יש לי שאלה.....אמרנו שלא שמים

יש לי שאלה.....אמרנו שלא שמים

גרשיים על ישראל ברוסית....וכן יש גרשיים מישהו יכול להסביר לי למה?

Angel lips

New member
אמרנו שלא משנים שם אלה מוסיפים

מרכאות, לא? תקנו אותי אם אני טועה.

Dynamo1929

New member
אני מתנגד למרכאות!

הן מציגות את הפורום בצורה מגוחכת, צריך להוריד אותן.

yaely2

New member
מנהל
מה הבעיה בגרשיים?../images/Emo4.gif

שלום לכם. זוכרים אותי המצטרפת החדשה?? ישראל ברוסית = כותבים על ישראל בשפה הרוסית. כמו שאני אכתוב המחזה בצרפתית. או הספר באנגלית. הגרשיים עושים את המילה רוסית ללא כל כך רצינית. למשל הוא "אוהב" אותה הפרוש הוא: לא אוהב אלא אפילו ההיפך. אני רואה שאתם כותבים בעברית (חייבת לציין שאני ממש מתפעלת מרמת העברית הגבוהה פה) אם אתם כותבים לרוב בעברית, אז ישראל ברוסית זה לא מתאר את המצב.

v o d k a

New member
אני זוכרת אותך מצויין

לדעתי המרכאות האלה מיותרות כל כך שזה מתיש כבר לראות אותן....

yaely12

New member
"רצונו של אדם - כבודו" ../images/Emo22.gif

שלום וודקה.
עם רגש והרגשה אני לא מתווכחת. כאן ההגיון נעצר. יעלי
נ.ב אולי תחשבו על שם שיהיה מקובל על כולם?

Russia 4 Ever

New member
מסכים

הגרשיים מיותרים. שלחתי לקיריל הודעה פרטית בנושא כבר לפני כיומיים כשראיתי את הגרשיים לראשונה אבל הוא לא החזיר לי תשובה (כנראה שעוד לא פתר את הבעיות שהיו לו בבית).

vk3

New member
הסבר את עצמך בבקשה...

הכיצד מגוחך
הרי צברים יכולים לחשוב שהפורום הוא בשפה הרוסית " כפי שכתוב"... השם יכול להוליך שולל. ולעולים הגרשיים מיותרות- ברור למה. אבל לא נראה לך שזה קצת מבהיר את העניין שאנחנו לא באמת ב"רוסית"
אוסיף ואומר שהמילה רוסית בשם הפורום אכן מבלבלת ויש לה משמעות יותר עמוקה... ומרכאות די פותרות את הבעיה, לא
אשמח לשמוע דעתך

Dynamo1929

New member
אממ...

תראה, לדעתי המרכאות מורידות מערך המילה "רוסית" ומוסיפות לעג למשמעותה. מסכים,ששם הפורום ללא המרכאות יכול להוליך שולל את הצברים בכך שיווצר רושם שמדובר על פורום שכולו בשפה הרוסית, אבל עם המרכאות יש בעיות אחרות. אולי אז השם קצת יותר אטרקטיבי , אבל, הוא גם מוסיף פן לגלגני ומשמעות אמביולנטית למילה "רוסית". לדוגמה, אם היה פורום ספורט ששמו היה: כאן מדברים על "ספורט", מה הדבר הראשון שאדם ממוצע היה חושב? שלא מדובר בפורום ספורט כלל, אלא, להפך, שבפורום הזה ממש לא מדברים על ספורט, ואף מדובר על פורום אנטי-ספורטיבי,או לחילופין שמדובר על משהו שהוא כאילו ספורט, דהיינו, שמדובר על ספורט וירטואילי כמו משחקי המחשב למינהם. בדיוק אותו רושם יכול להווצר כשרואים את המילה "רוסית" עם מרכאות, שמדובר בפורום שהוא ההפיך משמו ואף אנטי-רוסי, כיוון שלרוב מרכאות פרושן הוא הפוך ממשמעותה המקורי של המילה. לכן, לדעתי צריך להוריד את המרכאות משם הפורום ובכך למנוע אינטרפרטציות שגויות שיכולות להווצר בעקבותן.

למען האמת...

(אני יודע שאני לא פעיל קבוע, אבל אני מגיח מדי פעם) ... אני חושב שכל ההתדיינות הזאת כאן מעט מטופשת. אנשים שיתעניינו בשפה הרוסית, בעולים שהגיעו מארצות ברה"מ וכדומה, לא ישנה להם באופן מיוחד אם יש\אין\לא ברור מרכאות. אנשים שסולדים מכל הנ"ל (ובוא נודה, בלי להעליב אף אחד, ישנם כאלו) גם לא ישנה להם יותר מדי מהענין, והם פשוט לא יכנסו לפורום הזה.

vk3

New member
הבנתי ואני מסכים עמך חלקית...

אבל כמו שאמרת אנחנו לא באמת ברוסית ואני לא חושב שיכול להיווצר רושם של אנטי- רוסית, מכיוון שהאות ב' אינה בתוך המרכאות. אנחנו באנת ישראל אבל ברוסית במובן אחר, הופכי, שונה... מרכאות מביעות ציטוטים, מטאפורות, דימויים... למה דווקא לעג
דעתך

Dynamo1929

New member
נכון, אבל...

לפעמים המרכאות מופיעות במשמעות הפוכה, שלילית. לדוגמה אם אני אומר על מישהו שהוא "חכם",אז לאו דווקא התכוונתי שהוא חכם , אלא להפך-טיפש. לכן, דבר דומה יכולות לסמל המרכאות שבשם הפורום...

vk3

New member
אמממ... no ../images/Emo9.gif

הבנתי כול מה שניסית להעביר לי.

Zot ani 1

New member
החליטו...

שלא משנים את שם הפורום אבל כן שמים מרכאות.... רק שאני לא מבינה מה הן משנות... לדעתי הן שסתן מכערות את הכותרת וזהו......

למעלה