יש לי שאלה..בארך..צריכה תשובות..

פרדוש

New member
יש לי שאלה..בארך..צריכה תשובות..../images/Emo9.gif

ריקי בעלת החווה והמעמנת שלי ביום שישי הזה נוסעת לחו''ל (לגרמניה).. ושני פיצ'ו (כן כן שני פיצ'ו ..חח) באה לרכב על הסוסה שלה..עז היא נתנה לה ת'מספר פלאפון שלי כדי שתיתקשר אלי כדי שאני יהיה בחווה שאני יעזור לה...(יראה לה איפה העוקף והרושייה וכל הדברים...) וממש ממש לא נעים לי ממנה כי תחרות קודמת היא שפתה אותי והלך לי ממש חרה!!!!! עז היא נתנה לי ..(עדיף שאני לא יומר כמה אחוז..חח).. עז לא נעים לי כל כך..למרות שזה ממש מגניב והכל.. עז בקשה תגיבו ...

ווינגז

New member
לא ממש הבנתי מה הבעיה../images/Emo12.gif

היא שופטת, היא לא עשתה משהו נגדך באופן אישי
, ובתור בנאדם היא בטח לא שונאת אותך או משהו. היא ביקשה עזרה, ואני לא חושבת שאת צריכה להרגיש לא נעים. היא גם לא תזכור לך את זה באופן אישי, ובסה"כ היא בנאדם.

עדימ

New member
קחי את זה בסבבה! אני בטוחה שלמרות

האחוזים תוכלו לההסתדר ולדבר אולי אפילו תירכבי ושהיא תלמד אותך קצת. אךךך הלוויא וזה יקרה לי עם סוזן פון דיצה!

פרדוש

New member
חחח.תודה זה עזר לי..

אבל זה עדיין די מביך... אני בטח יהיה כל כך דפוקה..חח

Noa Geva

New member
קודם כל ממש לא נראה לי

שהיא זוכרת אותך. ובאמת שאין לך מה לפחד\להתבייש ממנה. תראי את זה כהזדמנות ללמוד ממנה, ויש מה.
בהצלחה

פרדוש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifאוקי..טנקס..דרך אגב..

לא מיזמן היא התקשרה אלי..וקבנו שעה להיפגש בחווה.. כבר היתקדמות..חח תודה על העזרה בכל מקרה.

Noa Geva

New member
חח כל הכבוד!

איזה כייף לך. ורק לי לא יוצא לראות אותה

פרדוש

New member
../images/Emo3.gifחח.יום יבוא..

אני יביא אותך לחווה באותו יום שתבוא..חח ונעשה הכרות..חח (קצת נסחפתי..)

Noa Geva

New member
חח בכיף...

כאילו, אני מכירה אותה, אבל אני לא אפספס הזדמנות לראות אותה

Noa Geva

New member
פףף, אני, מתחרה?!

הייתי מתה...אולי עוד כמה שנים... אבל אני מכירה אותה כי אני רוכבת בתלמי...והיא גם הייתה מדריכה שלי.

פרדוש

New member
למה את לא מתחרה??../images/Emo2.gif

כמה זמן את רוכבת??? את רוכבת בחווה גדולה??

Noa Geva

New member
אני רוכבת רק שנתיים...

זה עוד מוקדם מידיי בשביל להתחרות...וצריך גם סוס וזה...ויש לי גם רק שיעור אחד בשבוע אז אי אפשר ממש להתקדם ככה הרבה... בכל מקרה אני רוכבת בתלמי מנשה. זאת לא חווה גדולה ממש...

מבינה אותך..

יש לי בדיוק אותה בעיה... כאילו אצלי זה לא מוקדם יש לי ניסיון והכל אבל אני גם רוכבת רק פעם בשבוע ואין לי סוס משלי אז זה בעיה...

לא תאמינו כמה אפשר להתקדם

משיעור בשבוע... לא בהשוואה למי שרוכב 3 פעמים בשבוע, ולא בהשוואה למי שיש לו סוס... לא מגיעים לרמת גרנדפרי מזה אבל בהחלט מתקדמים..מי כמוני יודע... אךךך נוסטלגיה

לא

שיש לי בעיה עם הרמה שלי ואני דווקא חושבת שאני לא רעה בכלל...בלי להשויץ אבל בכל זאת אני רוצה להתקדם יותר וחוץ מיזה פעם בשבוע לא מספיק לי...

למעלה