יש לי שאלה אני מקווה שזה המקום הנכון...

mori17

New member
יש לי שאלה אני מקווה שזה המקום הנכון...

אתמול נאחרי העבודה נסעתי לקניות(לא בעיר שלי) ישבתי בספסל הלפני אחרון זה שישב לידי רצה לרדת אז קמתי והנהג נסע מהר ופתאום דפק ברקס מהיר עפתי מהמושבים עד הדלת יציאה(כל הירידה של האוטובוס של דן מי שמכיר) לא יכולתי לקום עזרו לי כואב לי כל הגוף יד ימין אתמול לא יכולתי להזיז עשו לי צילומי רטגן אין שבר עכשיו אני יכולה להזיז את היד אבל כואבת לי החלק בכתף וקשה לי לעשות בה מאמץ רב ואני ימנית קיבלתי 7 ימי מחלה הפסדתי היום יום עבודה הלכתי אתמול למשטרה להגיש תלונה כדי שלא אצטרך לשלם לקופ"ח על הטיפול(הלכתי למוקד חירום) הציעו לי להגיש תביעה נגד דן יש באמת מה לעשות?

נפילה באוטובוס

בהחלט יש מה לעשות ואף כדאי. באמצעות צילומי רנטגן ניתן לאתר שברים, אך לא קרעים ברצועות וגידים ולכן כדאי להמשיך בבירור רפואי ובקבלת טיפול רפואי. כדאי ורצוי לפנות לחברת דן לצורך קבלת פיצוי בגין הנזקים שנגרמו לך. בשלב זה, יש לאסוף את התיעוד הרפואי ולפעול בהתאם להמלצות הרופאים. בהמשך ולאחר בירור מצבך הרפואי, יש לפנות אל חברת דן במכתב דרישה עם פירוט של נזקי הגוף והנזקים הממוניים שנגרמו לך. מומלץ לפנות לעורך דין המתמחה בנזקי גוף לצורך קבלת ייעוץ פרטני וכן ייצוג. בהצלחה

למעלה