יש לי רעיון

גיל מ

New member
יש לי רעיון

לקוח מפורום משינה בואו נכתוב 3 אלבומים אהובים של רד הוט 5 שירים אהובים ואם יש שיר אחד שהשפיע עליך אז שלי זה: אלבומים: the party mofo party plan blood sugar sex magic californication שירים יש הרבה אבל הנה מה שעכשיו אני זוכר: suck my kiss knock me down behind the sun around the world taste the pain ויש עוד המון אין שיר ממש שהשפיע עליי

hellrazor1

New member
אוקיי

BSSM mother's milk californication under the bridge breaking the girl parellel universe soul to squeeze road trippin' והכי השפיע עליי רוד טריפין שיר שקט שמתי שאתה שומע אותו אתה נגנב

lollapalooza

New member
האמת

שכבר עשינו משהו דומה קודם אבל יאללה נו. 3 אלבומים אהובים:
blood sugar sex magik
what hits (כן זה אוסף אז מה, יש בו שירים מצויינים)
californication שהוא גם הראשון שלהם ששמעתי אז ברור שאני אוהבת אותו. 5 שירים אהובים: (זה קשה!)
under the bridge
give it away
higher ground
my friends
otherside ברור שזה לא הכל, אלו פשוט החמישה שעלו לי עכשיו לראש. שיר שהשפיע עליי?? או- ווה, זה קשה. כי יש המון. אז אני אבחר 3. לא יכולה אחד.
my friends
californication
knock me down ויש עוד אבל כבר רימיתי מספיק... אוי אוי עוד אחד אני חייבת!!! tearjerker בגלל קורט כמובן.

טובב ../images/Emo141.gif

מפני שאני לא מכירה את כל האלובמים והשירים של רד הוט *אווו הבושהה* אז אני אכתוב את השירים האהובים שאני מכירה - אלבומים- Blood Sugar Sex Magic By The Way Californication One Hot Minute (הייתי חייבתת) שירים - under the bridge Californication Scar Tissue Otherside I Could Die For You שיר שהשפיע עליי?! לא נראה לי שיש אחד כזה.. :/ אוהבת -

edddie

New member
אני ירשום גם

שמעתי רק שני אלבומים אולי 3 Californication Cy The Way ואולי Blood Sugar Sex Magic שירים: Californication Otherside throw away your television Get on Top Give It Away אני יוסיף עוד כמה don't forget me Road Trippin' ולא השפיע עלי כלום

the papercut

New member
טוב גם אני ארשום

אלבומים אהובים BSSM Mother's Milk Californication
5 שירים אהובים(תיכף תבינו למה המטוס)(וזה לא קל כימעט הכול יפה) Under The Bridge Aeroplane Sir Psyco Sexy Give It Away Scar Tissue אין שיר שהשפיע אליי

למעלה