יש לי שאלה בעניין המתכונים שלנו

יוליקה

Member
מנהל
ל- B T 1

הבט, כיון שהנך מכיר את בעלי"כל כך" טוב, האם לא חשבת שאחרי כל כך הרבה שנים, לא אדע מה קרה לו ב- Tahy-Totfalu? יש לו צלקות מזה... אך כיון שלדבריו הם נפשו שם יותר מפעם אחת...אולי אנחנו לא מדברים על אותו מקרה. אבל הזכרת גיל שנתיים, לא???? אבל עכשיו עוררת את סקרנות שנינו... אנא כתוב לי הודעה פרטית וספר לי יותר... אגב, הוא מרשה.
 

יוליקה

Member
מנהל
יש לי שאלה בעניין המתכונים שלנו

ראשית הוספתי היום מתכון של Rakot Kaposzta. היתה לי בעייה רצינית בגלל ההגבלה של 300 תוים בלבד. לכן הייתי צריכה לדלג על כמה הנחיות יותר ברורות ולא יכולתי להוסיף הערות. שנית רציתי להכניס הערות בעניין ה- korozot (עם " מעל כל ה-Oים..) אמנם כתבתי את הערותי, אך הן לא מופיעות (אינני יודעת לאן נעלמו). האם מישהו יודע למה? מכל מקום יש לי חידושים בעניין הגבינה למי שמעוניין....
 

טומי*

New member
ליוליקה ../images/Emo92.gif ממך...

לא לפתוח הודעה חדשה כל פעם, אלה לשרשר הודעות. פתיחת הודעות רבות דוחקות הודעות של אחרים לדף הבא של הפורום
 

יוליקה

Member
מנהל
טומי, יקירי

אני משתתפת במספר רב של פורומים. לשרשר הודעות ניתן כאשר אתה מגיב לעניין מסויים וממשיך לענות למגיבים אחרים. כאשר רוצים להעלות נושא חדש - לא משרשרים כי הנושא לא שייך לדיון. מה רצית שאשאל בעניין המתכונים כשרשור לנסיעה לקפריסין????
 

orlu

New member
אכן טומי הוא יקירינו.......בעדינות

איתו בבקשה,,,,, שלא יברח לנו.
 

גלי®

New member
טומילה, כמאמר הבדיחה - מקומך בגן

העדן כבר מובטח.... :))))))))
 

B T1

New member
זה רק מקום בעמידה...../images/Emo6.gif

בשביל 5 צדיקים אפילו הקב"ה לא טרח להזמין ספסל.
 

טומי*

New member
בקשר ל"מתכונים שלנו"

שם כותבים עד 300 מילה והיתר בדף הפורום וב"מתקונים שלנו" מוסיפים את הקישור לפורום. ניתן לפרסם כמובן מתכומים בפורום, ואני יכול להוסיפם לבלוג של הפורום
 

יוליקה

Member
מנהל
נכנסתי לבלוג אבל זה לא עזר

אני שאלתי איך אני יכולה להגיב על ה- korozot .
 

טומי*

New member
יוליקה.......

השירשור על הקורוזוט היה לפני כשנתיים, לכן גם אם תוסיפי תגובה זה לא יגיע לדף העכשוי. לכן אם יש לך השגות או תוספות או מה שלא יהיה...אז תצתרכי לכתוב את הכל מחדש בפורום.
 

יוליקה

Member
מנהל
הערות לקורוזוט

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=584&msgid=8156757 בהערות שניכתבו לפני כשנתיים ברצוני להוסיף כמה הערות: בעניין הגבינה:גבינת "טוב טעם" היא מצויינת אבל יש היום גבינה אחרת הנימכרת בקופסת קל-קר וניקראת "תבור". יש לערבב אותה עם קוטג' 9%. קוטג' 5% זה חילול הקודש - טומי לפיד כתב בספרו שהיה רוצה להרוג את מי שהמציא קוטג' 5% בשביל קורוזו. יש גבינה נוספת מצויינת הניקראת "טובורג". בעניין הויכוח חמאה או מרגרינה - הפשרה היא גולדבנד עם חלב. בעניין תוספת החרדל - קצת קשה לקבל את הטעם המיוחד ללא החרדל. לטעמי זה לא קורוזוט אלא ממרח גבינה עם פפריקה. בעניין בצל ירוק - זה מוסיף גוון אבל לא מספיק טעם. לכם מלבד הבצל ירוק חייבים להוסיף גם בצל ורצוי סגול.
 

B T1

New member
יוליקה-- נכון, אנחנו מדברים על..

קיץ 1948, באמת סקרן אותי, אם נשארו לו צלקות מזה. חוץ מזה, הוא היה ילד מתוק, שכל הבוגרים ממנו היו מלאי התפעלות מתאוריו הפלסטיים על אירועים שונים. נכון שיותר מפעם נפשנו (הקהילה היהודית) במקום ההוא, לאחר מכן ליד הבלטון.
 
למעלה