יש לי שאלה באוויר ככה....

ת מ ו ז

New member
יש לי שאלה באוויר ככה....

(מי שלא מרגיש בוגר כדי לענות בבקשה בבקשה שלא יענה) נאמר ויש לכם חבר/ חברה שהיא לא הכי מקובל/ת, נגיד ואתם בין האנשים היחידים שמדברים איתו/ה האם הייתם עוזרים לו/ה או שהייתם מעדיפים להתרחק כדי שהוא /היא לא יפגעו במעמד שלכם?

S H I L G I

New member
בוודאי שעוזרת../images/Emo140.gif

אם אני עצמי, והגעתי למעמד הזה בזכות הפנימיות שלי, לא נראה לי שהעובדה שהוא לא במעמד הזה תפריע.

דיתוּש

New member
אני אישית...

בן-אדם נורא אינדיבידואלי (פווו מילה ארוכה), אני מסתובבת עם כולם, גם עם פרחות וגם עם ערסים, גם עם פריקים וגם עם סטייליסטים... עם כולם. אבל החברים הבאמת קרובים שלי, כאלה שאפשר לדבר איתם, אז... אממ טוב אחת נורמלית כזו, אחת גם באמצע ככה, אחד סטייליסט ואחד פריק בהכחשה

דיתוּש

New member
בואי ביחד ../images/Emo45.gif (נותנת לך יד)

אִינ (in) דִי (di) בִי (vi) דוּ (du) אַ (a) לִית (lit) נו זה היה כ"כ קשה???

S H I L G I

New member
חח פעם אחרונה שניסיתי להגות אותה

יצא לי משהו כזה: אינדיוידיאואלי

cottoneyejoe

New member
יש לי תשובה באוויר ככה...

בקשר להיררכיה המעמדית - בני האדם כבר מזמן(בערך לפני כ100 שנה) הגיעו למסכנה שכולם שונים אך שווים בערכם כאחד, אני חושב שאת צריכה לחזור וללמוד טיפה יותר היסטוריה ומדעי החברה... ובקשר לתשובה באוויר - שניה אני צריך לצאת ולתפוס אותה!

S H I L G I

New member
כן אבל מדובר כאן

על מצב בבתי ספר וכאלה מן הסתם ילדים עוד לא הבינו את זה

ת מ ו ז

New member
את בטוחה?!

תגידי מאמי, איזה בני אדם הגיעו למסקנה הזאת? וואלה מאמי... ניראה לי את זו שלא יודעת היסוטירה או מדעי החברה בכלל... ומה זאת הכללה הזאת בכלל... ולא אני בכלל מגיבה לך בכלל? את גם ככה לא תביני!

cami y luly

New member
אם זה חבר/ה טובים אז ברור שכן!!

ברור שהייתי עוזרת להם!! ואם לא עוזרת אז לפחות לא מתרחקת מהם אבל רק אם זה חברים טובים שלי.. ויש לי אפילו כמה חברים כאלה

הייתי נשארת איתו עד שהוא היה מעצבן

אותי (פוגע בי, מעליב בלי שום שליטה כמו שקרה לי עם אחת כזאת) ואז אני אעזוב אותו, כי לי אישית לא נעים עם אנשים כאלה.

למעלה