יש לי רשות לכתוב עליכם בy-net?

gimi123

New member
יש לי רשות לכתוב עליכם בy-net?

אני בן 16 מגמגמם כבר הרבה שנים. וקראתי כאן את כל ההודעות של השבוע-שבועיים האחרונים ומה לעשות, כולנו באמת אותו דבר בדיוק. חבל שאלוהים עשה אותנו מגמגמים. אני מעוניין לכתוב כתבה על הגמגום ולהזכיר בה את הפורום הזה או קטעים ממה שנאמרו, כמובן בלי להגיד את השמות המדויקים של כל אחד ואחד מכם. הכתבה מיועדת למגזין הנוער, וקהל הקוראים שייחשף אליה הוא בערך משהו כמו 100 אנשים לפי דעתי, פלוס איזה שתיים שלוש תגובות במקרה הטוב. אני מבקש את הרשות להזכיר את הפורום ולדבר על הגמגום, על איך אנשים מתמודדים איתו, על הקושי שיש אפילו בלבקש משהו או לשאול מה השעה או איפה הרחוב הזה והזה נמצא, על הקושי במציאת עבודה, על הגמגום וההשפעה הענקית שיש לו על החיים, כי כולנו יודעים כמה הוא משפיע, אני בעצמי מגמגם. אם אין את הרשות, כמובן וכמובן שלא אזכיר את הפורום. תודה, אני

shuky63

New member
נחמד שאתה שואל,כי חוקית אתה באמת

לא מחויב לשאול.לי נראה שזה יעשה רק טוב כי הפורום הזה מנסה לפנות לקהל כמה שיותר גדול. רק אל תשכח לתת פה לינק לכתבה כשתתפרסם.

gimi123

New member
תודה, אני אוסיף את הלינק

הכתבה בטח תתפרסם בשבוע הבא מתישהו, סביר להניח יום ראשון או יום שני זה באתר של ידיעות אחרונות, הם עשו שם מדור לקיץ שבו ילדים יכולים לכתוב. אז מכיוון שגם אני מגמגם וגם לי זה מפריע בדיוק כמוכם, החלטתי לכתוב שם. קהל הקוראים, כפי שאמרתי, הוא לא כזה רחב, כך שאין כל כך מה להתלהב, אבל גם מי שיקרא את זה - אני אשמח שהוא יידע כמה קשה לנו להתמודד עם הגמגום הזה. אני מקווה שזה ייתן יותר חשיפה והבנה למגמגמים, כי עליי באופן אישי יש כאלה שצוחקים בכיתה וזה מאוד מעליב שמחקים את הגמגום... אני אתן לכם את הלינק איך שאני רואה שהכתבה מתפרסמת. כמו שאמרתי, או יום ראשון או יום שני... להתראות

למעלה