יש לי שאלה בנוגע לכלב שלי....בבקשה תענו לי..

יש לי שאלה בנוגע לכלב שלי....בבקשה תענו לי..

אז ככה: לפני משהו כמו חודש הכלב שלי ברח הוא לא חזר הבייתה שבועיים(בערך)בינתיים הוא מצא לו חבר חדש לפני שבוע מצאתי אותו פצוע ברגל השאלה שלי היא כזאת:מאז שמצאתי אותו הוא בדיכאון הוא לא מגיב שאני קוראת לא שאני רוצה לשחק איתו הוא לא רוצה כל מה שמעניין אותו זה אוכל האם אני צריכה לוותר אליו ולהחזיר אותו לאן שהוא היה? :-(

@poet

New member
כלב בדיכאון - בעלים בדיכאון

לאט לאט - קודם כל אם הוא אוכל זה כבר טוב לא לוותר עליו , פשוט להעניק לא יותר אהבה ואם הוא מצא לו חבר חדש , אז איך זה שהוא נפצע הרגלו ? החבר החדש לא ניראה לי כל כך בריא לו. פשוט להתאמץ יותר ספרי לי איך היה

טיפ-טיפ

New member
יקח קצת זמן... אבל שווה זה בטוח!!!

לפי דעתי כדאי לך לטייל איתו קצת יותר הרבה ממה שאת בדר``כ מטיילת, אולי גם תלכי למקומות חדשים... כשאותו דבר קרה לכלב שלי, רק שהוא לא ברח הוא רצה כל הזמן להיות עם כלבה שגרה בחצי השני של איפה שאני גרה, אני טיילתי איתו יותר זמן, וטיילתי איתו במקומות חדשים וזה עזר לי נורא וגם לו. וכמובן שיותר שיחקתי איתו כדי להעסיק אותו, תנסי, אולי זה יצליח לך אולי לא. מקווה שכן. איזה סוג כלב יש לך? אוהבת. טיפי. :)

סוג הכלב שלי הוא....

גולדן רטריבר (מקווה שככה רושמים את זה) בקיצור כלב מסוג לוורדור כלב נכייה(עוזר לנכים)...

כלב בדיכאון

זוהי שאלה מאוד טובה הכלב שלך (אני מנחש בגיל ההתבגרות גילה את החיים מחוץ לבית ייתכן שנהנה שם בחוץ וייתכן שזו התנהגות כפייתית שאיננו יכול לשלוט בה ההתנהגות בבית יכולה להיות פשוט מנוחה מהמאמץ כמו לומר אני עייף לא מרגיש טוב עזבו אותי תנו לי להתאושש לא בא לי לבוא ולשחק עכשיו השאלה עם לשחרר את הכלב לשוב ולהתרוצץ ברחובות היא קשה אבל אני אינני יכול להמליץ לך לעשות זאת מפני שאנו יודעים בוודאות שזה רק עניין של זמן לפני שהכלב ימות כ80% מכלבים לא מסורסים ברחובות מתים לפני גיל 3 לחייהם מ הרעלות תאונות דרכים נשיכות נגנבים נאספים עי הערייה הכשות נחש ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד לכן אני ממליץ לך גם להשאיר את הכלב בבית וגם לסרס אותו על מנת שישאר בחיים אינני מאמין בחיים קצרים וטובים אני מאמין שלכב יש אינסטינקט של רבייה שהוא מגיב אליו המחקרים אינם מראים הנאה אצל כלבים בעת זיווג כמו אצלנו אלא צורך כפייתי ברמה של אינסטינקט הדילמה היא כמובן לא קטנה כאדם שבא מנקודת מבט הוליסטית ושמשתמש ברפואה סינית גם כן לטיפול בחיות יש בעיה לקחת מכלב משהו שהוא נולד אתו אבל לאור מה שאני רואה במרפאה ובעבודתי בעמותות למען חיות כמו תנולחיותלחיות ואס או אס אין לי ברירה אלא להסיק כי אין ברירה ועדיף להם לכלבים המשוטטים שיהיו מסורסים שמנים וללא דאגות שמסכנות את חייהם בהצלחה תני לו זמן ואהבה והוא כנראה יהיה בסדר

למעלה