יש לי רק שאלה...:)

יש לי רק שאלה...:)

אני מתאמן כבר פעמיים בשבוע אימוני כוח, ועוד 3 פעמים בשבוע אימון אירובי, ואני רוצה להוסיף לי עוד אימון אחד של גמישות בסופשבוע...אימון כיפי כזה ולא מחייב מדי...עד שעה בערך... ואני ראיתי את העמוד הזה (צירפתי לינק)...והתכנון שלי זה שאני פשוט אקצה לכל תנוחה דקה ואעבור לתנוחה הבאה...עכשיו רציתי לשמוע את דעתכם...כי בטוח יהיה לכם הערות ודרכים יותר טובות לתרגל... אני חייב גם להוסיף שאני חייל אז שיעורים מסודרים לא ממש באים בחשבון...גם בגלל חוסר זמן וגם בגלל חוסר כסף... בתודה מראש, אורן

0 אור 0

New member
תודה על הקישור

לפני הרבה שנים (עוד טרם פרוץ האינטרנט לחיינו), ניסיתי לצייר לי דף כזה, בעמל רב. נחמד לגלות אותו קיים מן המוכן. ולשאלתך: אצטט מתוך הלינק שהבאת "התרגול האישי נועד רק למתרגלים מנוסים שלמדו את התנוחות בהנחיית מורה" ממש לא מומלץ להתחיל לתרגל יוגה לבד ללא הנחית מורה. אחרי שתלמד ותכיר ותקבל הנחיה , בהחלט תוכל לבנות לך אימון כיפי ומהנה לסוף השבוע (אגב, התנוחות שברצפים המובאים, מהוות אימון קשה ואתגרי למדי. לא מה שהייתי מגדירה כאימון מתיחות נינוח)

סטיוויה

New member
הי

אימון יוגה הוא לא אימון גמישות אלא אימון שמשפיע בצורה עמוקה ביותר על מערכות הגוף ואבריו השונים.הגמישות היא "תוצר" של אימון מתמשך ומעמיק.תרגול ללא הנחייה מוסמכת או ללא כל נסיון עלול להוביל לנזקים במקום לתועלת. ולכן...קיבלת כבר עצה בהודעה השנייה.אני מצטרפת.

למעלה