יש לי שאלה- אולי קצת מוזרה

יש לי שאלה- אולי קצת מוזרה

אבל אני בכל זאת שואלת. כשאתם הולכים לישון בלילה
האם תמיד אתם הולכים לישון יחד עם בני / בנות זוגכם באותה השעה? או שלמשל את הולכת לישון , והוא נשאר ער והולך יותר מאוחר כי יש איזה סרט למשל שהוא רואה, או הפוך , או שהוא עייף ואת לא, האם הוא הולך לישון ואת מצטרפת אחר כך? אמרתי לכם שזאת שאלה דיבילת, אבל אני בכל זאת מחכה לתשובתכם תודה.

J-סיקה

New member
אנחנו הולכים לישון יחד חוץ...

מיום שלישי שהוא חייב לראות את המנה השבועית של מדע בדיוני
ואז הוא נדבק למסך הטמבלויזיה בשעות לא הגיוניות כמו איזה ילד אינוליד לא מפותח ומתלהב מחלליות וחייזרים נו שוין כל אחד והבעיה שלו

shapo66

New member
אוי, איך שאני מבינה אותך....

אצלנו זה אמנם לא ביום שלישי אלא ביום חמישי (אני חושבת שקוראים לזה רוזוול - לא בטוח) כשלשלך קוראים חלל עמוק 9 (לא - אני לא מבינה גדולה - שאלתי את האיש!) בכל מקרה, אנחנו לא תמיד הולכים לישון ביחד וגם אם כן - עובר זמן עד שאני מצליחה להתגבר על הטלוויזיה ברקע. בד"כ הוא נרדם בשעות הלילה המאוחרות (או יותר נכון - הבוקר המוקדמות) לילה טוב! ורד

shelycat

New member
לגבי חרופים ונימנומים... ../images/Emo119.gif |חר

אז ככה קורה שלפעמים נרדמים בלי בן הזוג-אבל זה אומר שבאמת ממש משעמם או עייפים נורא. בדרך כלל אני לא נרדמת כשהוא לא איתי ואם כן אז אני כל הזמן מתעוררת וישנה לא כל כך טוב והמצב כך גם להפך, אנחנו מעדיפים ללכת לישון ביחד, בדרך כלל אנחנו מושכים עד שהשני גם עייף מה שדי דופק את סדר היום והרגלי השינה שלנו (זה הגיע למצב שהולכים לישון לפנות בוקר וקמים מאוחר). אם אחד מאיתנו לא נרדם והשני עייף מאוד אז הוא מרדים את השני ואז קם עובר לחדר השני ומשחק במחשב/צופה בטלוויזיה/קורא.

מזאלונה

New member
אף פעם לא! ../images/Emo13.gif

מה לעשות שאני "חיית יום" - אחרי יום של עבודה (קשה!!!), עבודה בבית, חדר כושר והכל - אני בערב כבר מתמוטטת, והאדון, שעשה משמרת לילה שלשום, קם היום בשתיים בצהרים ומחר לא צריך לקום לפני שתים עשרה בצהרים, רואה טלוויזיה, עובד במחשב, לומד ומה לא עד ארבע לפנות בוקר. מזל שאני רגילה לישון עם רעש... אני יכולה להרדם עם טלוויזיה, אור, רדיו ושאר ירקות בלי למצמץ...

שמופית

New member
כמעט תמיד ../images/Emo1.gif ביחד

חוץ מפעמים שבהן אחד מאיתנו ממש מתמוטט מעייפות. לפעמים תמיר נרדם בסלון וכשאני שואלת אותו למה הוא לא הולך לישון במיטה, הוא מודיע לי : "כי את לא שם"...

*שיר

New member
אנחנו לרוב הולכים לישון ביחד../images/Emo1.gif

חוץ מכשיש איזה משחק כדורגל
נורא חשוב בטימבקטו או איזה משחק כדורסל
של ליגה ג´ בסין התיכונה שהוא חייב לראות..
אבל אנחנו כמעט תמיד מכבים את האור ביחד

cmontal

New member
אנחנו דווקא לא נרדמים יחד

אני חיית יום שהולכת לישון ב- 23:00 והוא הולך לישון לא לפני 01:00 ולכן אין לי שום בעיה שהוא יושב בסלון או ליד המחשב ואני ישנה, העיקר כשהוא נכנס למיטה שהוא זוכר לחבק אותי ולהירדם יחדיו. אני כבר כל כך רגילה שאני כבר לא מרגישה שהוא נכנס למיטה ואפילו לא כשהוא מחבק איתי ומתכרבלים יחדיו

saritusha

New member
אנחנו לרוב לא הולכים לישון ביחד

אני לא רואה בזה דבר כ"כ נורא. אני צריכה יותר שעות שינה. זה ענין ביולוגי ואין הרבה מה לעשות. לפעמים כשאני נשארת עד מאוחר אז אנחנו הולכים ביחד ולפעמים הוא עייף אז אנחנו ישנים ביחד יותר מוקדם... בכל אופן הוא תמיד מחבק אותי כשהוא נכנס למיטה ואז אני מתעוררת לכמה דקות וחוזרת לישון...

יעלי2

New member
אננו לרוב נכנסים למיטה ביחד

(ולפעמים בזמן האחרון הוא הולך לפני כי אני מול המחשב). אנחנו מתחרדנים לנו ככה במיטה מול קופסאת השוטים, ואז הוא מקפל ליטוף בגב ושוקע אל תהומות השינה, בעוד אני מתחממת לאורה של הטמבלוויזיה עוד 10 דקות ומתעלפת.

משתדלים ביחד ../images/Emo9.gif

נורא קשה לי להירדם כשהוא לא לידי, יש לי חלומות רעים ואני חסרת שקט, גם אם הוא לא הולך לישון אז הוא קורא או רואה טלויזיה לידי כדי שאני לא יישן בלעדיו :)

dorlim

New member
בד"כ יחד ../images/Emo38.gif

אלא אם כן הוא ממש ממש עייף או שהוא נמצא בעיצומו של קרב (חשוב!!!) במחשב. בד"כ אני זו שמושכת לכיוון המיטה מוקדם יותר כי השעון הביולוגי שלי מצלצל "לישון" מוקדם יותר...

sariteran

New member
זה משתנה בהתאם לנסיבות...

תלוי בתקופה. כשלמדתי, לשנינו היה פחות או יותר את אותו סדר יום מבחינת שעות, ואז הלכנו לישון ביחד כמעט כל לילה. בתקופה האחרונה, הלו"ז שלי קצת שונה משל ערן ויש לי ימים שבהם אני לומדת בבית ויכולה לישון עד יותר מאוחר, ואז קשה לי ללכת לישון בשעות שהוא הולך (היום היה יום כזה ולראיה, אני כותבת לכם בפורום בשעה 2:20 לפנות בוקר...). בכל מקרה, כשאני נכנסת למיטה אני תמיד מעירה אותו כדי שנישן מחובקים. לפעמים הוא זוכר את זה בבוקר ולפעמים לא...

kisses

New member
we allways

go to sleep together but sometimes I watch the TV which is in the bedroom and he goes to sleep

J-סיקה

New member
אנחנו באופן עקרוני

לא שמים טלויזיה בחדר השינה... שם אנחנו עושים דברים אחרים ...

אצלנו גם בנתיים לא הכנסנו מיטה

לחדר שינה, והאמת אני דווקא חושבת כן לשים , כי בכל זאת לפעמים שלירון הולך לישון ואני רוצה לראות משהו בטלויזיה - שבדר"כ זה ככה, אני מעדיפה להיות לצידו במיטה .

שירי71

New member
אני נגמרת ברגע שהשמש נעלמת

זה פשוט מין הרגל מוזר כזה שכשאין אור אני נרדמת (גם בסרטים ובעיקר בהצגות ברגע שמכבים את האור) ועם אור ראשון קמה (כידוע לכן)... אייל הוא מאד שונה ממני, ורגיל להיות ער עד מאוחר ולקום מאוחר (כמו אנשים נורמאלים, אני מניחה...) כשרק הכרנו הייתי במין כזה היי והצלחתי להשאר איתו ערה עד שעות מאד מאוחרות ולפעמים אפילו כל הלילה שלא לדבר על מרתונים של סרטים ואוכל שהיו נערכים באותה תקופה אצלנו... אבל עם הזמן ובעיקר בחודשים האחרונים מאז שעברנו למשכננו החדש, אני פשוט חוזרת לטבע הישן שלי... וזה די מבאס ... ואייל די מבואס מזה וכל ערב הוא שואל אולי היום תבואי איתי נראה איה סרט משהו...או נצא וכל מיני דברים כאלה וזה פשוט לא נעים כי באותן שעות אני כבר עם עיניים עצומות ככה שגם אי הנעימות לא משפיעה עלי. וזהו זה מה יש. מקווה שזה ישתנה (הוא מצידו לא משאיר אותי לבד כלומר אני הולכת לישון והוא איתי, אבל אחר כך הוא קם, כפי שהוא אומר לי מראש. וזה מאד יפה מצידו אבל אני מרגישה עם זה מאד רע. זהו...

למעלה