יש לי שאלה אליכם- פורום המסע לפולין

יש לי שאלה אליכם- פורום המסע לפולין

כבר משנה שעברה אני חושבת על זה....אולי אפילו לפני יותר....ואני יודעת שאני עוד קטנה מדי {כיתה ט'} אבל אני מעדיפה להתחיל לחשוב על זה מעכשיו, האם כדאי לי להגיש את מועמדותי ליוצאי המסע לפולין? מצד אחד, אני מאוד רוצה בזה, מפני שאני מאוד מתחברת לכל הנושא הזה, והמסע בפני עצמו זו חוויה לפי מה שראיתי פה ולפי התמונות של אלו מבית הספר שלי שנסעו בעבר. מצד שני, ראיתי את ההקלטה שאחד המורים שלי שנסע פעם לפולין הקליט שהוא היה שם עם אחת המשלחות מבית הספר, כשהוא עוד היה מורה בתיכון, ורק זה גרם לי להרגיש רע... אבל בכל זאת, יש איזה משהו שאומר לי שמתי שיגיע הרגע, אני אסע לשם... מה אתם אומרים? ועוד משהו, כמה פחות או יותר עולה כל הסיפור הזה? שאני אדע להתחיל לחסוך
כי ככה אין ממש סיכויים שאני אוכל לנסוע אם וכאשר יגיע הרגע... ועוד שאלה קטנה- כמה זמן זה טיסה עד לשם? סליחה שאני משגעת אתכם, ואם זה נראה לכם לא במקום שמישהי בכיתה ט' רושמת את זה, אתם יכולים למחוק את ההודעה...אני אבין.

שלום ברוכים הבאים

במילה אחת כמה שזה נראה רחוק זה עובר כל כך מהר במילה אחת תצאי אם את מתחברת לנושא מתעניינת תצאי יהיה קשה ברור לכולם זה קשה הבן אדם שהמסע לא קשה לו יש לו לב מאבן המסע יקר 1000$ בערך כ5000 שקל אם תגידי להורים שלך אני בטוח שהם ישמחו לדעת שאת מתעניינת ורוצה לצאת ואני בטוח שהם בחפץ לב יסכימו לשלם לך אז שיהיה לך שנה מוצלחת וברוכים הבאים!!

תודה רבה../images/Emo70.gif

עוד מגיבים? אני בטוחה שלרובכם תהיינה אותן דעות, אבל בכל זאת....

טלטולייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif

במילה אחת: תצאי! אחרי שתחזרי תביני למה!!! אני ממש ממליצה לך, לאביו

•BluEyeS•

New member
בטח לצאת! =]

*חח היה נראה לך שנגיד אחרת?* וזה נורמלי לגמרי לחשוב על זה עכשיו, אפילו עדיף כדי שתוכלי להיערך מבחינה כספית (או להתחיל לשגע ת'הורים כבר מעכשיו) הטיסה לפולין היא 3 שעות בערך והמסע עולה כ-1000$ גוד לאק =]

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה טל../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

מה פתאום למחוק
חחח.. השאלות שלך בסדר גמור. אצלנו זה עלה 1100$ [קחי בחשבוןשאפשר גם לקבל מלגה]. טיסה אני כבר לא כ"כ זוכרת
שעתיים אולי
נשמע שאת די רוצה לנסוע, אבל עד אז יש לך עוד המון זמן לחשוב על זה יותר לעומק. בכל מקרה, את מודמנת לשאול פה שאלות חופשי
רוני

....

תראי, את רק בט', ותכל'ס עד הרגע האחרון אין שום אפשר להרשם למסע לפולין או בכלל. כ"כ הרבה דברים יכולים להשתנות עד אז, אולי לא תצא משלחת הפעם, אולי לך יירד מכל העניין, המון המון דברים בדרך. כל דבר בזמן שלו, וכשיתחילו לדבר איתכם (עוד שנתיים) על המסע, רק אז תוכלי להרשם. ככה זה היה אצלנו לפחות.

lihi r

New member
מה פתאום למחוק...

השאלות שלך הם מאוד במקום ואם אותנו את לא יכולה לשאול אז את מי גם אני שהייתי כבר בכיתה ט התחלתי לחשוב על המסע ותמיד ידעתי שאני אצא באופן כללי יש לך עוד זמן לחשוב ותנצלי אותו כי המסע באמת לא קל אבל אם כל הקושי גם הכספי הוא שווה את זה ואני בטוחה שההורים שלך יסכימו אותי ויסכימו להתחיל לחסוך לך כסף אפילו מעכשיו ככה שעוד שנתיים לא תהיה לך בעיה

אצלי זה עוד היה הרבה לפני...

מתי שגיליתי שיש מסע כזה, חשבתי וואלה אני למסע הזה יוצאת. אבל רק עכשיו התחלתי לחשוב על זה יותר ברצינות, כי זה הולך ומתקרב...

חדשות משמחות {בשבילי לפחות../images/Emo3.gif}

דיברתי על הנושא הזה עם אמא שלי, כל הקטע של המסע לפולין וזה שאני רוצה לחסוך לזה כסף ולקנות כמה שפחות דברים לעצמי...והיא אמרה שהיא מוכנה לחתום לי {!!!} שהיא תממן לי את המסע ברגע הנכון, אם הוא יגיע {הלוואי} בתנאי שאני משקיעה השנה ועד שיגיע המסע בלימודים בלי להפסיק ולא מזלזלת בשיעורים וכל זה...זה לא שאני כזאת, מזלזלת ולא משקיעה, אבל בסוף שנה האחרונה הייתי טיפה לא משקיענית.... אבל הקטע הוא שזה לא יהיה לי כזה קשה להשקיע והסיכוי שלי שההורים יממנו לי את המסע אם אני אצא אליוהוא ממש ממש גדול!!!!

mayamoreno2001

New member
תשקיעי!!!!!

יש לך עוד זמן עד ליציאה אבל באמת תשקיעי יהיה לך עוד זמן באמת לראות אם את רוצה את זה או לא אבל אל תבזבזי כסף כן תחסכי כסף זה חשוב... ואם ההורים מוכנים לתת לך את הסוכם בכיף אני אומרת גם אם זה כרוך בתנאי של להשקיע... אבל יש לך עוד זמן ואת יכולה לשבת איתנו ולחכות...(אנחנו לא אוכלים.. רק אם אנחנו ממש רעבים) אם יש לך שאלות נוספות בכיף..

taltal3001

New member
יש לך שם יפה!! חיחיחי

ותצאייייייייייייייייי... אין אסור לפספס חוויה כאזת בחייים!!!!!!!! אני ממש רוצה לחזור, וחבל אם לא תצאי..

למעלה