יש לי שאלה אליכם

יש לי שאלה אליכם

אני לא מבינה משהו קורה לי המון שאנשים, ואני לא מדברת רק על בחורים וקשר רומנטי, גם. אבל באופן כללי, כשמישהו אומר לכם וקובע אתכם משהו בעל פה והוא אמור לדבר אתכם ולמסור פרטים מדוייקים... אתם לא מצפים לזה? לא יודעת, אולי זה רק אני שמצפה שמשהו ייקרה כשאומרים לי שהוא ייקרה ובונה על זה אבל זה קורה פשוט פעם אחר פעם שאני מחכה שיודיעו לי וזה לא קורה. גם אם יודיעו לי עכשיו, אז למה ברגע החרון, למה אני רציכה לחכות כל היום? לא מבינה למה זה קורה שוב ושוב. אז מה, פשוט לא לצפות לא לבנות על זה? הרי לא הייתי מתכננת משהו להערב אם אתמול הזמינו אותי לבוא למסיבה היום. או שהייתי אמורה לא מבינה

TheWhiteTigris

New member
זה כבר עיניין

של האם רגילים לתכנן דברים בקשה ה 90 או שמארגנים איזה שבוע מראש...

מסבירה שוב

הדוגמא האחרונה שיש לי, זה מישהו אתמול הזמין אותי לבוא היום למסיבה שהוא עושה. למה עד עכשיו אני לא שומעת כלום? כאילו, הוא די התעקש, אני לא יצאתי מגדרי, אבל לא תכננתי תכניות אחרות בגלל שידעתי שאני אלך לשם. אין לי את המספר שלו מעצבן שמשאירים אותך לחכות, לא?

נועם m

New member
אני בדיוק ככה

ואני שונאת את הקטעים האלה: אם את מחכה שיתקשרו וימסרו פרטים, את נואשת, ואם את מתקשרת אז את לא ספונטנית... אני גם לא אוהבת לעשות תכנית ב', כי במידה ואני אלך על תכנית א', הברזתי לאנשים של תכנית ב'... אין מנוס אלא להרגיש קצת לא ספונטנית ולהתקשר לברר בעצמך. עדיף מאשר להיות תקועה בבית.

נועם m

New member
את יודעת איפה הוא גר?

אולי פשוט תופיעי? אחרי הכל, הוא הזמין אותך. מקסימום, אם לא יהיה נחמד- תלכי. יכול להיות שהוא פשוט שכח להתקשר ולתת לך יותר פרטים, כי היו לו עוד דברים על הראש.

תודה

אבל זה ממש לא המצב לא יודעת עוד איפה הוא גר, ושלכוח...אם מישהו שוכח אותי אני אגיד לו שלום וביי איך אפשר לשכוח?

נועם m

New member
לא לזה התכוונתי...

לא שהוא שכח מעצם קיומך, או משהו כזה... אולי הוא פשוט שכח את העובדה שלא קיבלת פרטים מדוייקים ממנו... היה לו המון לעשות או משהו כזה והוא שכח... אין מה לעשות, כולנו אנושיים... אבל אם באמת אין לך שום פרט עליו זה בעייתי... דרך אגב- בתור מה הוא הזמין אותך (ידידה/ אני מנסה להתחיל איתה/ גם וגם)?

הזמין אותי בתור

מי שהוא בדיוק עסוק בלהתחיל איתה.. חשבתי להתחיל שרשור חדש, אבל מספיק לי להתייעץ איתך פה, נראה לך שדוקא אם הוא הראה המון התלהבות והיה כל כך נחמד, דוקא בגלל זה הוא ינסה לשחק ולא לצלצל יום אחרי? כלומר, למשוך אותי קצת כדי שלא כל הכח יהייה בידי כמו שהיה באותו ערב? אני לא יודעת מה לחשוב, מעצבן אותי שאני בכלל חושבת על זה. מעניין איך הם חושבים.... קשה לי להאמין שהוא שינה את דעתו לגבי, או שהוא משחק או שהייתה השפעה אחרת (אין לדעת מתי האקסית תקפוץ או מה שזה לא יהייה)

נועם m

New member
הממ...

לא נראה לי שהוא מנסה לשחק איתך- לא הבנתי מה בכלל יכול לצאת לו מזה. יש לזה בעיני שתי אפשרויות הגיוניות: אחת, כפי שכבר אמרתי, היא שהוא שכח, וכל המסיבה אכל סרטים על "למה היא לא הגיעה"... נתקלתי כבר יותר מדי פעמים בסיטואציות דומות ולכן זה הדבר הראשון שאני חושבת עליו. זה לא אומר ש"לא באמת אכפת לא ממך" או כל מחשבה נשית אחרת (כי זה הדבר הראשון שתמיד עולה לנו בראש...), זה פשוט אומר שהוא...איך לנסח את זה...גבר. הרבה מהם תופסים את הקטע של הטלפונים באור שונה... האפשרות השניה היא שהוא התחרט/התקפל/השתפן ברגע האחרון. גם זה קורה. זה אמנם מבאס ופוגע באגו, אבל קורה... לדעתי, תלכי עם האינסטינקטים שלך בקטע הזה: כתבת שלא נראה לך הגיוני שהוא שינה את דעתו לגביך, ואם זה מה שאת מרגישה כנראה שזה גם מה שנכון. ומעבר לכך, אל תשכחי שישנם דברים שכבר מזמן לא בשליטתנו: אולי הפלאפון שלו התקלקל? כמוב שבתור בחורות, האופציה הזו נראית לנו הכי פחות סבירה, אבל זה אכן קורה, ולא מעט פעמים... ולסיכומו של דבר: אם הוא באמת עשה רושם של מישהו שתרצי להכיר יותר, ובאמת גילה בך עניין, הייתי מציעה לך לעשות עוד מאמץ אחרון כדי ליצור איתו קשר ביזמתך. לא יודעת איך הכרתם, אבל אם יש לך דרך בכל זאת להשיג את המספר שלו זה יהיה הכי טוב. קחי את העניינים לידיים במקום לחפור ב"למה הוא לא עשה את זה". אם אין לך דרך להשיג את המספר שלו, תשלימי עם זה שכנראה הוא לא יתקשר (כדי לא לפתח ציפיות), ותמשיכי בחיים. ומי יודע, אולי עוד איזה שבוע הוא יתקשר, אחרי שהפלאפון שלו יתוקן...

נועם m

New member
איזה כיף ../images/Emo140.gif

יש משהו אפילו יותר נחמד בלקבל טלפון אחרי שכבר היית בעיצומן של השמצות של הבחור/ אמא שלו/ עיסוקה... והמסקנה המתבקשת היא, כמובן, לא למהר להסיק מסקנות (חבל שאנחנו נאלצות ללמוד בדרך הקשה
) רק דבר אחד לא הבנתי- פספסת את המסיבה, או שהיא עדיין לא התקיימה? מצפים לעדכונים. תהני

נועם m

New member
במקום הבוקס ../images/Emo24.gif

אל תכעסי על עצמך, פשוט היית בחורה, שום דבר גרוע מכך!
אמנם זה עדיין מעצבן, כי אנחנו תמיד אומרות לעצמנו "אני לא אהיה כזו", אבל עם הזמן זה באמת משתפר...

למעלה