יש לי שאלה בבקשה

יש לי שאלה בבקשה

יש לי ילדה בת 4 ובערך מגיל שנה אחרי שחטפה את מחלת הנשיקה ולפחות פעמיים קיבלה דלקת ריאות , החלטתי לתת לה טיפול הומופאטי ואכן בערך מגיל שנתיים לא נכנסה לה יותר אנטיביוטיקה לגוף . ועד לפני שלושה חודשים גם לא היה חום בכלל ולא פיספסה יום אחד בגן . לפני שלושה חודשים היא קיבלה אבעבועות רוח { בצורה קלה יחסית היא קיבלה חיסון בגיל שנתיים } . מיום חמישי שוב עלה לה החום ובעצם היא כל 8 שעות מקבלת נורופן . מאתמול הפסקתי לתת לה את התכשיר ההומופטי . אנחנו מחכים לתוצאות של משטח הגרון ולשאלתי : עצם זה שהיא מקבלת תכשיר הומופאתי וכיבכול זה אמור לחזק לה את המערכת החיסונית .לא מונע ממנה בעצם להדבק במחלות שאמורות לייצר נוגדנים ובעצם כך להתחסן ?

שלום חלב

לאיזה צורך היא קיבלה הומיאופתיה עד אתמול ובמשך כמה זמן והאם יש הומיאופת שמלווה אתכן? באופן עקרוני, הומיאופתיה אכן מתיימרת להעניק הגנה לטווח הארוך וכנגד כל מיני עיניינים. אבל, תלוי איזו מערכת חיסונית יש לאדם, כל אדם, כמה הסיבות לחולי חזקות, כמה התורשה משפיעה וכו'. אני יודע שאולי זה נשמע מתחמק אבל זו האמת. לצערי, לא פעם מתברר שאידאלים לחוד ומציאות לחוד. אגב מאוד מעניינת אותי חתימתך, אנא פרשי לי אותה. ושיהיה שבוע נפלא

אתחיל מהסוף

חלבלובית : אני רפתנית חולבת פרות אז חלב זה אחלה שם קיצור עקב מחלת הנשיקה בגיל שנתיים התחלתי לתת לה המופאתיה וזה אכן עבד וגרם לי לשקט נפשי חודשים ארוכים , כי הצלחנו לעבור חורף בלי מחלות . ואז הייתה הפסקה של כמה חודשים ושוב פניתי להומופט והיא קיבלה עוד משהו , ביולי היא קיבלה אבעבועות רוח ומיד לאחר מכן התחילה שוב טיפול , לפני יומיים התחילה דלקת חריפה בגרון והחום לא רוצה לעזוב אותה . ההומופאת שייך לקופ"ח לילה טוב ושבוע טוב

למעלה