יש לי רשיון 25

פולי555

New member
יש לי רשיון 25

שנה.נתפסתי על מהירות 90 קשמ במקום 50 במקום שהוא נחשב שטח בנוי אבל נראה יותר כמו כביש מהיר.(ללא בתים או מדרכה) אין לי עבירות קודמות. יש לי מה לדאוג במשפט?????

לדאוג ??? ../images/Emo73.gif

במצבך אין לך סיבה לדאגה. בהנחה שאין לך עבירות ותיקך נקי, אתה צריך רק להבין להפנים ולהיות מודע לתוצאה של מהירותך הגבוהה. כנהג אחראי השומר על החוקים וכנראה בעל מודעות לעניין האם תהיה מוכן להצטרף למאבק בתאונות ??? הנך מוזמן להצטרף למאבק חשוב להצלת חיים !!!

homos3

New member
אתה טיפש...

הוא גם כמעט הכפיל את המהירות אבל בגלל שהוא מבוגר ממני ויש לו רישיון 25 שנה אז אני רוצח והוא נהג טוב. גיא הלוי אתה בנאדם אידיוט!

הסגנון 10 !!! ../images/Emo73.gif

לא ארד לרמתך, ואענה לך עניינית ! רשיון הנהיגה שלו יותר מבוגר ממך, נכון ??? יש לו נסיון חיים,רצינות ואחריות (משפחה, ילדים) שלך לא יהיו .... גם הוא נהג באופן חסר אחריות ומסוכן לו ולאחרים, אלא שעל מבוגרים הם יותר שקולים גם כשהם עושים טעויות. גם אתה כשתתבגר תגיע למסקנה הזו,והוכחה הכי טובה, כשילדיך יבקשו את "האוטו של אבא" ... נראה אותך אז ... פולי, אנא שמש דוגמא לנהגים צעירים ! נהיגה בטוחה אחראית ועם מודעות סביבתית !

אתה יודע מה ההבדל בינך לבינו ?

הוא אדם חכם ! ואתה האדם הטיפש ! ראה תגובתך והבן מי אתה. ולגבי הרישיונות,כן יש הבדל בין אדם שנוהג 25 שנים על הכביש לבין אדם שרק התחיל את דרכו על הכביש וכבר נתפס על מהירות כפולה מן המותר. ולומר שאתה רוצח ?! את זה אני לא יודע...אבל אני דווקא אתמוך בדעתו של גיא ואתה בהחלט יכול להיקרא רוצח. האם לקחת במחשבתך,מדוע התירו נסיעה במהירות 70 קמ"ש ולא 140 קמ"ש שאין מהירות מותרת זו כרגע בשום כביש בארץ ? ולגבי מייל או ק"מ,אני בטוח שאתה מודע לעובדה שאתה נוהג ברכב אמריקאי ושם המדידה נעשית במיילים ואתה בטח ובטח ידעת לחשב את מהירות הנסיעה בהתאם. אם אני טועה ולא עשית את החישובים הללו,הרי שהתגובה שלך כלפי גיא תהיה התגובה שלי אליך. לפעם הבאה רסן לשונך ודע להתבטא בכבוד כלפי גולש אחר.

אני אגיד לך מה ההבדל

א' הוא עם נסיון ואתה בלי. ב' אתה נהגת במהירות הכפולה מהמותר אשר גם להבנתך היתה חורגת מהמהירות ומלבד זאת נעשתה ב2 לפנות בוקר. מה שמוסיף לפשע כי הכביש חשוך. הוא לעומת זאת נהג במהירות כמעט כפולה בכביש אשר נראה כמו כביש בין עירוני. עכשיו אני יגיד לך משהו- ישנם כבישים אשר הם כבישים עירונים רק בגלל שהם בתחום עיר. אבל בעקרון הם דומים יותר לכביש גהה! (ראה כביש 40 לאורך פתח תקווה) הנהגים נוסעים שם אבל כולם לפחות על 90 -100 למרות שכתוב שם 50\60. הוא נסע במהירות כפולה בגלל שהוא חשב שאין בזה בעייה (למרות שוודאי שיש בזה בעייה כי אם אסור אז אסור) אבל עצם זה העובדה שאתה ידעת שעשית טעות אז כנראה זה יותר חמור! ג' אני עדיין חושב שהכינוי רוצח הוא יותר מידי חמור!!! זה לא נקרא רוצח במיוחד לאור העובדה שהוא מודה בטעות!!! רוצח זה אחד שרצח לא אחד שלא רצח רק עשה מעשה שהיה יכול להוביל לרצח. ובכלל אני בתור אחד שגמר לפני חודש את הנהג חדש. אני רוצה לומר לכל הנהגים החדשים- תעשו טובה לעצמכם ואל תעשו רוח ליד חברים. אני נקרא הנהג הטוב ביותר מבין כל החברים שלי. ויודעים למה? כי הם יודעים שלא משנה כמה נשב באוטו אני לעולם לא אעלה מעל המהירות המותרת (אני לא מדבר על 10\20 קמ"ש) ומהסיבה הזו אני נוהג כבר שנתיים ולא שרטתי רכב ולא עצר אותי לעולם שוטר (חוץ מבדיקה שגרתית לרשיונות)

isra533

New member
האם לא ראית את התמרור

של "אזור עירוני"? האם אתה מבין שלא היית מודע לסביבה בה נסעת אחרת כן היית רואה אתה התמרור. מה שיהיה במשפט תלוי בהרבה גורמים כולל מי יהיה השופט באותו יום ולכן אין לי תשובה חד משמעית למה שאתה מבקש. אני מאחל לך שלא תנזק יותר מדי כתוצאה מהמקרה ובעיקר תלמד שחוסר מודעות סביבתית יכול במקרה הטוב להסתיים בדוח כי לא הבנחת בתמרור מסוים ובמקרה הפחות טוב בפגיעה במישהו כי לא הבחנת בו. דוקא הטעות קטנה בנהיגה צריכה ללמד אותנו איך לא להגיע למצבי סכנה שלא תמיד נדע איך לצאת מהם, כי אז זה כבר לא משנה מי יהיה השופט ואת הגלגל לא נוכל להחזיר לאחור.

תכנון לקראת המשפט

בעקרון, אינך חייב להופיע למשפט, אם תמלא את הטופס שקיבלת ותשלח אותו לבית המשפט. אדרבא, שופטים (בד"כ) נוטים להקל אם לא תבזבז את זמנם ב"סיפורי סבתא". בטופס יש שדה הנקרא "נימוקים להקלה בדין", ובמקרה שלך אני ממליץ שתכתוב בו משהו בסגנון: "הריני מחזיק ברשיון נהיגה מזה 25 שנה, ומשתדל תמיד לדקדק בכל חוקי התנועה ככתבם וכלשונם. ברצוני להביע לפני כב' בית המשפט חרטה כנה על המקרה הנוכחי שהוא בבחינת מעידה חד-פעמית, וכוונה נחושה שלא יישנה." דיר בלאק! אל תעשה את זה יותר!!!!

בר

New member
אתה עשוי לקבל קנס של כמה מאות שקלים

ו/או שלילת רישיון לתקופה של שלושה חודשים. הקנס יכול לנוע בין 750 ש"ח ועד ל-2000 ש"ח. הכל תלוי בשיקול דעתו של השופט. אני יכול להעיד על עצמי שגם אני נשפטתי על עבירה דומה,נתפסי נוהג 40 קמ"ש מעל המותר,אכן כביש מוכר וידוע,בתים רחוקים מן הכביש,הכביש פתוח לכל אורכו לשדרה ראייה ארוך טווח ועדיין נעצרתי ע"י ניידת,זומנתי למשפט,בו הודיתי באשמה,הבאתי טיעוני כי הכביש הוא כביש בעל שדה ראייה מצויין,הולכי הרגל כמעט ואינם נמצאים על הכביש,כביש רחב ועוד מיני טיעונים. לבסוף השופט פסק בהחלטתו,900 ש"ח ושלושה חודשי שלילה על תנאי למשך שנתיים. עקב תיק נקי מעבירות תנועה. באותו יום של המשפט היו נהגים רבים ש"נתפסו" באותו הכביש ע"י אותם שוטרים. הרבה קיבלו גם 2000 ש"ח קנסות וחלק אף קיבלו שלושה חודשי שלילה בפועל כולל קנס. אז הכל תלוי בך ובדרך בה תציג את טיעוניך. ולפעם הבאה,אני רק יכול לומר לך שתסע לאט ובהתאם לדרך בה אתה עובר.

תצגובה קצת באיחור

מנסיוני עם בתי משפט לתעבורה במידה ותודה בהקראה. העונש יהיה 750-1500 ש"ח קנס פסילה על תנאי חודשיים שלושה או פסילה בפועל של חודש וחצי. הכל תלוי בשופט בעונה ובטיב השכנה.

למעלה