יש לי שאלה - אולי דשנו בזה אבל

kisses

New member
יש לי שאלה - אולי דשנו בזה אבל

חודש הבא בעזרת השם יש פה מספר זוגות שעומדים לחגוג שנת נישואים ראשונה.(מאלו שאני מכירה) שליקאט - 8.8 הילית - 20.8 רויטל - 23.8 תוכי - 27.8 ליאת - 29.8 פילה - 30.8 מה אנחנו הולכות לעשות? איזה מתנות?מהם התיכנונים?

הילית*

New member
התכנון היה עד לאתמול ליסוע לשבוע

לחו"ל אבל זה לא מסתדר לבעלולי. אז נדחה את זה לספטמבר. אני בכל אופן חושבת שניקח יום חופש ונעשה יום כייף. יש רעיונות ? (אבל בעלולי לא אוהב מסג´ים ולא בריכה וים...)

הילית*

New member
ועוד משהו... אני ממש לא מאמינה

שזה עבר כ"כ מהר... איך עובר הזמן מהר כשנהנים !

kisses

New member
זה באמת עובר מאוד מהר

אין לי מושג עוד מה אנחנו עושים מבחינת יציאה כי זה יוצר ביום חמישי 29.8 אולי מחזמר + ארוחה רומנטית. מה מבחינת מתנות יש כבר משהוא בתיכנון?

אתי@

New member
ההורים שלי היו בשבת בראש פינה

ואמרו שהעיר העתיקה שוחזרה והיא מקסימה. נעים לטייל בה, יש שם כל מיני חנויות יפות של אמנים (בסגנון של זכרון) ומסעדות טובות. הם אכלו צהרים במסעדה של תבשילי קדרה, ואת הקינוח אכלו בבית שוקולד, בסגנון של בית הקפה בסרט "שוקולד". שני המקומות מומלצים, בעיקר בית השוקולד. זאת המלצתם של הורי

מיקה11

New member
ראש פינה - מומלץ!!

יש שם גם מקום לינה מקסים שאם אני לא טועה נקרא "וילה תהילה".

ראש פינה היא אחלה! יש לנו שם אפשרות

לגור אצל משפחה, אז אנחנו נמצאים שם פעם בשנה/חצי שנה. כל האזור נורא מפותח וכיפי. יש שם הכל - מסעדות, הופעות, טיולים בטבע, ופשוט אווירה רגועה וכיפית.

וואו הזמן טס..... אני חשבתי

להפתיע את בעלי היקר, אני לא יודעת אם מה שאני חושבת עליו יתאפשר לי אני צריכה לבדוק את זה. מה שחשבתי זה ללכת לאולם בו התחתנו ולבקש מהמנהל ארועים שאני בקשר טוב איתו לאגן לנו שם באיזה חדר ארוחת ערב. ופשוט באותו יום ללכת עם לירון כאילו סתם לשם, להיזכר, ואז שתחכה לנו ארוחת ערב. כמובן שאני מוכנה לשלם בעבור זה, אבל נבדוק אם זה פרקטי בכלל. חוץ מזה אני רוצה לארגן לו דיסק שמכיל שירים נבחרים מהחתונה , כמו השיר כניסה לחופה, סלאו ראשון, השיר של ריקוד מושחת אותו רקדנו ועוד... ואז שנגיע הביתה לשים את זה ולרקוד איתו....

תוכי

New member
האמת..........

שאני לא ממש חשבתי על זה כי בדיוק אנחנו נהיה בסידור של הדירה תיכננתי לקנות עוגה מ"פרח" ולהפתיע את הבעלול עם העוגה וזהו אני חושבת לבינתיים

נופר30

New member
ומאחר ואני כבר אגור באזור שלך

אם את צריכה עזרה ( כמו ללכת לאסוף את העוגה ולהביא לך כדי שהוא לא יחשוד ) אני פה למענך

kisses

New member
זה נישמע אחלה של רעיון ../images/Emo45.gif

רויטל שלחי לי במסר את הכתובת שלך בבית

fila

New member
איזה רעיון נחמד.... אולי גם אני

אכין לו כזה דיסק...

הילית*

New member
לגבי הרעיון הראשון- חברה שלי עשתה

את זהה והגן מאוד שיתף פעולה. הם אפילו לא רצו כסף. הרעיוןם השני- בעלולי עשה לי את זה ואפילו הכין לדיסק הזה עטיפה מיוחדת. יש לי את הדיסק באוטו ואני שומעת אותו לפעמים ומחייכת לי...

אתי@

New member
מתכון: קינוח מתוק-מתוק-מתוק

שימתיק גם את השנה הבאה
מזהירה אתכם מראש שבהתחלה קשה להתרגל למתיקות, אבל ברגע שמתרגלים - אי אפשר להפסיק לזלול... עוגת ריבועי שוקולד סוף הדרך / רות אוליבר ************************************************ מתאים לתבנית יחסית גדולה מרכיבים לבסיס: 200 גרם פתי בר בטעם שוקולד 200 גרם חמאה מומסת מרכיבים למלית: 800 גרם חלב משומר ממותק 2 כפות דבש 50 גרם חמאה 150 (כוס) אגוזי לוז או מקדימה קצוצים מרכיבים לציפוי : 200 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאה הכנת הבסיס : מפוררים את הפתי בר (יותר קל במעבד מזון), מערבבים עם חמאה מומסת ומשטחים על התבנית. שמים לנוח במקרר . הכנת המלית : מערבבים בסיר מעל להבה בינונית את החמאה הדבש והחלב , כשהחמאה נמסה ממשיכים לבשל תוך ערבוב בלתי פוסק עוד 8-10 דקות מורידים . מוסיפים את האגוזים שופכים מעל שכבת הבסיס ומצננים במשך חצי שעה. הכנת הציפוי: ממסים שוקולד וחמאה במקרו מערבבים לתערובת אחידה ושופכים מעל למלית . מצננים, חותכים לקוביות קטנות 2*2 או 3*3 ומגישים.

kisses

New member
משהוא יכול לברר לי עם ישנה אופציה

לעשות הגדלה לפוסטר של נגטיב שהוא שחור לבן.

יעלי2

New member
ליאת, אין שום בעיה (בארץ)

לחתונה אחי לקח תמונת פספורט משותפת שלנו בשחור לבן ועשה ממנה פוסטר. אני מניחה שמנגטיב, לא תהיה בכלל בעיה. תקחי בחשבון שהמחירים קופצים בקטע הזה וצריך לעשות סקר. לדוגמא: תמונה 10x15 אגורות 70 תמונה 13x18 יוצא 1.60 ש"ח מעבר לזה כ 20 ש"ח (וזה גודל של A4) די קטן לפוסטר. את תבררי שלא תופתעי. בסוף יתברר שזה עולה כמו עוגה טובה (שזה בסדר)!

kisses

New member
אין לי בעיה מבחינה כספית שזה יעלה

מיצידי 1000 ש"ח רק רציצתי לדעת שיש כזו אופציה עם נגטיב שחור לבן. כי פה באנגליה אין אופציה כזו

אתי@

New member
איפה תתלי את הפוסטר../images/Emo35.gif

יש לך את התמונה סרוקה
נשמח לראות...

למעלה