יש לי שאלה או בעצם סקר קטן...

Blackpanter1י

New member
יש לי שאלה או בעצם סקר קטן...

איזה דיסק ושיר לדעתכם, הכי פחות טוב, או שאתם הכי פחות מתחברים אליו? שלי זה THE FUNAL CUT, והשיר זה another brick in the wall pt.2, בגלל שאני לא אוהב את המסר שלו, כי ראינו לאן החופש שנותנים היום בבית ספר ובבית הוביל את הדור, המורים מפחדים מהתלמידים היום.

אני

דיסק - Animals. באמת שניסיתי, לא מתחבר לא למילים, ולא למנגינה. שיר - כנראה ש Us&Them. אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד.

MellowShip

New member
אתה בטוח שאתה לא חולה?

אני הייתי ממליץ על לבקר במרפאה הקרובה לביתך..
תאמר לו שאתה לא מתחבר לאנימלס ולשיר us and them הם בטח יבינו מה הבעיה... כי אני לא מבין!

One Echoe

New member
לא שמעתי משהו שלא אהבתי עדיין...

ואגב, חשוב לזכור שכשווטארס כתב את אנדארק בריק אין דוול פארט 2 הוא דיבר על זכרונות הילדות שלו, ובילדות שלו המורים הגזימו לגמרי עם היחס לילדים. כמובן שהמסר היום שגוי מאוד, שכן כמו שאמרת. יש לילדים(לנו..)יותר מדי חופש...

afon

New member
שלי...

דיסק- הדיסק שבנתיים הכי פחות אהבתי (ולא שמעתי הכול) זה מידל. כן כן אני יודע שיש בפורום הזה כמה אנשים שסוגדים לו אבל שמעתי את הדיסק במלואו לא מעט פעמים ואני פשוט לא מוצא בו שום דבר מיוחד או יפה, בעצם רק דבר אחד קטן באורך של 23 דקות. אבל חוץ מאקוס הדיסק דיי פשוט ורגיל בלי משהו באמת מעניין מיוחד או יפה. שיר- עוד לבנה בחומה2, אולי בגלל המסחור של השיר אולי בגלל החומה אני פשוט לא אוהב אותו. שיר מגעיל בלי מוזיקה טובה מדי, מילים מעצבנות, וחבורת ילדים בריטיים. ויש קטע אחד שאני לא אוהב ב"פיינל קאט" נראה לי ששמו של השיר זה "the פוסט וואר דרים" ששמה המילים טיפשיות למדי.

s h e k e l

New member
האמת היא

שלי אין ממש דברים שלא אהבתי, או לא התחברתי כמעט כל קטע שאני שומע מהפלואידים הוא פשוט ענק וגורם לי לצעוק "איזה יופי זה!!!" חוץ מכמה שטויות מזעריות בummagumma לא מצאתי משהו שלא אהבתי ממש כל תקופה ואלבום שלהם הוא מיוחד, יפה, ומקורי בדרכו אחד הדברים שאני יותר אוהב אצל פינק פלויד :)

emmily plays

New member
הכי פחות?

למומנטרי לאפס אוף ריזון וגרורותיו- כמו ההופעה- דליקט סאונד אוף ת'אנדר, אבל גם לדיוויז'ן בל ולפיינל קאט. וכמובן לצד האולפן של אומה גומה.

GingerBread Man

New member
השאלה היא

האם התרת הרסן היא זו שגורמת לאלימות הגואה בקרב תלמידי ישראל? או שמא החברה האלימה שבה אנו חיים? החינוך הלקוי שילדינו מקבלים? השפעות התקופה והעת המודרנית? מי יודע? השאלות (ואולי גם התשובות) בטח לא יהיו בפורום הזה.

flowerboy69

New member
אני...

השיר שאני הכי לא אוהב זה...money!צר לי אבל זה שיר עם מילים טובות אבל מוזיקה ככ לא...יש לו גירסת רגאיי שאותה דווקא אהבתי היא מוציאה ממנו את הטוב שבו...האלבום הכי גרוע הוא האוסף "שירי ריקודים" זה אוסף ככ רע ללא כל היגיון או כיוון שבאמת לא ברור למה הוציאו אותו...

למעלה