יש לי רעיון.

Action force

New member
יש לי רעיון.

אולי נפתח שירשור שבו, כל אחד יסביר את מהות הכינוי שלו. ואני לא מתכון ל"שירן אזולאי" או ל"שחף שושן"... אלה יותר ל..."סע סע לאנפלאגד","MIX12345", דולפינה, הלוחש לקופים...

סנטה

New member
אז ככה לי קוראים סנטה כי ...

כי פשוט עשיתי את השם כשהיה חנוכה - קריסמס וחשבתי על בנטה או נורא נחמד חוץ מזה אני אוהב את המסעדה סנטה פה וזהו .... תודו תודו שזה שם יפה !

StagaDish

New member
טוף.. אז ככה...

אני חושב שרובכם הגדול יודע כבר מה משמעות המילה סטאגאדיש... או נפילה.. או רול על תופים... ולאלו שלא... מכירים את זה שמישהו מספר בדיחת קרש? או איזה קומיקאי דופק בדיחה? ואז שומעים מאחורה... סטאגאדיששששששש...? אז זה זה... או סתם שם חביבון שכזה לנפילה לא הכי נעימה..
וזו מהות שמי.. איי לייק יט

אני גם רוצה להסביר זו זכותי...

כשאני הצטרפתי לענייני הפורום הייתי ילדה תמימה שפירסמה את התוכן של תוכנית הנוער כדי לעדכן את המאזינים.. ושחף אמר לי שכדאי לי לרשום את שמי כדי שאנשים יבינו מי כתב את המסר.. וזהו.. סיפור נחמד..תודו!

Action force

New member
הסיפור מאחורי הכינוי..

אז ככה, מאז ומתמיד אני אהבתי את הסידרה כח המחץ=ACTION FORCE. ולפני כשנה, כשעשינו סדר בבית מצאתי קלפים של כח המחץ, כשבפינות שלהם רשום ACTION FORCE. ומשם התחלתי לשוטט באינטרנט לחפש מידע, ולא כל כך מצאתי, אז החלטתי שחייב איכשהו להמשיך את המסורת של הסדרת הילדים האהובה עליי ביותר. בקיצור קוראים לי ACTION FORCE בגלל שאהבתי את הסידרה...

DreamS_HunteR

New member
או קי, קוראים לי DreamS_HunteR

בגלל ש...מזמן מזמן (כשהייתי בכיתה ז´ - בהתחלה) הרבה הרבה ילדים וילדות מאילת נכנסו לIRC של נטקינג (ז"ל) והיה לי את השם X-Boy ורציתי מאוד לשנות אותו, והיתה ילדה אחת (נוגה למי שמכיר..בבגין כיתה ט´) והיא הציעה לי את השם הזה, ומאותו יום, זה השם שלי בכל מקום
אז זהו, אני אדם צייד החלומות

Starway

New member
הסיפור שלי..

השם שלי: starway למרות שהוא ניראה כאילו השקעתי בו מחשבה... והוא נורא ורוד ויפה... הוא בעצם השם של החברה של המזגן שלי!!!!!! אמיתי... (תמונה בקרוב..) כשניכנסתי לפורום בפעם הראשונה והייתי צריך לבחור כינויי לא ידעתי מה לרשום... במיקרה היה חם, ניגשתי לשלט המזגן וראיתי את השם המושלם... (סיפור אמיתי לחלוטין!!!!) נ.ב אני בד"כ מופיע תחת השם: doctor-X

WildLove

New member
the story behind ^Wild-Love^

its all came a start along time ago, in a chat called "NetKing", today he is closed, there i was know as Dj-non-stop.. in the first day to school this year i sae a girl [or more like, an angel] called sarit, i fall in loved with her and since then i cant get all this love thing out of my head..

DreamS_HunteR

New member
אויש אלעד, מתי תבין ששרית לא תסתכל

עליך? (לא שהיא משהו, אבל בכל זאת) לפחות מישהו אוהב אותה..חחחחח

WildLove

New member
Yah yah, we alredy heard about u

Thats the way it is, me and sarit get marrid, we will be a nice capple, and just live like this.. so if you have a problam, blow me

הסיפור שלי הוא קצת מוזר

כי אין בו שום עניין ריציני כמו שאם חושבים באיסיקיו וכותבים "אממממממ..." אז זה בערך מה שקרה כשראיתי שרוצים כינוי (בכל מקום כבר רוצים כינויים, אני לא יכולה לעמוד בזה עוד!!!!!!!!) וחשבתי (אממממ) ונזכרתי בשם שהעניקו לי הורי בתחילת דרכי..(תום) וגם במטרה שכבר ידע העולם איך באמת כותבים תום. ואז עושים כינוס אברים מהסוגריים למעלה (אממממ+תום) מוסיפים רווח באמצע וזהו. וזה נורא מצחיק כמה אפשר לפרט על אממממ תום...

למעלה