יש לי שאלהץץ

יש לי שאלהץץ../images/Emo105.gif

איך אני עושה בבלוג שלי בצדדים האלא כל מני דברים? נו תמונות, ומצבי רוח שלי וכל מני שטויות!

De-Panther

New member
עם HTML אתה עושה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

איזשהו IFRAME ואז כשתעשה את זה תשלח לי מסר ואני אשלח לך איזשהו קוד לשים בתוך החלון ההוא

tomb boy

New member
לא רציתי לפתוח הודעה חדשה ../images/Emo41.gif

על כן, אני משרשרת ישירות אליך, מנהל פורום נכבד. קודם כל לילה טוב ומבורך... ועכשיו לעניינינו. (כמה נונים) 1. לגבי השאלה שהבחורה מלמעלה שאלה, נניח שאני אכין קובץ HTML, כיצד אני יכולה להכניס אותו כסרגל בבלוג שלי? 2. שמתי לב שלפעמים אני קוראת רשומה מסויימת (בבלוג שלי), וכשאני לוחצת "לרשומה הבאה" זה עובר לדף הראשי של "תפוז בלוגים". וזה די מעצבן, כי למעשה הרשומות שלי רשומות באי סדר מוחלט. אז אני מניחה שזאת הבעיה. כמו כן, בעקבות ההתקנת מערכת הפעלה חדשה למחשב, ישנן תמונות "חסרות" בבלוג, כי הן איבדו את ההקשר עם הנתיב. השאלה השניה בעצם, היא, אם אני אבטל את הפירסום של כל הרשומות שלי, ואפרסם אותן מחדש, לפי הסדר שאני רוצה שהן יהיו, זה יתקן את העיניין של הלחיצה "לרשומה הבאה"? כלומר, האם בכלל ניתן לשנות את סדר הצפיה ברשומות? והאם זה יעזור? מקווה שתבינו את השאלה.

tomb boy

New member
קצת סדר בדברים ../images/Emo41.gif

נניח שיש לי 6 רשומות, ומתוכן פירסמתי רק 4. לדוגמא: 1 - פורסמה 2 - פורסמה 3 - לא פורסמה 4 - לא פורסמה 5 - פורסמה 6 - פורסמה ורק אחרי כמה זמן פירסמתי את הרשומות האחרות, אז זה מופיע בצורה כזאת: 1 - פורסמה 2 - פורסמה 5 - פורסמה 6 - פורסמה 3 - פורסמה 4 - פורסמה נניח שנכנס מישהו לבלוג שלי, ומתחיל לקרוא מהרשומה הראשונה, ואז לוחץ "לרשומה הבאה" הוא מגיע לרשומה שתיים, וכן הלאה. עד לרגע שבו הרצף של הרשומות כביכול נקטע, ובמקום להגיע לרשומה הבאה, הוא מגיע לדף הראשי של "תפוז בלוגים". כי תמיד ישנן רשומות שפירסמתי רק אח"כ, או ששוב כתבתי רשומות שעדין לא פירסמתי והן נמצאות בין הרשומות שפורסמו. השאלה היא בעצם, האם ברגע שאני אבטל את הפירסום של כל הרשומות שלי, ואז אני אפרסם אותן שוב לפי סדר מסויים, הבעיה תגיעה לפיתרון?

Julia Roberts

New member
ועוד שאלה שמאוד מטרידה אותי ../images/Emo41.gif

אני אצרף שתי תמונות, ואשאל קודם לכן: מה זה התופעות המוזרות הללו בבלוגים? בתמונה הראשונה, ניתן לראות שיש רקע למילים, אבל, לא רק בחלק של הרשומה עצמה, אלא, גם על הקישורים, וזה ממש מעצבן, זה כאילו שהרקע שעיצבתי לכמה מילים, השתלט על כל הבלוג. בתמונה שניה, (שאני אצרף עוד מעט) ניתן לראות שהקישור "המשך" נעלם משום מה.. אני לא צוחקת. שתי התופעות הללו קוראות לי תמיד בבלוגים שלי. אני אתן קישור ישיר למקום כדי שתיראו על מה אני מדברת. קישור ראשון ניתן לראות (אם תרדו קצת למטה) את התופעה של ההשתלטות של הצבעים. קישור שני... להיכן נעלם הלחצן של ה"המשך"

Julia Roberts

New member
תמונה שניה ../images/Emo41.gif

אגב, למי שמתפלא, אני tomb boy, אותה גברת בשינוי קל במקלדת

tomb boy

New member
הקישור הראשון לא יעבוד ../images/Emo41.gif

עקב "שיפוצים" בבלוג, עימכם הסליחה.

DecayCell

New member
אני אהיה זנותי ואנצל"ש

עשיתי רשימות חדשות ומגניבות בבלוג שלי