יש לי שאלה אליכם, אולי תוכלו לעזור

rinutza

New member
יש לי שאלה אליכם, אולי תוכלו לעזור

לי. קנינו אצל נגר וחתכנו עצים כדי לבנות כונניות לדיסקים. המטרה היתה לצבוע את כל העצים בצבע בורדו. קנינו צבע שנקרא בורדו יין שנראה מקסים בבקבוק. בפועל, יצא מעין צבע ורוד דובדבן לא מדהים (ועשינו 2-3 שכבות). מה אני יכולה לעשות עכשיו? אני ממש לא רוצה את הצבע שיצא. השאלה אם אני יכולה להוסיף לצבע היין קצת שחור או חום כהה ולעבור בעוד שכבה על העץ? זה לא יצא מזעזע? אני אשמח אם יש לכם פתרון.

rinutza

New member
רק מקפיצה ../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif

למי שיכול לעזור.

av_i_va

New member
../images/Emo140.gif

העברתי מסר למקס. מקווה שהוא יהיה כאן הערב.

max63

New member
צבע בבקבוק?

איזה צבע קונים בבקבוק? אני מכיר רק מגוונים, שאלו לא ממש צבעים אלא פיגמנט מומס במדלל ויש לצפותו בלכה שקופה, אחרת הפיגמנט יורד בכל שפשוף. אם זה אמנם מגוון, ניתן לקנות שחור, לערבב בעדינות (השחור משפיע מאוד. להוסיף לאט וכל פעם לנסות את התוצאה על חתיכת עץ דומה) ולצבוע שוב. אופציה שנייה, ודי מסוכנת, היא לדלל את השחור מאוד (במדלל. לשאול איזה בחנות) ולצבוע ישירות על המוצר שיצא ורדרד. שכבה אחת ואולי שתיים וזה יצא די כהה. חשבי רק ששחור וורוד זה לא ממש בורדו. דרוש גם סגול כהה (ואולי לא דרוש בכלל שחור? ערבבי בבקבוקון שקוף בכל מיני צרופים והחזיקי מול האור). ...ואם לא מדובר במגוונים? אנא ספרי לי מה כתוב על התווית. בהצלחה.

rinutza

New member
תודה רבה על התשובה. אני אבדוק

הערב מה כתוב על התווית ואחזור מחר עם תשובה. אני באמת אנסה לדלל עם חום כהה או סגול (לא חשבתי על הצבע הזה...).

למעלה