ראשית יש להגדיר בגידה
אני חדש כאן אז חמלתכם על דיעותי הלא קונבנציונליות. בגידה בד"כ מוגדרת כפעולה מינית, אך חשוב לפתוח את הראש ולהבין. בכל מערכת זוגיות קימים תחומים אותם לא ניתן לממש במסגרת הזוגיות. כך למשל זוג שהמיניות שלהם היא מעל לכל הציפיות, אך בנושאי עניין מסוימים אין בניהם תקשורת, כל צד יוצא אל מחוץ למערכת הזוגיות על מנת "להשלים" את החסר (מבחינה אינטלקטואלית) ואין זה נחשב לבגידה, הההשלמה הזאת יכולה להתבצע עם קולגה לעבודה, חבר, חברה ובכלל, כמו כן מקום הביצוע לא מוגבל למקום מסויים (בבית, בחוץ, מסעדות, בתי קפה, חוגים וכו'). יתרה מכך לא רק שמעשה זה לא נחשב לבגידה, בד"כ הוא נתפש באופן חיובי. לעומת זאת כאשר מדובר בזוג שהחיבור האינטלקטואלי / אמוציונלי מושלם, אך הקשר פיזי לא כל כך הולך אז "השלמה" של הצורך הקיים מחוץ למסגרת הזוגיות נחשב לבגידה. ראשית, אנו נכנסים למערכת של זוגיות על מנת להנות אחד את השני ולא לענות אחד את השני. שנית, השלמה של צורך חסר מחוץ למסגרת של זוגיות הוא לגיטימי - בכל תחום. * שלישית, הגדרת הבגידה הינה על בסיס של אמון והדדיות, כפי שציין המגיב הראשון. לדעתי, מערכת יחסים צריכה להתבסס על אהבה, חברות, אמון, הדדיות, פתיחות וכו'. הייתי רוצה לחוש שאני החבר הכי הטוב של בת זוגי, כזה שהיא תפנה אלי בכל נושא ועניין ותחוש שניתן לסמוך עלי בכל זמן ומקרה שאהיה לכתף להניח עליה את הראש, מקור לנחמה, עיצה, עזרה, נתינה כמו כן גם אי של מבטחים בזמנים סוערים וכמובן חבר לסוד, מקרה, עיצה, בדיחה, רעיון ובכלל הכל, היתי רוצה להיות למען בת זוגי מס' 1 בכל. כולל החופש לאפשר לזוגתי להנות מהחיים בכל המובנים. בקיצור הבגידה מתחילה ומסתיימת ב- "סמוך". ולא בזיון !!!! * אני עצמי פרוד ולמרות דיעותי הליברליות מעולם לא ממשתי קשר פיזי מחוץ למסגרת הנישואים, זאת מכיוון שאשתי לא מסכימה עם דיעותי ומתוך כבוד אליה אני נמנע מלקיים קשר כל שהוא עד לסגירת מערכת הנישואים או עד שנגיע להבנה בנושא זה בשיחה פתוחה וגלויה.