יש לי שאלה - בחירת רופא/ מקום טיפול

מטילדה11

New member
יש לי שאלה - בחירת רופא/ מקום טיפול

לפי מה בחרתם אצל מי ואיפה להיום מטופלים.
נוחות, מרחק, חניה, איכות גודל.

אני ממש בצרות.

היום קיבלתי תוצאות של הביופסיה שלי !!!! הגידול בשד מלפני 12 שנה חזר !!! לפי מה שהבנתי הוא HI

הן היו ממש חיוביות ואני צריכה להתחיל להריץ עניינים.

אני גרה בישוב קטן בצפון.
עובדת בחיפה
מטפלת בבת שלי בתל השומר
ולא יודעת מה כדאי ואיפה לבחור רופא מטפל -

אני גם לא יודעת מה יהיה צריך ניתוח, כימו, הקרנות, טיפול הורמונלי,

איפה את היית במעקב?

קודם כל להוריד את הגידול אם הוא מקומי וניתן לעשות כריתה חלקית
לאחרונה קודם כל מעדיפים טיפולים ואחר כך ניתוח של הגוש שנותר
בצפון לא מכירה אני טופלתי בבלינסון והם מאד מקצועי ואדיב
ואם את מכירה את תל השומר אז זו גם אפציה
אבל למה לך לנסוע כל כך רחוק , אין מרכז טוב באיזור חיפה? ??

מטילדה11

New member
לא היה מישהו שריכז אותי ממש

התפזרתי בין מקומות.

אני גרה שעה נסיעה מחיפה שזה מקום היחיד בין תל אביב למטולה שיש בו הקרנות . אני עובדת בחיפה ואני תמיד נוסעת המון לכל מקום ה
חלק ממני .

למה ואיך הגעת לבלינסון -

אצלי היה בלגן בגלל הצינטור

, ושמצאו את הגוש בשד היה חודש אחרי הצינטור , באותה תקופה הכללית לא עבדה עם אסף הרופא אז אמרו קפלן או בלינסון
אמרתי שם יש לי תיק בגלל הצינטור , אז ידעו שיצטרכו אישור להרדמה מהקרדיולוג שצינטר אותי
כי נדרשת הפסקה הכללית של המדללים , הם פחדו מהניתוח בגלל הריאות , אכן היתה בעיה בנשימה אחרי ההרדמה

מטילדה היקרה מדוע לא ברמבם??

הצטערתי מאד לשמוע שהגידול חזר לשד השני ומה זה HI???
שנית אני יכולה מאד לסייע לך בנושא כי לצערי יש לי המון נסיון וידע וכידוע לך עברתי כריתה מלאה ושחזור מרקמות שומן מהבטן,עוברת כימו עד נוב' וטיפול ביולוגי הרצפטין כל שלושה שבועות במשך שנה וכדור 7 שנים ומעקבים כל חיי כמובן.
מאד אשמח לסייע לך ולשמוע האם זה גידול קטן או אחר ,מאד משתנה מאישה לאישה,לפעמים מספיק רק הקרנות וזהו,תלוי בגידול ובשלבי המחלה.
אני מטופלת ברמב"ם עם טובי הרופאים,מנתחים ועוד,
אם תרצי אמליץ לך למי לגשת יש גם את אפרת מתאמת שד ברמבם אישה שלא פגשתי כמותה מהרגע שקבלתי את הביופסיה ועד היום.

מה שתחליטי אני פה.

הרבה כוח
אילנה

מטילדה11

New member
תודה יקירה . אני ממש בשלב ראשוני.

הגידול באותו מקום כמו בפעם הקודמת . אז קיבלתי רק הקרנות וטיפול הורמונלי זולדוקס+טמוקסי ל 10 שנים . אני בהחלט חושבת על כריתה מלאה אולי אפילו של שניהם ושיחזור .

חשבתי על תל השומר כי אם אני או בעלי לוקחים את הבת אנחנו יכולים לנסוע יחד ולהתפצל כל אחת לטיפול שלה (מסכן בעלי הוא בפניקה לא יודע איך ישרוד את שתינו ). בגלל העומס הרב בצפון התור ברמבם להקרנות (במידה ואזדקק) הוא הרבה יותר ארוך .

אוף ממש אין לי סבלנות וחשק עכשיו לכל הסיפור הזה. כאילו מה, לא מספיק ????

ובכלל גם אם הבת אנחנו הולכים לא בכיוונים הנכונים וזה ממש נמאס לי .

אשמח לעזור באוזן קשבת שיש לי והמון באמת

לפעמים בגלל שאני עדיין בתוך המחלה ובטיפולים נדמה לי שאני לא יכולה להכיל מישהי אחרת שעוברת משהו דומה ואז אני מתבדה כי תמיד הייתי אישה של נתינה והיום לדעתי יותר אחרי שחליתי/הכול מתחדד ונראה שונה ואני משוכנעת שגם שאחלים ארגיש אותו הדבר את האמפטיה שיש לי לאנשים שחלו בסרטן וממשיכים הלאה עם כל "העננה השחורה" שמתלווה מידי פעם.
בנוגע לבת שלך ניסיתי לחשוב עם עצמי מה קשה יותר את שחלית שוב או על מחלתה של בתך ואמרתי לעצמי שזה באמת לא פשוט וכמה כוחות נפש צריך בן אדם ואני שמחה שאת לא לבד ויש לך פרטנר בזה.
אני מבינה שהגידול חזר באותו השד?
את יודעת,,לפני שידעתי על כמה גידולים שהיו לי בשד ולפני הניתוח חשבתי על כריתה של שניהם מהחשש שזה יחזור לשד השני (אולי את יודעת,,,,)יש נשים שהחלימו לגמרי ויש נשים שאחרי שנתיים חזרה המחלה בגוף ובכלל כך שאין בטחון לכלום ומה שמוביל אותי והמוטו שלי בחיים זו אופטימיות תמידדדדד גם כשלא בא לי ללכת לטיפול כמו השבוע אני במלחמה עם עצמי עם הכימו כל הזמן לאחרונה,,,,
וזה עובר ואני שוב שם אחרי שמקבלת בראש קצת ומתאזנת.
אגב,,גם מחקרים מראים שכריתה דו צדדית לא נותנת בטחון מלא שהסרטן לא יחזור זה בדוק גם הרופאים שלי אמרו לי את זה כך שאצלי השד השמאלי בריא אז הוא נשאר ומקווה שיישאר כך.

תשמעי יקירה

אם את גרה רחוק יש את בית של האגודה למלחמה בסרטן שאת יכולה להיות שם במשך השבוע של הטיפול
ולחזור הביתה רק לשבת , תבדקי עם העו"ס איך את מסדרת את זה , כך זה יחסוך את הנסיעות

מטילדה11

New member
בנתיים עוד עוד בבדיקות

בגלל החגים כולם בחופש והדברים מתנהלים בעצלתיים. קיבלתי הפנות ואישורים דרך רופא המשפחה ל PET_CT ן MRI ככה שאולי אני אדחה את הפגישה עם אונקולוג אחרי שהכל יהיה עם תשובות

בכל מקרה אני חוזרת כל יום הביתה לילדות שלי שאמנם גדולות אבל רוצות את אמא. וזה שעה נסיעה לא ממש סוף העולם.

אם תרצי

תמיד אני פה בשבילך , החגים זה בלגן
מתפללת שימים יעזרו לך לקבל תשובות מה קורה אצלך הכי מהר שאפשר

למעלה