יש לי שאלה ביתי בת שלוש מאוד היפרית

tnhrjdh1

New member
יש לי שאלה ביתי בת שלוש מאוד היפרית

מצחקקת הרבה ללא סיבה ומוציאה הרבה פעמים לשון ומנפנפת ברגליים ובידייםן , יש איזה שהוא ויטמין שאפשר לתת לה, ושימנע את התופעות הלא נעימות. תודה שיר.

כדאי לבדוק קנדידה ולטפל בה היא עושה תופעות

היי, קנדידה במעי, מאופיינת בצחוקים וצחקוקים, היפריות, ועליה בסטימים שונים. חשוב לטפל בה לבדוק הימצאות של קנדידה. קנדידה היא פטריה שהחומרים שהיא מפרישה לדם גורמים לתופעות האלו, כי הם מגיעים למוח. סימנים נוספים יכולים להיות לשון מחופה לבן, הימשכות לפחמימות ומוצרים מתוקים במזון, קושי בהרדמות או התעוררויות. לפרטים וטיפול את מוזמנת לפנות אלי במסר. בברכה, תלמה.

tnhrjdh1

New member
מקפיצה רז תמי אשמח אם תוכלו לעזור לי

זקוקה לעוד מידע

ההמלצה של תלמה טובה

לצערי אין ויטמין שנותנים ומפסיק את התופעות האלה. אנחנו בדרך כלל רוצים להבין את המצב הכללי של הילד ואת הסיבות הפיסיולוגיות לסימפטומים, ואז מטפלים בהן ולא בסימפטומים. אני ממליצה לך מאוד ליצור קשר עם מלווה מהרשימה בפורום או עם תלמה - מישהו שיכיר את הילדה ישירות, ישלח בדיקות ויבנה לך תוכנית אישית. עד אז ספרי לנו יותר על הילדה: איך היציאות שלה? האם התופעות שתיארת קורות יותר בזמנים מסויימים, במקומות מסויימים, קשורות לפעילויות מסויימות? לסוגי מזון מסויימים? אני מציעה לך להתחיל לנהל יומן, כדי שיהיה לך קל יותר להבחין בחוקיות שמאחורי התופעות אם היא קיימת. הנה עוד כמה רעיונות: יש ילדים שמגיבים ככה לכימיקלים מסויימים, ואז שווה לשקול משטר של הורדת כימיקלים בסביבה ובדייאטה (זה תמיד טוב, אבל יש ילדים שלגביהם זה ממש קריטי). בהקשר הזה, אני מציעה לקרוא את המאמר על סביבה נקייה מכימיקלים שבמאמרי הפורום (ובכלל, כדאי לקרוא את המאמרים, יש בהם מידע מועיל). הילד שלי, למשל, היה רגיש לאדי דלק בצורה כזו, שכאשר נחשף אליהם התחיל מייד לנפנף ידיים, לנדנד בראשו ולצרוח, והפסיק לדבר למשך כמה ימים. במקרה כזו יעזרו גם תוספים שעוזרים בהפרשת הרעלים מהגוף, כמו גלוטתיון, פוספטידיל כולין, זריקות B12 ואנטי אוקסידנטים. התיסוף הזה אינו מטפל בסימפטומים אלא במקור שלהם. זו יכולה להיות גם תופעה שקשורה לאלרגיה. אצל ד"ר קרישר המנוח ראינו וידאו של ילד שנתנו לו טיפה של קוקה קולה. מייד התחיל לקפוץ על כיסאות ושולחנות ולהטיח את ראשו בקיר. כאשר קיבל את המנה המנטרלת, נרגע מייד. ראינו תופעות דומות לזה גם במשרד של הרופא במו עינינו. טיפול יעיל נגד אלרגיות יכול לפתור לפחות חלק מהסימפטומים. לאלרגיות ורגישויות (לאוו דווקא מהסוג המתגלה בבדיקות קונבנציונליות) יש תופעות רחבות מאוד, כולל תופעות נוירולוגיות. הדרך הכי טובה לבדוק אלרגיות ורגישויות היא אלימינציה במזון ובסביבה. רוני אנטן מהרשימה היא מישהי שעושה את זה כבר הרבה מאוד זמן, כאן ובאמריקה, ועובדת עם ד"ר ברגר הנהדר. הדרכים לטיפול באלרגיות רבות ושונות ולכל ילד יכול להתאים משהו אחר. אנחנו בזמנים שונים עשינו דייאטת רוטציה (שוב, קיראי את המאמר), ניטרול פרובוקטיבי (גישה שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בארץ), והתרופה סינגולייר שעשתה מאוד מאוד טוב לילד שלנו (אבל שמדכאת מערכת חיסון ולכן יש להיזהר איתה). שוב, כדאי כאן להתייעץ עם מישהו שמבין ושיש לו ניסיון בעבודה כזו עם ילדי הספקטרום, ושלא יסתכל עלייך בעין עקומה כשתנסי לקשר בין התנהגויות והיפר לבין אלרגיות. מקווה שנתתי לך קצה חוט!

למעלה