא בקישורים: Tutorials). כמו שעשית עם הקישורים שניר נתן, רק לפתוח תת-נושא ייעודי. בקשר למאמרים בעברית - אני בהחלט בעד! אם היה לי די זמן, ולא הייתי צריך לעסוק בבגרויות ושטויות הייתי בכיף יושב וכותב. יללאה אנשים, לעבודה! מדריכים שלמים בעברית אני לא מצאתי (ולמען האמת גם לא חיפשתי), אבל אני סבור שלרוב האנשים פה יש מה לעשות בחיים חוץ מענייני הפורום, כך שחא נראה לי שזה המקום לחפש בו כאלה דברים. אבל לא לשכוח! מדובר בפורום, ולא בפורטל. זה מקום שבו מתדיינים על כל דבר שקשור לנושא, אז כל אחד שיש לו שאלות - במקום לחפש במדריך - לבוא לפה
טוף, אני עוד צריך לסיים לטחון עוד 200 עמודים בח' ועונשו... לילה מצוין לכולם

GGOODD

New member
האמתי שהחומר שנתנו מפוזר נורא...

על כן אני לא חושב שאני אאסוף אותו כהמלצתך, אך בהחלט אני אעשה את זה לגבי חומרים עתידיים, בתקווה שהם יהיו טובים כמובן... תודה על ההמלצה, ואם מישהו יכול לפרסם פה מאמרים, על כל נושא שקשור להפקת וידאו, אני חושב שכל הפורום יעריך את זה בהחלט וזה יסייע לכל המתעניינים בנושא! תודה מראש

MaSTeRLou

New member
Creative Cow

הומלץ פה לא מזמן, אתר מומלץ ביותר. בדף המאמרים המצורף גלוש לתחתית העמוד. תראה שם קישורים לקיבוצי מדריכים להרבה תוכנות עריכה ועיבוד דיגיטליות. משם אפשר לשלוף כמה לינקים לדעתי.

GGOODD

New member
אוקיי, אחלה ../images/Emo13.gif

תביא עוד כאלה, אני כרגע לא אוסיף אותו... אבל מחר או מחרותיים אני אוסיף אותו, קודם כל אני רוצה לבחון את האתר כראוי... תודה, זה אחלה!

למעלה