יש לי שאלה/ בעייה

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

kawa

New member
יש לי שאלה/ בעייה

כל פעם שאני מעדכנת את הבלוג שלי אני נכנסת אליו המון פעמים בכדי לראות איך יצא העיצוב החדש, האם הצבעים החדשים מתאימים לכתבה. היום למשל הוספתי כמה מאמרים, שיניתי צבעים ולצורך כך נכנסתי אליו כל 5 דקות כדי לראות אם השינוי אסטטי, תואם וכו'. והנה אני רואה בסטטיסטיקה של הבלוג שלי שהיום היו לי המון כניסות. לא פלא. כולן שלי אז השאלה- איזה דרך יש לכותב בלוג לדעת כמה כניסות אינן שלו, וב. במידה והבלוג מראה שיש לך המון המון כניסות - והרי אתה זה שנכנסת באותו יום- יש איזה דרך שהמערכת תאמר לך רק כמה אחרים נכנסו ולא כמה אתה ? תודה ענבל

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

אפשר להשתמש באפשרות התצוגה המקדימה (יכול להיות שגם זה נחשב בכניסות. לוידע) אפשר לספור כמה פעמים נכנסת לבלוג, לראות כמה נכנסו (דרך הסטטיסטיקה) ולהחסיר את מספר הכניסות שלך ממספר הכניסות הכללי ואפשר לחכות שתפוז יעשו שכניסות של בעל הבלוג לא ייחשבו

kawa

New member
זאת בעייה

נגיד אני כותבת מאמר ומקשטת אותו בצבעים. אני אכנס לבדוק כל כמה שניות עם צבע זה או אחר מתאים- לא? קצת קשה במצב כזה לבדוק במקביל ולספור כמה נכנסתי, לא? הכניסה היא פעולה טבעית מאד תוך כדי שמעדכנים. אתה כותב פסקה, משנה צבע כותרת, ומיד נכנס לראות איך זה נראה וכן הלאה לא? ענבל האם יש אפשרות פשוט 'לשאול את המתכנתים של תפוז' אם הם יכולים לעשות הפרדה גמורה שתשקף? ענבל

kawa

New member
עשיתי ניסוי../images/Emo4.gif

באמת - כל כניסה שלי 'נחשבת' כל תצוגה מקדימה אינה נחשבת לכניסה אבל אם מן התצוגה המקדימה עוברים לבלוג- זה אכן זה

למעלה