יש לי שאלהה...

shushibushi14

New member
יש לי שאלהה...

ב27.3 יש הופעה של שייגעצ בבארבי... ההופעה היא לרגל האלבום החדש שייצא באפריל?? או שההופעה היא כאילו רגילה כמו תמיד ממשקאות חריפים וכל שאר הסינגילם...?

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif קראי שירשור אחד

למעלה, את ההודעה "עידכן מהאתר של שייגעצ" שAvtipuS כתב, אולי זה יעזור לך.

פרקשון

New member
אני רק רוצה לציין

סתם ככה שההופעה לרגל האלבום החדש היתה בסוף יוני 2005 כמה זמן...?

IggyPop1

New member
ההופעה היא הופעה קצרה

ההופעה תהיה חלק מערב להקות שמתקיים לרגל חופש הבחירות (יום למחרת). ההופעה תהיה קצרה, יהיו עוד הרכבים שינגנו באותו ערב. אם בא לכם לראות הופעה מלאה בת"א, אנחנו מופיעים בלימה לימה ב 21.3 (תדאגו להיות בני 18 לפני שאתם יוצאים מהבית הא?) אני אישית אוהב לראות הופעות ולהופיע במקומות כאלה קטנים, זה תמיד מרגיש קרוב וכיף... אבל! זה לא במקום ההופעה בבארבי, אנחנו רוצים לראות אתכם שם! זה חשוב לנו שתבואו, גם בשביל להשמיע לכם קצת שירים חדשים וגם כי התגעגענו אליכם מאד. יהיה כיף, עלי. אבי

וואי אבי.

יש לי תחושה שאני אוהבת אותך.. ואם אתה באמת מתכוון שרק בני 18 יבואו להופעה, תהיה מוכן שרק ילד אחד שחום גבוהה ואלכוהוליסט יהיה אצלך בקהל.

פרקשון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גבוה**** רגע מה את קוראת לי שחום?!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif כמה תיקונים ../images/Emo3.gif

1. הוא לא שחום הוא כושי, 2. הוא לא רק אלכוהוליסט הוא גם מעשן, 3. הוא לא ילד, הוא כבר חוקי. 4. הוא גם שמן. עידני אתה יודע שהכל באהבה, נכון בובי?

shushibushi14

New member
איך שאר ההרכבים יהיו?

יהיה שווה לבוא?? ומתוך איזה אלבום יהיו השירים בהופעה? כאילו יהיו השירים החדשים יותר או הישנים יותר? ומצטערת..לא מצאתי את השרשור שיעצת לי להעזר בו...

למעלה