יש לי שאלה אליכם...

יש לי שאלה אליכם...

היום נתנו לנו מערכים על "הילד הזה הוא עני.." כל מיני דברים על עוני וכאלה... ויש לי שאלה: מישהו הצליח להעביר פעולה על דברים רציניים
כי אני לא...

נטלי 100

New member
היי!! פעם העברתי את זה!

אח.. הנוע"ל אפעם לא משתדרגים.. מערך מצוין! (ד"א באיזה צבע החוברת? ז"א איזה כיתה את מדריכה?) ותאמיני לי שאפשר להעביר פעולות רציניות.. אפשר אפילו לדבר עם החניכים לפני ולהסביר ולתת להם להבין שהפעולות זה לא רק כיף והשתללויות כל היום.. וצריך להיות להם איכפת מנושאים כ"כ חשובים חוצ מזה המערכים האלה כובים בצורה מצונית ז"א עם המתודות וכל הפעילויות.. ההתחלה נורא נחמדה ורק שמגיעים לחלק של הדיון אז באמת צריך להיות רצינים (כמובן שמשדרגים את המערך לפי הקבוצה שלך..) בעבר אני העברתי את המערך הזה לכיתות ד-ה והם שיתפו פעולה וזה עבר מצוין!! למרות שהם קטנים אבל הם מבינים ומשתפים פעולה כמו שצריך! חייבת לזוז ~נטלי~

נטלי 100

New member
שנה שעברה אנחנו קיבלנו

צבעים אחרים לכל שכבה
(לא התכוונתי צבעים אחרים כל שנה..) אלא צבעים שונים לכל שכבה.. ואני חושבת שהיה כתוב עליהם גם את השם של השכבה ~נטלי~ כתבתי יותר מידי שכבה לתגובה אחת..

גם אני חשבתי על זה...

מה הגיל שאפשר לדבר איתם על דברים רציניים... כי אם אני מתחילה משהו ישר הם רוצים לשחק או במקרה שהצלחתי להשתיק אותם הם מתבאסים ממש וחושבים שהייתה פעולה חרא כי לא שיחקנו...

למעלה