יש לי שאלה בנוגע לשכר דירה.
|

העקשנית

New member
יש לי שאלה בנוגע לשכר דירה.../images/Emo92.gif|

אני עומדת לחדש חוזה. בחוזה הקודם הלכנו לפי שער הדולר, אבל כידוע השער קפץ. ועכשיו-לא יודעים אם יירד או יעלה או יישאר. בכל מקרה-ההפרש בין מה ששילמתי בהתחלה, להיום מסתכם בכ-500 ש"ח-שזה המון!!!(פלוס מינוס) האם מישהו יכול לייעץ לי איך להגן על עצמי בחוזה חדש? או פשוט להשאר לפי שער הדולר. אני בעמדת חולשה כי בעלי הבית לא גמישים, ומאיימים שאם לא אסכים ל..אין בעייה והם ימצאו מישהו אחר. מה עושים?

הייתי שמחה לשלם 500 יותר

ולא להיות בדירה של אבי, לפחות היו אומרים תודה על הכסף שלי ולא הייתי צריכה לאמר תודה כל יום

העקשנית

New member
את גרה עם /אצל אביך?../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

ואני הייתי שמחה אילו הייתה לי דירה משלי, ולא הייתי צריכה לשלם בכלל שכר דירה! אבל אין לי. מה לעשות!

העקשנית

New member
כלאמר../images/Emo35.gif

את גרה אצל אביך בבית ומשלמת לו שכר דירה? או השתתפות בהוצאות-שזה כבר משהו אחר? התייעצת פעם עם עורכת דין? אני לא רוצה להכנס כאן לפרטים מדיי אישיים אבל יש לי הרגשה שאולי אינך יודעת את כל הזכויות שלך. שווה בדיקה אולי?

את נכנסת עמוק מידי

וגם אין לי בעיה לשלם הוא לא חייב לי כלום זאת דירה שלו והוא לא גר בא ואני משלמת לו שכירות איזה זכויות נשמה מה הכריח אותי? לא להגזים

העקשנית

New member
זכויות

כיורשת. אבל לא נכנס לזה כאן. תבדקי עם עורכת דין. אולי יש דברים שאת לא מודעת אליהם. וחבל. ואל תכעסי-אני לטובתך!

34

(איפה אתה?
) , נדמה לי נתן כאן פעם לינק לשינוי החוק בקשר לשכ"ד. שאסור לרשום ב $. (בחוזים חדשים). אני לא זוכרת אם זה כבר בתוקף. בכל אופן תנסי לבדוק עם איזה יועץ משפטי מה אומר החוק כיום , לפני החתימה. אין לך מה לפחוד , אני חושבת , כי אם החוק שולל שכ"ד ב - $ , אפ´חד לא יחתום איתם כך. והנוחיות של דיירת קיימת ומוכרת , צריכה להיות עדיפה עליהם. וחוץ מזה , האם יש לך סעיף בחוזה שאמר מה יהיו תנאי החידוש? אם לא , צריך גם לבדוק מה מצב השוק כיום במחירים , יכול להיות שהמחירים הגלובלים , בכלל ירדו? (בגלל העליה שהייתה בשער ה - $) ומישהו אחר בכלל לא יסכים לשלם את מה שאת משלמת כיום. תבדקי טוב , לפני החידוש. מאקסימום , אם הם לא יסכימו והמחירים באמת ירדו , תמצאי לך דירה חדשה ויותר זולה
. אז , שלא יפחידו אותך.

העקשנית

New member
../images/Emo8.gifאביגיל תודה.../images/Emo45.gif

לא ידעתי לגבי החוק החדש. עכשיו אני מבינה למה בעלת הבית נקבה בסכום האחרון ששילמתי-הגבוה. אז אולי זה מה שהם רוצים-לנצל את העובדה שהדולר היה גבוה ו"לתקוע" לי סכום כזה-גם במידה והדולר יירד. אז מה אני עושה איתם? איזה אנשים .... יש לי הרגשה רעה שהולך להיות איתם פיצוץ על הרקע הזה. אני אתייעץ עם עורך דין. אין לי ברירה. אוף. ולמצוא דירה חדשה? נראה לך? זה לא כלכך פשוט. לא נולדתי לנדודים. מקווה שלא אאלץ לעבור. זאת גם טלטלה לילדה. אילו היה לי מספיק כסף לדירה קטנה משל עצמי-אולי זה היה הפתרון הטוב ביותר. בינתיים אני רק חולמת על זה.
ו-34? הלך לחפש אולי פרק ב´-או שהוא עסוק.

למעלה