יש לי שאלה בנושא אוכל ואירוח!

Hadar p

New member
יש לי שאלה בנושא אוכל ואירוח!

הזמנו חברים לשבת אחה"צ זו שעת אחרי צהרים ובעצם אחרי ארוחת צהרים ומצד שני גולש לערב..... אנחנו ניהיה בסה"כ 5-6 איש... הנה מה שתכננתי אשמח לתגובות - כל שיהיו! חשבתי על סגנון קליל חטיפי.... סלט אבוקדו עם בזל ירוק וביצה קשה על טוסט (כזה שקונים טוסט קלוי) סלט ביצים גם על טוסט על בגט חתוך גבינת שמנת וסלמון סלט טונה על בגט ו...סנדביץ רוסטביף וחרדל עם כל מיני ירקות בפנים ופיתות ביס עם פלאפלים קנוים מצוינים! על ידם יהיה טחינה שאני אכין, סלט ממלפפון ועגבניה בלבלד ומלפפון חמוץ. במאכז יהיה סלט יווני לקינוח עוגיות שושנים שלי ומן לפתן ליצ´י, אננס, וקווי! הכמויות יהיו כאלו שיספיקו ל- 6 איש לא יותר מידי ולא מעט מידי.... כמו שאתן בטח שמות לב....יש ערבוב של בשר חלב על אות השולחן....לא נראה לי שזה מפריע למשהו! מה דעתכן? להוריד משהו? למשל על הפלאפל לא מתחשק לי לוותר כי נראה לי חביב פלאפל בפתה ביס.... לא רוצה לוותר על כלום! אבל מצד שני נראה לי הרבה....ויש שם גברברים שאוהבים לאכול..... נו אז דעתכם חשובה לי! שינויים? תופסות....., הורדות....!.?

ayush

New member
לפי דעתי זה נשמע נהדר !

אישית, הייתי מורידה את הרוסטביף... משום מה לא מסתדר לי עם שאר הדברים.. אבל בסה"כ : אפשר גם לבוא ?
אין,אין לדעתי את

Hadar p

New member
אה...וגם ברוקסים קטנטנים עם

פיטריות, תרד, זיתים וכו....

אתי@

New member
נשמע נהדר והמון../images/Emo70.gif

הערונת: אני אוהבת ללכת על סגנון מסוים ולא לערבב סגנונות. לכן הפלאפל והרוסטביף לא מסתדרים לי כ"כ. בעיקר לא הפלאפל. אבל מעבר להערונת הזאת, זה נשמע מעולה.

הילית*

New member
נשמע אחלה

אני הייתי מעדיפה לשים בגטים חתוכים בצד ושכל אחד ימרח לעצמו

אז ככה:

בדרך כלל שאני מארחת אני דואגת שהאירוח יהיה עם אופי: נאמר שאינך מוכנה לוותר על הפלאפל. נסי לבנות סביבו את התפריט: וזה אורמ: כל מיני סוגים של פיתות קטנטנות(אפשר לעשות לבד בבית ולמרות אותם ברטבים שונים כמו: פיתונת של זעתר, פיתונת של טפנד, פיתונת של פסטו..) לבנה, חצילים - סירות חצילים או קישואים ממולאים או שניהם.. זיתים מקומטים שמושרים יומיים עם שומם שמן זית ופלפל צ´ילי. מנה אחרונה בקלוואת קטנטנות מחוממות עם גלידה וניל מעל. כדורי חמאה ואגוזים לקפה שחור וחזק. אם פלאפל אז עד הסוף בהצלחה.

Hadar p

New member
אני דווקא כן רוצה לשלב את הסגנונות

בגלל שאולי יהיו כאלו שירצו לאכול כל מיני... סלט אבוקדו טונה וביצה....די בנאלי ותמיד הולך טוב! הפלאפל והרוסטביף לדעתי זה קצת שינוי מרענן! אולי הסלמון לא כ"כ מתאים כאן???? מה אתן אומרות? ולגבי לבוא אליי.... בשמחה! לארח תמיד אני אוהבת...... תודה לכוווולם על הכל!

טוב שאלת אז עניתי..אני ידועה כאחת

שיש לה אובססיה הרמונית. לא תראי אותי מערבת שמחה בשמחה. פיינשמקרית אמיתית. כל דבר צריך להיות אצלי מושלם. בכלל לא הוספתי לך שאם אני הייתי עושה את זה אז המפות היו בקטיפה בורדו, הנרגילה היתה חלק מהדקורציה ואולי הייתי מבקשת שהאורחים יגיעו עם ג´אלביות ככה זה כשושאפים לשלמות לא מתפשרים על איכות. ועירוב סגנונות נותן לי תחושה של הכל וכלום. פשטיינז? ועם את מערבבת רוסטביף עםפלאפל אז אין בעיה עם סלמון ממילא כל המקרר מוגש על השולחן...

טוב שאלת אז עניתי..אני ידועה כאחת

שיש לה אובססיה הרמונית. לא תראי אותי מערבת שמחה בשמחה. פיינשמקרית אמיתית. כל דבר צריך להיות אצלי מושלם. בכלל לא הוספתי לך שאם אני הייתי עושה את זה אז המפות היו בקטיפה בורדו, הנרגילה היתה חלק מהדקורציה ואולי הייתי מבקשת שהאורחים יגיעו עם ג´אלביות ככה זה כשושאפים לשלמות לא מתפשרים על איכות. ועירוב סגנונות נותן לי תחושה של הכל וכלום. פשטיינז? ועם את מערבבת רוסטביף עםפלאפל אז אין בעיה עם סלמון ממילא כל המקרר מוגש על השולחן...

למעלה