יש לי רק משהו אחד להגיד!!!!!!!!!!!!

יונתן1988

New member
יש לי רק משהו אחד להגיד!!!!!!!!!!!!

תעשו צבא. או שתעשו שירות לאומי או סתם לכו תתנדבו ב"הצולה", לא אכפת לי... העיקר תעשו משהו לפני שאתם מצפים שהממשלה תתמוך בכם כלכלית, נפשית ומנטלית. סלאמת' שלום לכולם!

למה הוא צודק ממש לא

מדוע אדם שלומד תורה ומגן על כלל ישראל צריך ללכת לשירות לאומי כמו שיש אנשים בצבא שנמצאים בתפקידים שבהם לא עושים כלום אלא רק עולים כסף למדינה ונמצאים שם רק בגלל שאיזה משוגע החליט שהצבא הוא צבא העם אני מעדיף לומדי תורה שעושים הרבה יותר למען כולנו אפילו יותר מאלה שבהצלה ושלא יבלבלו לכם את השכל אני שירתי בקרבי בגולני והם התל אביבים רק מתחמקים בסרבנות

אלטער

New member
למה ומדוע?

אנחנו לא מעונינים לשרת את המדינה שרק מפלה את הציבור שלנו "לרעה"

יונתן1988

New member
אתם חיים בה?במלחמה החיילים

נלחמו בשביל להגן על כולנו? זה נראה לי מספיק... ועזוב אותך, לא בראש שלך צבא? סבבה, לך תתנדב בבית אבות..

דוסניק

New member
עדיף שתשב בשקט!!!!!!

אף אחד לא חייב לשרת בצבא ששולח חיילים למות בכוונה תחילה!!!!! כמו שהיה בלבנון 2 וכידוע. הצבא הישראלי מפקדיו משוחתים מהיסוד ועד אחרון אלופי הפיקוד. כולם מחממים את כסאותיהם לשם אגו וכבוד, כאשר החיילים הם שפני הניסוי שלהם. איני יודע מהי השקפתך, אבל אם אתה דת"ל או חרד"ל, אז בכלל עדיף שתשתוק כאשר הצבא והמערכת המשפטית יורקת לכם בפרצוף. אם אתה סתם חילוני, אז אני מציע לך להפסיק לסמוך על הצבא יותר, זהו צה"ל אינו כלי יעיל יותר בהתרעה נגד טרור. אז מה נשאר? נשארו רק ה`צבא` וה`חיילים` האמיתיים שמגינים עליך ועל עם ישראל, ואלו הם לומדי התורה בחיידרים ישיבות וכויללים, הם היחידים שאפשר לסמוך עליהם. גם בני דודינו מתוקצבים בתקציבי ענק וללא שום "נתינה" מצידם כידוע ולהיפך. לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ה`. שב"ש

יונתן1988

New member
בקצרה

אין לי בעיה עם אלו שבאמת יושבים ומוסרים את נפשם למען לימוד תורה. באמת שאין לי. הבעיה האמיתית היא שחלק לא קטן מהציבור החרדי לא באמת מתנהג כך- חלקם עובדים, חלקם סתם מתבטלים, חלקם מסתובבים בקניון איילון וחלקם מתקוטטים ברחוב השומר בימי שישי בערב (תופעת השבבניקים הולכת וצומחת מיום ליום, עשו עם זה משהו!), וכמובן לא נשכח את אלו שרק יפתחו את היום עם תפילת שחרית בשעה 12 בצהריים בבית כנסת הגדול בטענה שעד אז הם הכינו את עצמם ע"י טבילה במקווה ולימוד משניות!

קודם שכל החילונים

שלא לומדים ולא עושים כלום בחיים ושמשטמתים משרות בצהל בתקן של סעיף נפשי ואחכ תבוא לחרדים

דוסניק

New member
חדל להטיף מוסר...

אתה האחרון שיעשה זאת. אין שום ערכים בצד שלך ואין גם שום אידאה בעקבותיה ובטח לא מוסריות כלשהי בצד שלך. כאשר יהיו לך ערכים מוסריים כאנשים חרדים ודתים ואידאות ברורות עם אחוזי הצלחה מצויינים בחינוך ובשאר הדברים. כאשר הפסולת בחינוך הדתי הוא בדרגה גבוהה יותר מוסרית מהעילית שבחינוך הצד השני, כנראה שיש רקב גדול מדי בחינוך הלא דתי. כל המערכות במדינה רקובות מבחינה מוסרית עד היסוד, הכל נע סביב אגו כבוד ובצע כסף. החל מהנשיא ראש הממשלה סופרים חברי מטכ"ל משטרה אלופים ועובדי מדינה, כולם חיים באוויר ושקועים בעולם הדימיוני והשיקרי כאילו העולם נע לפיהם כאילו כל מערכות המדינה נעות לפיהם של האגואיסטים הנ"ל. אז זהו, ממש אבל ממש לו. עצם הדבר המדהים שלמרות הרקב הטוטאלי עדין הכל איך שהוא מחזיק מעמד, מה שמשאיר את האופציה היחידה. ניסים ועוד הפעם ניסים, הכל קיים בזכות ניסים, ואך ורק התורה ושמירת מצות מגינים. ולא מטיפי מוסר צבועים מחזיקים אותה. שב"ש

גם אם אתה צודק

יש טענה נכונה שאם בגיל צעיר ישלחו אותנו לצבא יצאו הרבה יותר לתרבות רעה ,לאלימות ,לזולות ועוד .קיצער זה ממש עדיף ככה שלפחות אחוזים גדולים מהציבור החרדי ידעו מה הם ערכים.

למעלה