יש לי שאלה בנוגע לקאדי- לא ראיתי את

efratbas

New member
יש לי שאלה בנוגע לקאדי- לא ראיתי את

כל הפרקים, אבל על סמך מה שכן ראיתי, לא התרשמתי ממנה לטובה. היא רופאה בינונית ומטה, וכל מה שהיא עושה בבית החולים זה בעיקרון לעכב את האוס והצוות שלו מלמצא את הבעיה של המטופלים. בכל דבר היא מתערבת, כמעט אין פרק שבו היא לא מאיימת לפטר את האוס. לא ברור לי למה היא ממשיכה להציק לו, אם בסופו של דבר הוא תמיד יוצא צודק???

Benjamin Turner

New member
לא בדיוק

קאדי היא רופאה בינונית ומטה גם לדעתי (בעיקר כנראה כי היא לא עסקה במקצוע כבר שנים), אולם התפקיד שלה היא למתן את האוס. האוס נוטה להשתולל בלי להתייחס לסיכונים או לזכויות החולה וקאדי משתדלת להכניס את הצד הזה של המשוואה לטיפול. נכון שפעמים רבות האוס יוצא צודק והיא יוצאת טמבלית, אולם כבר קרה לא אחת שהיא הצילה מטופל בהתעקשויות שלה והיא בעצם מאתגרת את האוס למצוא הסברים רציונליים, שיטות טיפול/ריפוי פחות פוגעניות ואפילו פשוט לחשוב פעמיים על הדיאגנוזות שלו. מעבר לכך, היא גם נותנת לו במידה מסוימת גב (משפטי, בעיקר). יש פרקים שבהם בא לי לרצוח אותה כי אני חושבת לעצמי: "לעזאזל, הרי את יודעת שהאוס גאון, באיזו זכות את מרשה לעצמך להפריע לו?" אבל אז אני מבינה שהיא בעצם אחראית למה שקורה בבית החולים שלה, ונזכרת שבפרפראזה על מה שיוּ אמר פעם, היא הרי לא יכולה לדעת מראש שהאוס אכן יהיה צודק. לכן היא מנסה לצמצם את הטירוף (המוצדק) שלו. זה די מובן, גם אם פחדני. הכתוב לעיל אינו מתייחס לmeaning.

למעלה