יש לי שאלה אליכם....

iba90

New member
יש לי שאלה אליכם....

לכולנו יש חששות וספקות לגבי הביטחון העצמי שלנו, המראה החיצוני שלנו, ההתנהגות שלנו והמחשבות שלנו. במידה ותכירו מישהו\מישהי מאתר הכרויות\פורום במציאות....איך תתמודדו לדעתכם ואיך תכינו את עצמכם לקראת המפגש הצפוי? האם כש"הדברים" נעשים "אמיתיים" אתם תלחצו יותר או "תלחמו" ב"שדים הרעים" האלה שגורמים לכם לפקפק בעצמכם?

Berethor

New member
מעדיף להתנהג באופן הכי טבעי שאפשר

וכמובן שגם אם יש חששות לא להפגין אותן סתם ככה ולהרוס תמפגש איתם, במיוחד אם זה מפגש ידידותי בלבד. מאז שהפסקתי לחשוש מהרבה דברים והפסקתי לצפות מעצמי ליותר מדיי, זה הרבה יותר קל, פשוט באים כמו שאתה ויהיה מה שיהיה אני אומר. מי שלא נראה לו בעיה שלו.

Hawkgirl

New member
דווקא אני מאוד אוהבת מפגשים ^.^

הכי טבעית במפגשים ואין לי בעיה כלל לפגוש אנשים מפורומים שאני פעילה בהם O.O"
אני בפורומים מגיל 14 בערך, והולכת למפגשים כל הזמן כך שבאמת התרגלתי כבר XD
למפגש הראשווווןןן שהלכתי אליו, אני חושבת שזה היה של פורום פוקימון XD
ובאמת שהיה מביך, והייתי מאוד ביישנית...
אבל מאז(10 שנים כבר?), אני כבר מרגישה מאוד פתוחה ונינוחה במפגשי פורומים {:

אני מאלו שדווקא מנסים להכניס לקבוצה את אלו שנידחקים קצת החוצה.
כמובן שעד גבול מסויים, כי אם אני לא רואה היענות(וזה כבר קרה לי פעם), גם אני מתייאשת ^^"
בכל אופן, לי דווקא מאוד כיף להיפגש עם אנשים נחמדים מפורומים וקבוצות שאני פעילה בהם ^.^

Hawkgirl

New member
למה? {:

ניהלתי בעבר את פורום "דיבוב וקריינות" בתפוז והייתי דואגת למפגשים בלי הפסקה {:
כיום אני עדיין בקשר עם האנשים, אבל הפורום די גוסס... וגם במפגשים כבר ממש מיצינו את רוב נושאי השיחה שכבר התחלנו להיפגש רק כדי ללכת לסרטים ודברים שמעסיקים אותנו P:
(שחלק מהם גם אני דואגת לארגן אבל פחות, כי ההענות של אנשים לא משהו.. אז זה סתם מבאס)

תנו לפורום קצת להתגבש ואולי נפגש, מה {;
נעשה סבב היכרות כמו בקייטנה

אתה תביא במבה~!

הרוב כאן מעדיפים להשאר אנונימיים

במיוחד הבנות
אז זו תהיה בעיה..

לי אישית אין בעיה עם זה

Hawkgirl

New member
הם יכולים גם להמשיך להישאר אנונימיים

זה לא שיצולמו תמונות ויפורסמו ברחבי הרשת "הוא/היא כותב/ת בפורום חסרי נסיון!!!!"
חוץ מזה, הכי זורם שמישהו יבוא למפגש ולא יזדהה, רק תחשוב כמה בדיחות יהיה אפשר להריץ על זה

(ולתפארת מדינת ישראל!!)
(כן אני צופה בטקס בטלוויזיה D: )

חח זה באמת נשמע מגניב

הייתי בכמה מפגשים של פורום אחר. לא קרה שמישהו סרב להזדהות בניק, אבל הייתה מישהי שלא גילתה *שום דבר* חוץ מהניק שלה, וזה היה די משעשע.

תאמת?

באמת יכולים לצלם תמונות לעלות לפייסבוק

אני אומנם רוצה להיות מפורסמת,
אך לא להתפרסם בגלל היותי בתולית

אני לא חושב שיש מישהו אחר בפורום

שהיה רוצה שידעו, ולכן לא הייתי דואג מזה שמישהו יצלם ויעלה..

כשמחליטים לצאת מאחורי המסך

זה מלחיץ לפחות בהתחלה, אין מה לעשות. אבל אני חושבת שאחרי תחילת הפגישה המלחיצה רואים שיש אדם לחוץ ממש כמוך מולך [לפעמים, בכל אופן] ושזה לא סוף העולם. מה שכן, אישית אני מעדיפה לעשות סוג של תיאום ציפיות לפני כדי להפחית את הלחץ [שקרים, כלום לא פוחת].
מבחינת התנהגות, אני משתדלת להתנהג כרגיל עד כמה שניתן, כי זו כל המטרה. אתה לא יכול להעמיד פנים שאתה מישהו אחר לאורך זמן ובכלל, נראה לי שזה הורס מהכיף. גם חיצונית, אני לא טורחת להתלבש בצורה שונה או להתאפר [כי אני לא מתאפרת ביומיום.. רק באירועים מיוחדים וגם זה בקושי]. לא אבוא בסחבות, אבל גם לא בשמלת ערב.. פשוט באה כעצמי. באותו הקשר, אני לא בטוחה שאפשר להילחם בשדים הרעים בכזו קלות, רק בשביל דייט או מפגש. הפקפוק העיקש נשאר.

יש לציין שאני מתייחסת למפגש של שני אנשים. כשמדובר במפגשי פורומים מרובי משתתפים, אני דיי נעלמת לתוך עצמי עד שאני מרגישה בנוח עם מספיק אנשים או עם הקיום שלי. אבל כל שאר מה שכתבתי נותר זהה.

עליך לזכור דבר חשוב...

בצד השני יש עוד מישהו שחושב/מרגיש כמוך...

כל העיניין הוא באמת להשאר נאמן לעצמך,למי שאתה,לאמת שלך ופשוט להנות..

הלחץ מול המפגש,הלחץ מול האדם שאתה עומד לפגוש קיים בשני הצדדים...

איך שאני מכירה את עצמי...

קודם כל זה להילחץ בטירוף מעצם התיאום פגישה בטלפון,
ואז זה להילחץ בטירוף מההכנות לקראת הפגישה (מהרגעים האלה שפתאום הכל מתחיל להתפקשש - אין מה ללבוש, האיפור לא הולך לי, המחשבות של "מה אם..")
וממש לקראת הפגישה אני מתחילה בPep Talk לעצמי, בדר"כ מול המראה במעלית ולמרות העצבים שמשתוללים בגוף, אני מנסה להגיע הכי בטוחה בעצמי שאני יכולה.

אז נכון שאני עדיין אהיה בהתחלה הבחורה השקטה והביישנית שאני, אבל במהלך הדייט אני "מפשירה" והאופי היותר משוחרר שלי יוצא..
(אלא אם הדייט לא משהו, ואז אני נשארת במצב שוק ולא מצליחה להשתחרר \:)

אצלי

ברור שאני אהיה 'קצת' לחוצה. מה אפשר לשלוט בזה בכלל? אני חושבת שגם בדייטים/מפגשים צריך ניסיון, אני מאמינה שכשאני אהיה מנוסה מספיק הביטחון יעלה ויהיה פחות לחץ.
האמת שכבר יצא לי להיות במפגש פורום מסויים (שאני לא אציין את שמו), והיה מאד כיף! התחברתי עם אנשים, בלי לחץ והייתה גם מסיבה שווה.
לגבי הפורום הזה, אני לא בטוחה שיהיה לי אומץ לבוא למפגש.

Starman3

New member
שאלה טובה

לדעתי יש משהו מרגיע בלצאת לדייט עם מישהי שאתה יודע שהיא באותה הסירה כמוך. לכן אני חושב שדווקא אנסה להתנהג כמה שיותר בטבעיות (כי בעצם אין לי ממש כבר מה להסתיר) ואזרום לפי אופי הדייט.

ליטל 34

New member
לי אין בעיה בכלל

אין לי בעיה עם דימוי עצמי ,או ביטחון ,להפך אני מאוד שלמה עם מי שאני .
אני כאן מסיבה אחרת לגבי המיניות שאני מאמינה שגם זה זמני .
בכל מקרה מפגשים זה משהו שאתה בא עם ספקות וחששות ,אבל זה צריך להיות קליל וזורם ,חשוב להביא את מי שאתה ככה הצד השני מכיר אותך .
לדעתי אפשר לפני פגישה שלא תהיה מאכזבת ומצערת להחליף תמונות באופן פרטי במידה זה דייט ,ככה הסבל קטן .
ושנית במידה ולא מתאים אפשר להקדים את אי הנוחות .
ואם כן זה היה נראה בצד חיובי ,זה רק יכול להתפתח טוב יותר כי כבר הכרנו בפורום שהנושא הוא דומה ,אז יהיה קל לצד השני לתמוך להביא ,ואף לא להירתע .!
לילה טוב אנשים

NFN123

New member
כולם חוששים, אבל...

זה טבעי, אני בטוחה שגם אנשים שיש להם ניסיון רב חוששים ממפגש חדש שכזה. או לפחות חלקם.
נוסחת העידוד שלי לעצמי - מה שיהיה יהיה. אם לא אנסה, לא אדע. ומה כבר אני יכולה להפסיד? במקרה ה-כ-י גרוע - שעה וחצי מהחיים. ולעומת זאת, הטוב שיכול לצאת מזה הוא גדול. ככה שזה סיכון (אפילו לא סיכון) ששווה לקחת. החיים קצרים מדי בשביל למנוע מעצמנו גם את זה.

למעלה