יש לי רעיון..

RED OR DEAD BS

New member
יש לי רעיון..

מכיוון שבשנים הקרובות לא נזכה לראות תואר(ז'ינו לך הבייתה!), אולי האוהדים הוותיקים יספרו קצת על החוויות של האליפות/ גביע, וגם הדור הצעיר יספר סיפורים שהוא שמע, מאבא/סבא וכו'. נעשה תחרות הסיפור היפה!

מוצארט

New member
ת'אמת?

עוד לא הייתי אוהד הפועל כשהם זכו בפעם האחרונה בגביע, ובכלל לא חשבו עליי כשהם לקחו אליפות. התחלתי לאהוד את הקבוצה (וכדורגל בכלל) רק מהעונה הראשונה שלהם בליגה השניה. אני זוכר את ימי השישי האלה, כשהיינו משחקנים נגד קבוצות שאף-אחד לא שמע עליהם. היה אז ממש כיף להגיע למשחקים, היה כדורגל.

RED OR DEAD BS

New member
גם אני לא הייתי בכלל בתכנון

אבל לשמוע את אבא שלי מספר בלהט על ימי ברד ונומה נותנים לי הרגשה של עוד

טוב,אז הנה שלי,שווה לקרוא..

אני אוהד הקבוצה מגיל 5 או 7 והיום בן 23 כבר. שהייתי קטן, אבא היה לוקח אותי ואת אחי ל"ווסרמיל",והדבר האחרון שאבי חשב אז,זה האם הכניסה למגרש שווה כסף. את עונת האליפות באמצע ה70 לא אוכל לתאר,כי לא נולדתי,אבל בהחלט אני יכול לתאר את העונות עם ויקו חדד,עם גוטמן (בימיים היפים),ואת תקופת אלטר השוער הענק (מי שעוד זוכר). עונת הגביע החלה בניצחון ענק 3 -0 על...מכבי חיפה.ואף אחד לא יחס לזה חשובות ממש. אבל בל נציין,כי הפועל באר שבע הייתה מועמדת לתחתית בתחילת עונת הגביע,וכשרוסו הגיע,כולם חשבו שזהו עוד זר שיאכזב,ושחלילוביץ הוא בכלל ילד בגלל שהיה נמוך קומה. המהפך החל במשחק הבלתי נשכח נגד בית"ר בטדי (האלופה להזכירכם באותה עונה),עם ניצחון 1-0 מרגלי סגרון,כאשר בשער שוער אלמוני בשם אבי פרץ (שהגיע ממכבי יבנה,ליגה ארצית אז),ומאותו רגע,ניצחונות בעיקר של 3- 0 הביאו את הקבוצה למקום ה-3 עם שער פחות מהפועל פ"ת(איזה קבוצה היה למלאבסים,פשוט מדהימה!),ולגמר גביע בלתי נשכח עם מיני מספרת של רוסו. עונת הירידה החלה במכירה המופרסמת מידי להב לשוער העבר אלי ז'ינו. ההתחלה היתה דווקא מבטיחה עם 4 ניצחונות רצופים,אם אני לא טועה,ואז באה מפולת. מאמן בולגרי שהביא עמו 4 שחקנים בולגריים (עד היום בטוחים שכולם היו שחקני משנה בליגה שלא מקצוענית בבולגריה),לא הצילו כלום,בני טבק (זוכרים?),יחד עם עזרה מאבא אליהו,לא תרמו מהומה,חוץ מלהזכיר ימים יפים. ואז הגיע עופר,אליהו עופר,הגדול והענק. סיבוב שני מדהים,של אחד המאמנים המובילים בנגב לדעתי,סחב את הפועל ב"ש סיבוב שלם ללא הפסדים כמעט,ממש ככה,אבל בני יהודה שרבה איתנו על הירידה,לקחה נקודות אף היא כך שנותר מחזור אחרון: בני יודה נגד ראש"לצ בראשון,הפועל ב"ש-מ.חיפה בב"ש. שער של הדקה ה-90,לא פחות,של שירזי(אם אני לא טועה),הוריד אותנו,למרות שניצחנו מפנדל של ההוא שמשחק בספרד. את העונות בליגה הלאומית רובכם מכרים,וכאן מסתיים סיפורי לערב זה. מקווה שנהנתם. נפגעתם ממה שרשמתי..קחו פנדל!

RED OR DEAD BS

New member
אני זוכר ת'גול של בני יהודה בראשון

לכן עד היום ראשון היא אחת הקבוצות השנואות עליי, פשוט פתחו רגליים.

מוצארט

New member
השחקן שניצח לבני-יהודה

את המשחק האחרון היה קובי רפואה. לעולם לא אשכח זאת.

blueman1

New member
סיפור שלי זה איך אני הבנתי

שהפועל ב"ש זה הקבוצה שאני אוהב. אז אני בניגוד להמון אנשים פה לא הייתי הולך למשחקים עם אבי כשהייתי קטן כי אבי פשוט לא היה הולך למשחקים, ואז יום אחד ניראה לי שהייתי בן 6בערך, היה את כל ההמולה באיצטדיון כמו תמיד וכמו כל שבוע אני וחברים שלי היינו מחכים מחוץ לאיצטדיון ורק מתחשמלים מכל הצעקות והקריאות ואני תמיד הייתי מת לדעת מה יש בפנים שכולם מתלהבים, ואז יום שבת אחד אחרי שביקשתי כל כך הרבה מאבא שלי שנלך, אז הוא אומר לי יש לי הפתעה, חבר טוב שלי הולך והוא קנה גם לך כרטיס אתה הולך איתו, אני הכי התלהבתי בעולם שסוף סוף אני יוכל לראות ממה כולם מתלהבים, בכל מקרה אני והחבר של אבא שלי הולכים למשחק, אני אפילו לא יודע איזה עונה זאת הייתה אבל זה היה עוד בימי רן פסח אני חושב, אני ממש לא זוכר שחקנים ששיחקו באותה עונה או את המאמן אבל אני זוכר ששיחקנו נגד הפועל ת"א, חבר של אבא שלי לקח אותי לשער שתיים, שכולם יודעים ששער שתיים של אותה תקופה היה שער שתיים, ובאותו המשחק ניצחנו 4-1 ואני בחיים לא ישכח איזה שמח ואיזה כיף היה לי באותו יום ומאותו יום ידעתי שזאת הקבוצה שאני רוצה לאהוד כל החיים שלי. ובאמת שנה לאחר מכן שמעתי שדוד שלי קונה מנוי למשחקים ושיכנעתי את אבא שלי שיקנה לי גם כי יש לי עם מי ללכת, ובאמת כבר עונה לאחר מכן קיבלתי מנוי והתחלתי ללכת למשחקים של הפועל כל משחק בית בערך. מקווה שאהבתם, אבל אני את המשחק הזה יודע שבחיים אני לא ישכח ואני ממש אבל ממש מקווה שביום שהבן שלי יצטרך לבחור את הקבוצה שלו אז הוא יוכל לזכות לראות את הפועל ב"ש משחקת באותה התלהבות ותתן בערך את אותו המשחק שהיא נתנה אז ואני מקווה בשבילו שעד שזה יקרה אז וסרמיל או שאולי האיצטדיון החדש (אני מקווה שיקיימו את ההבטחות עד אז ) יהיה מלא ולא כמו עכשיו שיש בקושי אלף אנשים שאולי מאה מעודדים.

למעלה