יש לי שאלה אני צריכה עזרה ממי שיודע

omer wild

New member
יש לי שאלה אני צריכה עזרה ממי שיודע

מישהו יודע איך מכינים סקרים ? כי תמיד היו לי סקרים כאלה לעשות ואף פעם לא ידעתי איך להכין אותן... אם מישהו יודע בבקשה תעזרו לי !! תשלחו לי או מסר או לכאן !!

omer wild

New member
לא....מוטי יש פה משהו לאלייך !

אבל אני רוצה לעשות סקר כזה עם תוצאות מחושבות והכל ! שיוצא כמה שחוזים של אנשים אמרו ככה וכמה אמרו ככה..זה הכי שווה !! ולמוטי: אתה יודע איך מכינים כאלה סקרים ? בד"כ עושים כאלה באתרים...

motib4

New member
בשביל לעשות את זה צריך לדעת ASP

אבל יש הרבה מאוד אתרים שנותנים שירות כזה חינם: http://susita.com הוא אחד מהם.
זה האתר שממנו אני עושה את הסקר שבעמוד הפתיחה באתר שלי. בכל מקרה עומר- אם יש לך סקר טוב אני אשמח לשמוע ואולי לשים אותו כסקר הפורום. *שאלה כזו היה מומלץ לשאול בפורום בניית אתרים*

omerikoosh

New member
מוטי זה ממש ממש דחוף !!!

אני גם רוצה לעשות סקר כזה כמו שעמר אמרה ( גם לי קורים עמר אבל משנה ) על מה ללחוץ אחרי שנכנסים לסוסיתא הזה
תודה , עמר

omer wild

New member
מוטי הסקר שלי הוא שונה !!

אני רוצה לעשות סקר שלא קשור לתאומות !! ושהוא יתפרסם בכל מיני אתרים... הנה אני ייתן לך את השאלה... איזה דמויו הערצה אתה הכי אוהב ? 1. פוקימון 2. התאומות מרי קייט ואשלי אולסן 3. קטנטנות 4. לחיי האהבה 5. בנות גילמור 6. חברים 7. אני לא מעריץ אף אחד מוטי עכשיו הבנת איזה סקר אני רוצה ?

omer wild

New member
יוווווווווו מוטי עלה לי כרגע רעיון!

אם אתה יכול לעשות בשבילי משהו אי מאוד אשמח !! תגידי לי אם אתה מסכים ואני ישלח לך כבר במסר מה אני רוצה !

למעלה