יש לי שאלה אולי זה אפילו
סקר

• פותח הנושא nush1
  • פורסם בתאריך

nush1

New member
יש לי שאלה אולי זה אפילו ../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

בימים שאתן לא עובדות ואין לכן סידורים מי יודע מה כמו שאני היום שלא הייתי צריכה ללכת לעבודה אתן בכל זאת לוקחים את הגוזל למטפלת או משאירים איתכן בבית? אני שואלת כי בעלי קצת כועס עלי היום שלא לקחתי את זיו למטפלת הוא אומר שאני מבלבלת אותה ומפריעה לה בשגרה והוא טוען שביום הזה אני יכולה לנוח ולפנק את עצמי ולאגור כוחות יש משהו במה שהוא אומר אבל איך אני יכולה להיות לבד בבית וזיו אצל המטפלת????.

niniv

New member
אין לי עדיין ניסיון

אבל אני חושבת מה אני הייתי עושה במקומך, ואולי כן היית צריכה לקחת אותה למטפלת, ופשוט לבוא לקחת אותה משם הרבה יותר מוקדם... אבל שוב, אני לא שם ולא יכולה לדעת איך באמת אני הייתי נוהגת....

revital e

New member
אני הייתי משאירה את שחר איתי- ללא

ספק- זה הכיף שלי, אבל לצערי אין לי ימים כאלו.

wildcat6

New member
זה תלוי בגיל הגוזל

אם הוא בגיל של 4 חודשים ומעלה מומלץ לשמור לו על שגרת היום שלו השגרה זה דבר שנותן לו ביטחון אז אם הילד נגיד בסביבות חצי שנה צר לי אבל בעלך צודק

shirka

New member
רק כשהייתי חולה השארתי את נועה

אצל המטפלת ונשארתי לבדי, גם בגלל שפחדתי להדביק וגם בגלל שהייתי סמרטוט וכל היום במיטה
אני הייתי כמוך מנצלת הזדמנויות...זה לא עונש זה כיף ונראה לי שממש לא יבלל את זיוי שהיא עם אמא שלה שמפנקת אותה, יש יותר טבעי מזה?!

טלאפ

New member
לצערי לא היו הרבה פעמים כאלה

בדרך כלל כשאני בבית זה או כשיעל חולה ואז כמובן אנחנו יחד או כשאני חולה ואז באמת שאין סבלנות לטפל גם בה. והלוואי והיו עוד ימים כאלו שאני לבד בבית והיא אצל המטפלת זה בדיוק הזמן, לקצת סדר וניקיון בבית, מספרה, קוסמטיקאית, או קצת החזרת שעות שינה. כמה שאני אוהבת את הבת שלי, גם אני חשובה.

רות1974

New member
משאירה איתי בבית. כבר ככה אני

עובדת כל יום המון שעות לטעמי (8)במקום להיות עם הצאצאים, אז אם יש יום חופשי נראה לך שאוותר על הזכות להיות עם הנאגט שלי?

למעלה