יש לי שאלה בנושא שימוש ב- "רטבי דגים"
השילוב של רוטב דגים במאכלים שאינם דגיים אינו כה מקובל
במטבח המערבי
ידועים לי אמנם מספר שילובים כמו ה"ויטאלו טונאטו" האיטלקי
או רוטב "גארום" שנעשה בו שימוש ברומא הקדומה
https://he.wikipedia.org/wiki/גארום
ידוע לי שהקוריאנים משתמשים לתיבול מוקפצים בשרימפס מיבש.
לשאלתי, האם לדעתכם אפשר כתחליף לרוטב דגים להשתמש במוקפץ בכף של שמן מהשמן של הטונה המשומרת שלנו.
למה לא בעצם ?
השילוב של רוטב דגים במאכלים שאינם דגיים אינו כה מקובל
במטבח המערבי
ידועים לי אמנם מספר שילובים כמו ה"ויטאלו טונאטו" האיטלקי
או רוטב "גארום" שנעשה בו שימוש ברומא הקדומה
https://he.wikipedia.org/wiki/גארום
ידוע לי שהקוריאנים משתמשים לתיבול מוקפצים בשרימפס מיבש.
לשאלתי, האם לדעתכם אפשר כתחליף לרוטב דגים להשתמש במוקפץ בכף של שמן מהשמן של הטונה המשומרת שלנו.
למה לא בעצם ?