יש לי שאלה אליכם

נצאב

New member
יש לי שאלה אליכם

אני הערצתי את מאיר אריאל מזמן מזמן מזמן כשהוא היה חי הוא היה עושה הופעות בפאבים עם גג 50 אנשים לא השמיעו אותו ברדיו אנשים לא ידעו מי זה מאיר אריאל אז היו תקליטים מי קנה אז את התקליט "שירי חג ומועד ונופל"? כשמאיר אריאל בעטיפת התקליט הגדולה על ענף אקליפטוס רק מטורפים עליו קנו היה לי כלב לפני 30 שנה קראו לו ארול גם אותו בסוף מצאו היום "כולם" פתאום מעריצים פתאום קונים דיסקים משמיעים ברדיו איפה הייתם אז,למה לא השמעתם את ה"אלוהים " הזה ברדיו חכמים אחרי שהוא מת ומאיר-אני הייתי איתך גם כשהיית קם באמצע הופעה בפאב ועוזב-כי מישהו הפריע

נצאב

New member
חסרים לי שירים שיש שם משפטי מפתח

כמו צעיר ערבי משכיל אתה לא יכול להקיף אישה מורה באיזה כפר במשולש

איל1לשם

New member
עוד יממה על חבית הדגים

לא יצא לי כל משפט מפתח אולי תעבור איזה מתנדבת אחת מצרפת ותקבעו פגישה......... אופציה שניה:לחכות לטעות שתחזור מתיקון...

תגובה

אני אישית הייתי בתקופה מסויימת ברחם אימי, אחר מכן סתם פישר. בלמלאת לי 17 התאהבתי בשירי מאיר אך לצער מאירי כבר לא היה איתנו. וד"א - אולי דווקא מותר ורצוי שהאנשים יעשו תשובה. אם היא אמיתית, מדוע לא?

yossnet1

New member
מוטב מאוחר

ע"ע ואן גוך ורבים וטובים אחרים. סה"כ אנשים הולכים לשמוע שירים של מאיר, איזה רע יכול להיות בזה? ולמי שלא מאמין בטוב, יש לי חדשות בשבילכם, גם רע נגמר בסוף...

נצאב

New member
כמובן שטוב מאוחר

וטוב שאנשים בסופו של דבר שומעים מאיר אבל בזמנו היינו מעט אנשים שקנינו תקליטים של מאיר אריאל והיינו "עופות מוזרים" כי אף אחד לא הכיר אותו כי לא השמיעו אותו ברדיו(אומנם אז גם לא היו תחנות כה רבות) בגלל זה הוא גם לא מת עשיר

יוסי7ק

Active member
תודה ../images/Emo13.gif אז גם אני מטורף ../images/Emo140.gif

באבוע קניתי את התקליט! המילים של מאיר היו אז כל כך מקוריות, כל כך שונות מהפלייליסט (מילה שלא השתמשו בה אז) שזה היה מרתק! אבל... אנשים שהיו אז בגן ילדים או לא נולדו (מרינה) אוהבים היום את מאיר. קצת קשה לבוא אלים בטענות
לא?

למעלה