יש לי רעיון

ChicleteAbada

New member
יש לי רעיון

כל אחד יספר מה הוא יודע על התקציב הבא עלינו לרעה ומה דעתו עליו. קצת ויכוחים לא יזיקו. מי שלא יודע כלום יכול לשאול ומישהו יענה זה נושא מעניין וזה העתיד של כולנו למרות שזה לא נראה כלכך.

אהם...

טוב אני יתחיל. agachado na pe do berimbau ele fez o sinal da cruz capoeira e sua estrela guia e ela que te conduz אבל מה שאני חושב על התקציב ממש זה: vou lou dizer me alegra numa roda de capoeira quando eu comeca toca tres berimbaus:gunga mediu e uma viola atabaque e pandeiro e dues cabras pra jogar CAPOEIRA ABADA se voce e copoeira nunca parou trainar capoeira ABADA וזה מה שאני חושב על התקציב הבא עלינו לרעה. פורום שכונהההההההה.

RevitallicA

New member
אל תהרגו אותי...

אבל בעיני, פשוט אין מה לעשות... כבר אין אופציות בתכל'ס...

Adamba

New member
Bijo

אתה לא יותר טוב

Adamba

New member
תודה תודה

אבל לעזאזל, למה תירגמת את החתימה שלך לעברית? עברית לא שפה יפה

ChicleteAbada

New member
תקציב 2004

קיצוץ ענקקק בחינוך ביטול משלחות לפולין (כלומר רק ילדים עשירים שיכולים לממן הכל מהכסף שלהם יוצאים) ביטול פנימיות יום ביטול תנועות הנוער ביטול מב"ר ועוד הרבה קיצוצים שלוקחים מאלה שאין להם ונותנים לאלה שיש להם. ובכל זאת ויקי וחברותיה באו לנשק את ביבי כשהוא בא למצפה רמון. אבל בניגוד יש תוספת של 134 מיליון שקל לבנייה בהתנחלויות. אם אני אמצא את הדף המפורט על הקיצוץ בחינוך בקרוב אני אעלה אותו לפה. ויש הרבה מה לעשות. אפשר להרעיד את המדינה אם רק רוצים. צוות מאבק מתכנס מדי שבוע בבנין הנהגת השומר הצעיר בת"א ומתכנן דרכי פעולה. בנוסף יצא גם מכתב הנוער שדורש את ביטול הקיצוץ בחינוך. (אם מישהו רוצה לחתום הוא מוזמן לשלוח לי במסרים) כל שבוע יש כמה הפגנות, אתם מוזמנים. ואנחנו גם צמודים לסיור "הופעות" של ביבי ומלווים אותו לאורך הדרך.

RevitallicA

New member
ברור...

כי אף אחד לא טרח להסביר שהתקציב החדש אמור להושיע את המדינה... אז מין הסתם יורידו ממותרויות ולא יורידו מדברים חשובים כמו בריאות וכאלה...

ChicleteAbada

New member
להושיע את המדינה?!?

וממתי חינוך זה מותרות לעזאזל? ולמה את חושבת שלא מקצצים מהבריאות?!?! כנראה שאת ממש ממש ממש תמימה אם את חושבת שהאינטרס של ביבי הוא להושיע את המדינה.. למה לו? מזה ייתן לו? המטרה שלו היא שיהיו כמה אילי הון במדינה שישלטו על הכל, על מה שאת שומעת, על מה שאת רואה ומה שאת לומדת. הוא מנסה לגרום לכך שיהיו שתי מערכות חינוך: אחת פרטית- מושקעת, 25 ילדים בכיתה . רק לעשירים. ואחת ממלכתית- לעניים, 40 ילד בכיתה וממשיכים לקצץ בשעוח. הדבר האחרון שהוא רוצה זה להושיע את המדינה. ועוד איזה נתון קטן כל יום שאנחנו נמצאים בשטחים עולה למדינה 30 מיליון שקל. אז אל תגידי שאין כסף. השאלה היא על מה מוציאים אותו. תקראי את הראיון עם ביבי בy net על משל האור בבוטקה ותראה איזה חשיבה מעוותת יש לבן אדם. הוא פוליטקאי, הוא ביג טוקר, הוא יודע לשכנע בגלל זה אלה שהוא הכי דופק בסוף הם אלו שמצביעים בשבילו. ראה ערך ויקי כנפו וחברותיה ועובדי מעצ שלא מזמן הפגינו נגדו. כולם הצביעו ביבי.

LadySpeedStick

New member
את מציגה את זה מלוכלך מדי

"את חושבת שהאינטרס של ביבי הוא להושיע את המדינה.. למה לו? מזה ייתן לו?" את מגזימה לדעתי...

אמרתי לך כבר מה דעתי

על משל האור בבוטקה... וזה נכון מאה אחוז,מה שהוא עושה עם זה,זה כבר לא נכון. לפי דעתי בעם של מתחכמים ונצלנים כמונו,צריך ללכת ראש בראש,ולתת לנו בראש.

למעלה