יש לי שאלה בנושא שמאד מציק לי

מרשמלו15

New member
אופס

אודה לך אם תתייחסי ברצינות בבקשה. אני באמת לא יודעת מה לעשות. יש לי בעל משגע. הוא אבא נהדר לילדים ויודע לפנק ולפרגן. גם אם יש משהו שלילי אצלו אפשר לעבור הלאה כי באמת הוא עשר בכל שאר הדברים. הבעיה היחידה היא שבמיטה הוא אומר שהוא צצצ..... את אמא שלי. לפעמים אפילו אומר את שמה (זה ממש גורם לו להגיע לגמירה). זה משגע אותי, מוציא אותי לגמרי מהענין, אני אומרת לו שזה מציק לי ומפריע לי אבל הוא ממשיך. אומר שיש לו סריטה ואני צריכה להבין ולקבל. מה עושים עם זה? זו באמת סריטה? אולי צריך ללכת לפסיכיאטר? אם יש כאן גברים עם נסיון וידיעה בנושא כזה אני מוכנה לשמוע ולקבל. אני מוסיפה ואומרת שאמא שלי נראית טוב, נשית ומטופחת. אבל זו אמא שלי גוד דאמט! מה לעשות? להבליג? להבין? לסרב לקיים יחסים עד שיפסיק עם זה?

שזמ

New member
מה רע בפנטזיה?

על מי את מפנטזת? ואם לא, למה לא? רוצה לפנטז עלי? זה יהיה פנטזיה מהסיוטים. באחריות. חוץ מזה, מכפ'ת לך? ראשית עם השנים תלכי ותדמי לה כך שאת יודעת שהוא יישאר נאמן שנית, הכל נשאר במשפחה אחרון חביב. יותר טוב שימצא מישהי מהצד?

מרשמלו15

New member
תודה על התגובה

ולא. אני לא רוצה לפנטז עליך מספיק לי בעלי. אשמח לתגובה נוספת גם ממנהלת הפורום אם ניתן. זו באמת שאלה רצינית.

bat41

New member
אולי זאת שאלה רצינית

אבל את לא הפורום המתאים.

אין לי את היכולות המקצועיות לעזור

ממליצה להתייעץ עם פסיכולוג בנושא. בהצלחה.

Shai3331

New member
שקלת אולי

שלישייה עם אמא שלך? נראה שפיספסת את האפשרות הזאת. :)

למעלה