יש לי שאלה.. או יותר נכון בקשה...

einat1990

New member
יש לי שאלה.. או יותר נכון בקשה...

עוד מעט אני טסה לפולין ואני וכמה חברות שלי אחריות על המוזיקה שתלווה אותנו במסע.. אז רציתי לדעת אם יש שירים של אביב שיכולים להתאים.. תודה רבהבהבהבהבהבה

Inbarush91

New member
אממ...

יומן מסע, שיר תקווה, עורי עור ואולי גם לילה טוב..אבל זה לא הכי מתאים

שחוררר

New member
ממ

מזתומרת מוזיקה שתלווה אותכן במסע? את מתכוונת שאתן תשירו?

Mogly11

New member
....

קרן אור, יומן מסע, עורי עור, חבר, שיר תקווה, מיליארד טועים...

אם תגיעו לאושוויץ

רק שתיקה באמת תתאים למקום הזה לעמוד ולהקשיב לרוחות המחלמה והמוות שהיו בו רוחות הרפאים שצועקות את יסורם וכאבם בשנים ההם והשתיקה של המקום זו הצרחה הכי גדולה

moriboy66

New member
אני לא יודע מה איתכם

בפולין שהייתי כל הזמן התנגן לי בראש ממנטו מורי.. כל האלבום.. זיגוטה קרן אור אין מלאכים הרואין מלח הדמעות ממנטו מורי שיר עצוב חושך ממנטו מורי זה כל כך מקום להכל שם יש כלכך הרבה רגשות שעולים שם והאלבום התאים לי.. לי אישית הייתי גמ עם לילות לבנים אבל לא היה לי זמן לשמוע... ושירים למסע אז כמובן יומן מסע אני חושב שזיגוטה חזק מאד שם קרן אור תוכלו לעבד את מחר כבר לא יבוא שיתאים למסע.. כי במתכונתו הנוכחית הוא לא מתאים.. לילה טוב עורי עור מיליארד טועים בעיבוד אחר שמתאים למסע שר תקווה סוף העולם.. שוב בעיבוד שמתאים למסע שכזה... אולי בעיבוד של עם הזמן.. לא יוודע גם לא..תעשו לבד עיבוד זה אומר שיש לכם שתי גיטרות וקלידים..זה מספיק בשביל לרגש תשיגו את תפילת "אני מאמין" זה הדבר הכי חזק ששמעתי שם אני חושב ואם כבר תפילות אז אדרבה, אל מלא רחמים וניגון קראקוב שעושה שמיייח!!! ושירים לא של אביב.... כשהלב בוכה, לראות את הכאב חיים שלי, הנסיך הקטן, הבית ליד המסילה!, מה אברך = זהבה בן שנינו מאותו הכפר, שנות ילדות, גשר צר, צימוקים ושקדים, אדון עולם, אברמל, הליכה לקסרייה -=- גבעטרון אמונה של שוטי הנבואה גשם אחרון, להבין את המים, איש יקר, אישה ליוויתן של עיברי לידר מקום לדאגה, הנסיך הקטן כשאמות- רימקה אנושית, כמו צמח בר... כתם על המצח (אבל יש לו סיפור לפני) - חוה אלברשטיין הקיץ האחרון ילדים של החיים, כי האדם עץ השדה עלה נישא ברוח - האר את עיניו - עידן רייכל מקץ אל חלום מותק שלי יהיה טוב משאלה מלך, עד מתי של אתי אנקרי נאמר כבר הכל.. ? כל החלומות, נועה - אריק סיני ילדי הלילה כל הדיסקוגרפיה של פוליקר..חח "סולם יעקוב" שלו זה נעימה ממש חזקה "קיר המוות" גם "לעיניך הכחולות" גמ נעימה פרח, אפר ואבק, חכי לי סלוניקי, לילה טוב לכי לישון, דברים שרציתי לומר, כשתגדל, עיר בשלכת, בוקר יום ראשון, יורם פרחים ברוח - וואוו זה באמת אחד החזקים..חבל שלא משתמשים בו יותר.. ואי החזרתם אותי שנים אחורה.
this matal coil - Holocaust זה שיר שתקחי לעצמך לשם בין כל השירים של אביב בMP3 שיהיה לך מסע מוצלח ומרגש

moriboy66

New member
שבע - שיר למעלות

אופס.. בטח יהיו לי עוד מלא שירים שאני אכור.. צעיר לנצח תחנה סופית לבכות, שיר אהובת הספן של ריטה אם מותר לי פה... אז מלאכים בוכים של רינת בר ילד אסור ילד מותר, היי שקטה אהוב יקר אין לי ארץ אחרת בדמעות שאת בוכה ילדונת הכל עד לכאן, כשאת עצובה גשם שער הרחמים אורמים ישנה ארץ - ירדן בר כוכבא צ'ארלי עוד פוליקר זה תחנה קטנה בשם טרבלינקה גשם כבר עומד ליפול - סליחה אביב, אבל את הגרסא הקודמת של דניליטני הפרטיזן - זוהר ארגוב... יאלה מספיק להיום..

עורי עור

ממנטו מורי- הדיסק יומן מסע התאים מאוד שם אני שמעתי שם בעיקר את סוף העולם. מצטערים...

למעלה