יש לי שאלה אליכם הגברים...

יש לי שאלה אליכם הגברים...../images/Emo150.gif

זה מפריע לכם שלנשים אין חוש טכני? (תענו ברצינות) דרך אגב, יש אייקונים חדשים:

izikd

New member
זה חמוד, זה לא מפריע ../images/Emo13.gif

אבל זה מגניב כשיש

Scouts Boy

New member
אכן

הא? איציק? נורא מגרה גם לראות בחורה שיושבת מול המרקע ומקלידה בקדחנות קטעי php מבריקים!
למען האמת זה הרבה יותר שווה לראות מישהי מלא בגריז ושמן מנוע מתקנת קרבורטור, ואם אפשר, משהו שהוא ממש באמצע מתחת לאוטו

Scouts Boy

New member
אה.. חח ../images/Emo163.gif

הייתי בטוח שהיא שואלת האם מפריע לנו שיש נשים עם חוש טכני..

InFecT3D

New member
לא.. החושילידודה שלך מפצה על זה :D

היתי חייב זה היה נראה לי מצחיק לפני שניה :D תאכלס לא.. =] כי זה לא כזה נכון

אם זה לא נכון אז למה זה לא מפריע.

איך משהו שהוא לא קיים לא יכול להפריע? זאת אומרת... לא מפריע לך שאין לנו חוש טכני ודרך אגב, זה גם לא נכון כי יש לכן. מה?? אז יש לנו אבל לא מפריע לך שאין לנו כי יש לנו...

InFecT3D

New member
למה את מסתבכת את עצמך [ כנסי

זה הגיוני ופשוט. משהו שהוא לא קיים, לא מפריע לך. משהו שאת לא מודעת אליו לא יפריע לך. קחי למשל את הרציחות והחרטע באפריקה וזה. זה רחוק ממך ספק אם את עוקבת ומודעת לזה.. לא מפריע לך לחיות. סתם דוגמא רחוקה ולא קשורה לנושא אבל לענין. לכן עצם העובדה שכן יש לבנות חוש תכני משמחת אותי ועל כן השאלה אם מפריע לי שאין לבנות חוש תכני לא רלונטית כלפי כוון שאני מאמין שיש ולכן לא מפריע לי בנות שטוענות ש"אין" חושרמוטא! חושילייייבבבב~ :>

אתם לא עונים בכנות.

אתם חושבים שאני רוצה לשמוע "לא טשי, זה לא מפריע שאין לך ואנחנו אוהבים אותך???" לא רציתי לשמוע את זה. רציתי לשמוע "כן! זה מפריע לנו שיש בורים בעולם!! תמיד טוב שמישהו יודע עוד משהו" ואז הייתי מגיבה: "אם זה מפריע, למהאתם מזלזלים במקום לעזור? הזלזול מוריד את הבטחון ואך ורק בגלל זה אנחנו לא מצליחות" (אני לא נכללת. אני טובה עם מכשירי חשמל. כל מה שצריך להכות אותם קצת שילמדו ואז הם מסתדרים)

זה לא כנה, אבל לפחות הם עונים הא?

אני רוצה יעשו לי טובה, אני באמת שואלת! כל מה שאני כותבת פה אני מתכוונת ברצינות ואני באמת רוצה שיענו... לי זה לא נראה הגיוני מה שהם ענו. יכול להיות שאני טועה, אני אומרת מה שאני חושבת ואם יש למישהו משהו להוסיף ולשנות את דעתי שיגיב..

maya metal

New member
ענבר על סמך מה את אומרת

שזה לא היה כנה?! אנשים בפורום הזה לא מחפשים דייט או משהו..וזה אריאל.. אף אחד לא מנסה לצאת נחמד. את מצפה לתשובה מסויימת ובגלל שלא קיבלת אותה את חושבת שזה לא כנה. קחי לתשומת ליבך ותודה שבחרת בבזק.

../images/Emo6.gif (תגובה לך ולהגר)

התחושה שלי הייתה כזאת. זה היה נראה לי כאילו מנסים לנחם אותי או משהו שאין לי חוש טכני (זה רציני אבל מותר גם לצחוק כי זה משפט מעורר רחמים)

לא יודעת מה עם הגברים..

אבל לי זה מפריע. עכשיו, אל תקראי את זה פשוטו כמשמעו, יש הסבר. בנות שיש להן חוש טכני, אבל הן לא מודעות אליו כי הן לא ניסו לעולם להתעסק עם כאלה דברים, ואומרות שאין להן, ולא מתעסקות עם זה לעולם-מפריעות לי. או בנות שבגלל שזה "לא נשי" לא מנסות-מפריעות לי עוד יותר למהלך התקין של החיים. אבל אם יש בנות שמנסות, ופשוט לא הולך להן, זה ממש לא מפריע לי.

למעלה