יש לי שאלה בנוגע ל-saw

MarkAnt

New member
יש לי שאלה בנוגע ל-saw

לא הבנתי כלום! בערך מהקטע שהבחור ההוא מנסר לעצמו את הרגל כדי לענות לטלפון, איבדתי את הכל... אשמח להסבר מפורט ביותר שיסביר לי הכל! בתודה מראש ידידי
אה ואל תשאלו אם לכלול ספויילרים, זה לא כל כך ספויילר אחרי שכבר ראיתי את הכל! אז כן, לכלול!

dk171

New member
חיפוש

אני יכול להמליץ לך לעשות חיפוש כי לא מעט דברו על הסרט הזה בפורום.. אין לך מושג כמה זה קל ונוח

BrightDarkness

New member
אוקיי../images/Emo58.gifגדול!

בסוף דר' גורדון חותך לעצמו את הרגל כדי שיוכל להגיד על הרובה שביד של הגופה כדי לירות באדם. הוא יורה בו, וישר אחרי זה נכנס ה"רוצח" שבה לירות בגורדן, גורדון מקלל אותו וזה ושואל "למה" ואז הוא עונה לו "זה החוקים". פתאום אדם שכנראה לא מת עדין קפץ על ה"רוצח" והתחיל להרביץ לו עם האסלה והרג אותו. דר' גורדן אומר לאדם שהוא לא יידאג כי הוא הולך להשיג עזרה. בזמן שהוא הולך אדם מחפש אולי לרוצח יש מפתחות לשלשלאות שלו ואז הוא מוצא טייפ כמו שהיה להם בו מדובר אל ה"רוצח" ואומרים לו שיש לו רעל בדם ורק למישהו אחר יש את הנוגדן וכדי להשיג אותו הוא צריך להרוג אמא ובת אבל לפי החוקים. מכאן מובן לנו שהוא לא הרוצח הראשי!! ואז הגופה שהייתה כל הזמן בחדר קמה. התברר לנו שזה לא גופה אלה הרוצח האמיתי בתחפושת. הוא סוגר את אדם בחדר והולך........

רועי123456

New member
שכחת משהו ../images/Emo58.gif

שהרוצח הוא הקירח שרואים באמצע הסרט בבית חולים והוא עושה את זה בגלל שהוא גוסס ועומד למות והוא רוצה שאנשים יעריכו את זה שאין להם מחלות ודברים כאלה

BrightDarkness

New member
אכן אכן...../images/Emo58.gif

וסתם לרקע: "Most people are so ungereatful to be alive, but not you, not anymore-GAME OVER"

Spiritfall

New member
רגע,

את אומרת שלא נכלול ספוילרים אחרי שראית? וכרגע הרסת לחצי מהאנשים פה חלק מהסרט?!

BrightDarkness

New member
אני לא מבינה את זה....

למה אנשים שבכלל לא ראו את הסרט נכנסים להודעה שהכותרת שלה היא "יש לי שאלה בנוגע ל-saw" ולא מניחים איכשהו שיש שם ספוילר?

NiKi†a

New member
כי למה לא?

אם אנחנו חברי פורום קבועים כאן, אנחנו ניכנס לכל הודעה שנראית לנו מעניינת, או בכלל- לכל הודעה חדשה. לא עשו ספויילרים סתם, אלא כדי שישתמשו בהם, הגיע הזמן.

למעלה