יש לי שאלה אליכן

יש לי שאלה אליכן

תגידו בנות, לפי שמות שלכן אני מבינה שאתן צבריות יאנו דוברות עברית? זאת אומרת אתן לא מדברות רוסית ואין לכן שום קשר לרוסים? למה אני שואלת, פשוט מעניין אותי לדעת, אם כן אז מה גורם לכן לראות את קטי ברוסית למרות שיש תרגום. ספרו לי

../images/Emo214.gifאני כן..

וצפיתי בגלל שהמליצו לי על התכנית

נחמד לדעת!

תמיד שאלתי את עצמי אם באמת דוברי עברית רואים את זה. אני דוברת רוסית ו אני גם אוהבת לקרוא את התרגום, הם לא מתרגמים מי יודע מה נכון וגם יש ביטוים וכל מיני מילים ומשפטים מהסרטים רוסים שהשחקנים משתמשים שרק דוברי רוסית יבינו ויצחקו ויש קטעים שאי אפשר לתגם אותם אז הם פשוט לא מתרגמים או שמחליפים באיזה מלה. ואני חושבת שזה די חיסרון כי הסידרה בשפה מקורית פשוט מהממת! אני מקוו שמבינים אותי. כלומר מנטליות גם אחרת

../images/Emo214.gifברור שאת צודקת...

טוב, מצאתי חסרון נוסף בזה שאני לא דוברת רוסית

panci thet i

New member
אני יודעת רוסית:(

אבל בכל זאת אני קוראת את התרגום במקום לשמוע את המילים:)

m2love

New member
ממממ

אני יודעת קצת רוסית,כלומר אני לא מבינה את כל השפה טוב כמו עברית. ואני זקוקה לתרגום בשביל בשביל להבין את הסדרה!

white angels

New member
אני..

צברית אבל יודעת קצת רוסית לא ברמה של שפת אם.. חח ויש לי איזשהוא קשר..הורים שלי רוסים בגלל זה אני מבינה קצת. ולמה לא? קטי זו לא הטלנובלה הרוסית הראשונה שלי לפני זה ראיתי עוד סדרה,יש להם סדרות מאוד יפות
אני ראיתי בעקבות פרסומות ששמו בערוץ,זה מאוד משך אותי רציתי לראות מה זה..

creep tamuril

New member
אני רוסיה גאה../images/Emo98.gif

אני תמיד קוראת את התרגום, ומסכימה איתך- הם באמת די מעוותים את זה. אני פשוט רגילה וזה אוטומטית. גם בסרטים בעברית כשיש כתוביות, אני קוראת אותן.

לומדים מזה גם

בקטי שפה מודרנית ויש סלנג אז תמיד מעניין לדעת איך יתרגמו את זה :)

ludashit

New member
אממממ אני גם יודעת רוסית

בעיקרון אני לא מתה עליה , כי היא מאוד קשה לי (במיוחד מילים ארוכות) , ועדיין יש מילים שאני לא מצליחה להגיד אותם נכון..... אבל אין לי ברירה , חבר שלי דובר רוסית (למרות שגם עברית הוא יודע מצויין בזכותי), אמא שלו , ההורים שלי , רק עם אח שלי אני מדברת עיברית.... השם שלי רוסי , הייתי מתה להחליף אותו , אבל לא נותנים לי
, אבא שלי וחבר שלי אוסרים עליי..... ואת קטי התחלתי לראות מהפרסומות , ואכן יש דברים שהם לא יודעים איך לתרגם כמו פתגמים רוסיים , סלנגים , ואפילו קללות... דרך אגב , הגעתי למסקנה שמאז שהכרתי את חבר שלי , אוצר הקללות שלי ברוסית השתפר!! מושפעת מתרבות רעההה...חחחחחחחח ולחשוב שפעם הייתי יודעת רק איזה 2 קללות.......

white angels

New member
ממ..

כמה שנים את בארץ? ואל תחליפי את השם שלך,יש לך שם נורא יפה
הבנתי שלא מומלץ להחליף שמות,כי זה יכול להביא למזל רע,לאימא שלי יש חברה שהיא החליפה את השם שלה וזה לא עשה לה טוב בכלל
אז היא חזרה לשם האמיתי שלה.. חח אפילו אני שלא יודעת רוסית ברמה של שפת אם שמה לב לטעויות שהם עושים לפעמים בתרגום

ludashit

New member
16 שנה...

עזבי כבר התייאשתי מהשם שלי.. נישאר עם מה שיש....

למעלה