יש לי שאלה אליכם....

pachanga

New member
יש לי שאלה אליכם....

אחד הפנטזיות שלי היה ללמד בתול ואני חייבת לציין בתור אחת שיש לה נסיון זה ממש ענק להיות בצד שמלמד בחור שלא יודע מה זה מין הבחור בן 23 ואני קצת יותר גדולה ממנו ונתקלתי בתופעה שבחיים שלי לא שמעתי עליה הוא חודר אליי אבל הוא לא יודע איך גומרים!!!!!!! הוא יכול שעות לחדור והוא לא יודע איך גומרים הוא לא מרגיש ששום דבר לא נשפך ממנו אבל אכן זאת הרגשה כיפית בשבילו אבל הוא לא גומר איך אני מסבירה לו להמשך שלו להנות אתם חושבים שזאת בעיה נפשית??? תחשבו על זה שבחיים בטח הוא לא ידע לאונן והוא בן 23!!!!!! והוא לא בחור טיפש ונראה די טוב אבל בקטע הזה הוא מפשל וחבל..... פאצ`נגה

פיקולו

New member
פאצ`אנגה!!!!!

תשמעי. בעייה רצינית העמדת בפני נוכחי הפורום הקדוש הזה. ולי, (ד``ר) פיקולו התשובה: הוא גומר. יש לו טיפטוף. אך בחורינו פשוט לא מרגיש. זו תאוריה שלי!!! ויש את המציאות הכואבת!!!

pachanga

New member
לא אין לו.....

גם את הטפטוף אין לו אני כבחורה מרגישה מתי יש להם.... וגם הטיפה הראשונה אין לו כמו שכל כל גבר רק עומד לו, וזהו הוא ככה סתם מפסיק אין לו מושג מזה כאבי ביצים בכלל

הנשוי

New member
מסכן

הבחור פשוט אימפוטנט זה לא שהוא לא יודע פשוט לא מסוגל כמו ילד בן 11 שמאונן מאונן ולא גומר תהני כל עוד את יכולה עדיף מאחד שגומר תוך דקה

moshem74

New member
הפתרון!

אני בן 27 רווק מבוקש עם הרבה נסיון נראה מצוין והכי חשוב מרגיש מצויין, אני מוכן להראות לו איך גומרים ומה בדיוק צריך לעשות.

למעלה