יש לי רעיון....

BiAAcH

New member
יש לי רעיון....

אני רוצה לארגן דף שיהיה במאמרים, ויהיה בו פרטים שונים על חברי הפורום, כמו: כינוי בתפוז: שם: קבוצה: מאמן: כינוי בקפוארה: פירוש הכינוי: יום הולדת: איי סי קיו: אי מייל: וזהו, רציתי להוסיף גם חגורה, אבל זה משתנה, אז ויתרתי... וד"א, אני יודע שיש את הפרטים בכל מיני מקומות בפורום, אבל זה נורא בבלאגן, אז תכתבו פה בבקשה... תודה....

jennie 00

New member
../images/Emo28.gifאו קיי....

כינוי בתפוז:jennie 00 שם:ג'ני קבוצה:קורדאו ג'י אורו מאמן:ג'ו פיקנו(נועם עזרא) כינוי:אין בינתיים... יום הולדת: 16.5 איי סי קיו:286336918 (לא להציק לי באיסיקיו!) אי מייל:חסוי

MerlinTheWizard

New member
אני

שם: אבירם כינוי: אין פירוש: אין קבוצה: קורדאו דה אורו מאמנ/ת: ג'יני מיקום:ראשון לציון קורדאו: ירוק שנה ורבע בקפוארה

DORA16

New member
אוקיי...

כינוי בתפוז:DORA16 שם:דורין קבוצה:קורדאו ז'י אורו מאמן:שוקו כינוי בקפוארה:אין פירוש הכינוי: יום הולדת:3/7/88 איי סי קיו:309098704 אי מייל:D[email protected]

subliminalit69

New member
שלי... MATRAKA!

כינוי בתפוז: subliminalit69 שם: שחר קבוצה: ABADA' for ever מאמן: INAHTA=יאטנה כינוי בקפוארה: MATRAKA=מטרקה פירוש הכינוי: מדברת המון... <<למי שבאימונים שלי>>יש מישהו כזה?... יום הולדת: 3/10 איי סי קיו: 234834128 אי מייל: [email protected]

Ze Colmeia

New member
עכשיו אני...

כינוי בתפוז:Ze Colmeia שם:עידו חוגג קבוצה:אבאדה מאמן:בדוינו (אמנון) כינוי בקפוארה:Ze Colmeia פירוש הכינוי:יוגי בר (מהסידרה המצוירת לכל המתקשים...) יום הולדת:16/8 איי סי קיו:161533332 אי מייל:[email protected]

Ze Colmeia

New member
נ.ב

אדון מנהל, למה אתה אף פעם לא מחובר לאיסיקיו
אני רוצה לדבר איתך בקשר למאמר לפורום...

SHABBI THE 3rd

New member
נראה לי שכדאי במקום חגורה, לכתוב

מתי התחלנו ללמוד קפוארה, ככה שנדע כמה זמן אותו בנאדם מתאמן.

BiAAcH

New member
נו אנשים...

יש הרבה יותר אנשים מאלו שכתבו את הפרטים... תמלאו...

liranelkayam

New member
אוקיי שלי

כינוי בתפוז: liranelkayam מאמן: POTRO ערן כינוי בקפוארה: ריסוטו(מתגלגל מצחוק) פירוש כתבתי איסקיו: 83839837 אימייל: [email protected] אם תרצה גם חגורה לבנה עדיין

SHABBI THE 3rd

New member
שלי:

כינוי בתפוז:SHABBI THE 3rd (למרות שאני לא השלישי) קבוצה:קורדאו ג'י אוראו מאמנת: ג'יני (יעל) שנים בקפוארה: עוד מעט אני סוגר 4 כינוי בקפוארה: מהטה פירוש: מהטה זה גדול, כי יש לי בוהן גדולה ברגל (לפי דעתי אין לי, אבל המאמנת שלי אומרת שיש לי... תאריך לידה:3.3.86 איי סי קיו: יש לי אבל אני לא נכנס סרט אהוב: הנסיכה הקסומה אוהב: טיולים על חוף הים כשברקע השמש שוקעת לה לתוך מי הים התיכון הצלולים...

TIS

New member
EU

כינוי בתפוז: TIS שם: עירא יפעה מאמנים: andre' lecao כינוי בקפואירה: אין לי יום הולדת: 10/7/1987 איי סי קיו: 132702243 אי-מייל: [email protected]

למעלה