יש לי שאלה/בעיה.....

BaBy-Girl

New member
יש לי שאלה/בעיה.....

או קיי אז ככה, אני נראת די טוב, אבל בנים לא מתחילים איתי ואף פעם לא היה לי חבר!!! (אני עוד מעט בת 15)... אני יודעת שהמראה החיצוני זה לא הכל בחיים וגם האופי קובע... אבל באופן כללי אני נראת בסדר, וגם האופי שלי די בסדר (לפחות ככה נראה לי...). נראה לי שה בגלל הקטע של הביטחון. יש לי בטחון, ואני לא מאלה שיושבות בצד במסיבות או מאלה שיושבות בשקט בכיתה, אבל הקטע הוא שיש לי חברות, שתמיד חושבות שהן מושלמות וכוסיות ואז זה קצת מוריד לי את הבטחון... אתם מבינים?? בקיצור איך אפשר להגביר את הביטחון העצמי....? THANK U מצטערת אם קצת סיבכתי אותכם גם לי זה די מסובך....חחחח...

BaBy-Girl

BaBy-Girl אני שמח לראות אותך בפורום החדש שלי, הרבה זמן לא ביקרת. ראשית הרשי לי לומר לך שלא חשוב מה החברות האלה חושבות, חשוב מה את חושבת עליהן. ואם את חושבת שהחשיבה שלהן מסייעת להן להיות יותר פופולריות אז הינה לך דרך לחזוק הבטחון העצמי. דבר שני, אם החברות האלה מערערות לך את הבטחון העצמי אז תנסי פחות לשהות במחיצתן, חברות אמורות לגרום לביטחון ופירגון כשבאים במחיצתן. שלומי

kurkevan

New member
thank u......

עזבי- סתם תופעת לוואי של מעריצי אלניס מוריסט שכל דבר כמעט מזכיר להם אותה.... anyway הבעיה היא שאת נותנת לזה יותר מידי להטריד אותך- עזבי את זה!!! את חושבת על זה יותר מדי- משהו שבטח מוביל אותך ללנסות לעשות רושם על בנים דבר שמוביל אותך בתת המודע לעשות מעצמך משהו שאת לא. דבר שמוביל בנים (נורמלים בכל אופן) להתרחק ממך כי הם חושבים שאת סתם ילדה מתלהבת שמנסה לעשות רושם. אז העצה שלי היא שתצאי מזה ותפסיקי לחשוב על זה ובסוף במקום לרוץ אחריהם הם יבואו אלייך- פשוט תני לזה קצת זמן ותהיי עצמך

911

New member
תגובה

קודם כל בקשר לחברות שלך,אל תתני להן להשפיע עלייך כי אם לך יש את הביטחון זה מה שחשוב-הדעה שלך על עצמך היא הקובעת דבר שני אני לא חושבת שלקטע של מראה יש משמעות יש גם כאלה שהן לא בדיוק הכי יפות ובכל זאת יש להן חבר,הכל שאלה של מזל משולב עם אופי. כי אחרי הכל זה מה שהכי קובע לטווח הרחוק-כי מראה בא והולך. הקיצר אל תתני לזה להעסיק אותך יותר מידי כי כמו שאומרים אל תחפשי אחר האהבה היא תבוא ותמצא אותך... בהצלחה

לבייבי גירל בלבד בבקשה.

שלום , מה שלומך? קוראים לי עשהאל [ עשה+אל ] , ואני בן 17 מאבן יהודה , מושבה בשרון. א- מאיפה? ב- מה אוהבת לעשות? ג- את מחפשת שאני אומר לך מה הבעיה או שאני אצא איתך? אם את רצינית , אני מבטיח שיש לי מה להציע , אולי גם לך.

kiticat

New member
לבייבי גירל

זה נורמלי. רוצה לשמוע סוד? ששש.. אבל אל תגידי לאף אחד- אין לי חבר! וגם לא היה לי עדין! ותנחשי בת כמה אני? 16 פלוס! ואני מרגישה שלמה ומאושרת, והסיבה היחידה שאני מאחלת לחבר, זה רק מישהו מסויים אחד שלו אני מרגישה רגשות מסויימות ולא בגלל שאני מחפשת ``חבר``. כשזה יבוא זה יבוא. וכשמחפשים כל היום לא מוצאים, וכשלא מחפשים מוצאים. אז אל תחפשי... מבינה? בקשר לחברות שלך, זה טבעי ונורמלי, אבל את צריכה להבין שהביטחון זה כוח פנימי, וכל אחד מיוחד בגלל שהוא הוא. אל תדאגי, את עוד תראי......

BaBy-Girl

New member
תודה על העצות....

במיוחד לשלומי. ולמי שרצה לדעת אז אני מחיפה, אני אוהבת לשמוע מוזיקה (MTV) לרקוד ולהסתובב עם החבר`ה (דההה...מי לא?)... והייתי רוצה חבר שיהיה מהאיזור שלי... ואני לא נמצאת פה הרבה כי אני ומחשבים לא ממש הולך ביחד ;-) ביי!

Hell is beige

New member
יופי זה לא הכל בחיים

ומסיבות זו הדרך הכי גרוע להכיר אנשים. להתחיל עם מישהי, או לחלופין, לתת מספר טלפון למישהו - כמו לצעוק ``Tני רוצה סטוץ``, כי ב90% מהמקרים זה ככה. הדרך הכי טובה להכיר אנשים, לדעתי היא דרך ידידות, אי אפשר לצאת אם מישהו בלי להיות בטוח שאתה רוצה לצאת איתו, אי אפשר להיות טוח שאתה רוצה לצאת עם מישהו בלי שאתה מכיר אותו - אי אפשר לפגוש מישהו שפגשת במסיבה בלי לצאת איתו. ודרך ידידים, אנשים שאת מכירה, וכל זה, היופי זה הדבר האחרון שקובע (בד``כ), אם יש ךל אופי - אז יהיו לך חיי אהבה ענפים (לטובה ולרעה).

MetalBoy

New member
אולי יש לי תשובה..

פשוט תהיי עצמך.. אל תפחדי ממה שאחרים יחשבו עלייך !! כי בעצם 80% מישראל הם ערסים ופרחות והם לא חושבים אז זה כבר נפתר.. ובקשר לחברות שלך אז תחשבי כמוהם.. למה את אמורה להיות פחות טובה מהן? מטאל

למעלה